MIN VÆRKTØJSKASSE, HVIS JEG FÅR KRÆFT IGEN (DEL 7)

Læs del 1del 2del 3del 4, del 5 og del 6 her.

Hvis jeg får kræft igen …

Hvis jeg får kræft igen, så har jeg nu et helt arsenal af redskaber med i min rygsæk, som vil ruste mig igennem sådan et forløb. Og jeg er stadig ret sikker på, endnu mere end sidst, at hvis jeg får kræft igen, så vil jeg i endnu højere grad se om jeg kan helbrede mig selv før jeg tager imod nogle operationer eller behandlinger fra det offentlige.

Udover de ting jeg har skrevet om i de indlæg, jeg har postet i denne serie om kræft, så vil jeg her nævne, hvad jeg ellers har undersøgt i tiden, der er gået, og hvad jeg er ret sikker på også kan hjælpe på kræft.

Jordens elektromagnetiske felt

Jorden healer og helbreder. Og det er jeg helt sikker på. Jeg hørte forleden om en kvinde, som havde helbredt sig selv for kræft, ved at ligge på jorden i en halv time, hver dag i helt et år. Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg læste det henne. Men det ville jeg med sikkerhed gøre, hvis jeg blev syg igen. I forvejen sørger jeg for at gå med bare fødder på jorden hver dag, hvis der blev behov for det, så ville jeg ligge mig helt ned på jorden og lade dens elektromagnetiske felt heale mig.

Kambo

Jeg ville også fortsætte med at tage kambo som jeg gør nu. I denne artikel nævnes de gode kvaliteter kambo har mod kræft (‘One of kambo’s most exciting potential medical applications is the treatment of cancer’) og det er jeg også sikker på, at det kan hjælpe mod. Kambo er vildt og meget effektivt.

I forhold til den lymfødem jeg er efterladt med efter kræften, så skrev jeg i kræftindlægget del 6, hvilke redskaber der virker for mig. Men noget andet jeg også gerne vil nævne er, at kambo også hjælper lymferne. En af kamboens meget fine kvaliteter er nemlig, at den renser lymfesystemet ud og det er rigtig godt at gøre, når man kører på halv lymfekraft som jeg gør det.

Ayahuasca

Ayahuasca ville jeg også fortsætte med, for at heale de psykologiske grunde til, at sygdommen er opstået i kroppen. Der er lavet meget forskning i om ayahuasca kan hjælpe til med at helbrede kræft. Men det er svært at bevise en healing af kræft igennem plantemedicinen, for ayahuasca arbejder på mange planer. Så selvom den måske kan fjerne det fysiske symptom på ubalancen i kroppen, altså kræften, så kan den først gøre det, når personen psykisk og åndeligt er klar til at se det, der skal ses på og slippe det traume, der har manifesteret kræften i kroppen. Det er et arbejde, der er svært at ‘bevise’ ægtheden af, ikke desto mindre ved jeg af egen erfaring, hvor meget ayahuasca har hjulpet mig indtil videre, og jeg er sikker på at det ville kunne hjælpe, hvis jeg blev syg igen. Du kan også se denne video med Gabor Mate, hvor han taler om, hvordan ayahuasca kan helbrede kræft:

CBD & THC

Jeg ville også sætte rigtig hardcore ind med CBD og THC. Hamp har fantastiske, helbredende egenskaber, og det er en plante, jeg er sikker på har et meget større potentiale end vi endnu er klar over (sådan som det nok er med rigtig mange planter.)

Juice & raw food

Og så ville jeg juice-amok. Jeg ville gå totalt rå, og jeg ville gøre alt for at besøge Dr. Morse eller få hans vejledning og tage de urter, han anbefaler. Han har helbredt mange mennesker for kræft, ved at de f.eks. kun juicede blå vindruer i et halvt år og kun indtog juicen derfra. Det synes jeg jo er fuldstændig vanvittigt. At det er muligt at helbrede kræft med frisk frugt. Men det der sker, det er at når man monodrikker eller -spiser noget på den måde, altså kun spiser én fødevare som f.eks. blå druer, så får kroppen helt ro til at helbrede sig selv. Kroppen skal ikke længere bruge energi på at fordøje mad, så derfor kan den bruge energi på at helbrede sig selv. Jeg tror, vi har evnen til alt i os selv. Vi er trods alt det guddommelige i levende live, hvorfor i alverden skulle vi ikke kunne helbrede os selv?

Syre/base-balancen

Jeg tror også på syre og base balance, både i vores krop, i vores sind og i vores liv. Jeg tror på, at jo mere syre man tilfører sin krop f.eks. i form af stress, kød, mælkeprodukter, sukker, olie, salt, forarbejdede fødevarer osv., jo mere nedbryder man kroppen. Jeg tror, at jo mere base man tilfører sit liv, som f.eks. ro og tid i naturen, økologisk ren og ‘hel’ mad, jo flere planter og frugter man tilfører, jo mere basisk bliver man. Der kan ikke gro sygdomme i et basisk miljø, de vokser i syre. Så jeg ville også sætte ind med rigtig meget ro, endnu mere tid i naturen. Endnu mere meditation, endnu mere dejlig bevægelse og ikke noget hardcore-motionsløb, som stresser kroppen mere end det opbygger.

Hvad vil du mig, kræft?

Jeg ville også spørge kræften om, hvad den nu ville mig. Jeg ville gå i dialog med den, og ikke gå helt i krigsmode som jeg gjorde sidst. Jeg ville åbne mig for at lære den at kende, vide at den også er en del af mig. At den er skabt af mine egne celler og derfor fortjener kærlighed, åbenhed og omsorg ligesom alt andet i mig. Selv da jeg var syg, forstod jeg ikke de mennesker jeg mødte på min vej, som for alt i verden bare ville have opereret kræften UD og lige med det samme. Eller jo, jeg forstår jo godt mekanismen. Men den er baseret på angst og ikke på imødekommenhed og et ønske om forståelse.

At lære at leve i live

Naturligvis ønsker jeg ikke at blive syg igen, men jeg er heller ikke bange for det. (Det her er en meget sort/hvid sandhed, som er ægte nok. Der er også bare en anden sandhed, som du kan læse i det næste og sidste blogindlæg i rækken om kræft). Jeg er heller ikke bange for at dø, hvis det var det, der skulle ske. Den kræft, der kom i min krop, da jeg var 28 år, den har åbnet mig på så mange planer. En ny kræft ville kunne gøre det samme. Der er læring i alt, det ved jeg med sikkerhed. Jeg ved, at det kun kan være egoet i mig, der har en mening om i hvilken lækker indpakning læring skal komme i. Egoet i mig synes ikke, der er noget lækkert ved kræft. Men der findes ikke noget, der er godt eller skidt. Det ved jeg også. Alt er energi, alt er liv, alt er bevægelse, og jeg øver og øver mig i at flyde med så let og elegant og ikke mindst legende som muligt.

Det sidste og 8. afsnit kan du læse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM