KURSUS I MAGISK TEGNING

I oktober 2023 holder jeg et weekendkursus i magisk tegning, hos FOF i København. At tegne magisk tegning betyder at man bruger tegningen, til at lave magi med. Man bruger altså tegningen til at manifestere med.

Jeg blev uddannet animator hos The Animation Workshop i Viborg, og arbejdede med animation i en del år derefter. Da jeg blev mor og faget blev for bøvlet at være i som single forælder, uddannede jeg mig til skrædder. I skrædderfaget brugte jeg mine tegne evner til at designe tøj. Tøj jeg blandt andet solgte i min butik i Jægergårdsgade i Aarhus.

At kunne tegne er absolut ikke et krav!

Jeg har sammensat et fantastisk kursus i magisk tegning. Men fortvivl ikke, hvis du ikke har mulighed for at være i København i den weekend hvor kurset bliver afholdt. Jeg er allerede i gang med at sætte kurset op andre steder i landet også. Det skriver jeg ud om, når det er på plads. Hvis du vil holdes opdateret på det, så er du velkommen til at skrive dig op til at modtage mit nyhedsbrev.

Man behøver på ingen måde at kunne tegne for at deltage i kurset. Vi skal lave tegneøvelser for at slappe af og turde give los og tegne. Jeg underviser også i det metafysiske med visualisering og fordybelsesøvelser, som gør at vi kan komme i kontakt med det som gerne vil manifesteres via os.

Det eneste, der kræves af dig som deltager, er evnen til at holde en blyant eller tusch i hånden. Derudover er det en god ide hvis du ved hvad du egentligt ønsker dig i dit liv. Men selv hvis det er uklart for dig, så arbejder vi også med at komme nærmere selve ønsket i løbet af weekenden.

Magiske hulemalerier

Udover at jeg har en baggrund indenfor tegning, så har jeg en stor viden indenfor det metafysiske. Jeg forstår hvordan man manifesterer, og jeg har arbejdet med emnet i 30 år.

Ord, de talte og de tænkte, skaber følelser. Følelser skaber sammen med ord vores virkelighed. Det vi projicerer ud, det får vi tilbage. Virkeligheden er kun som vi ser den, og alt hvad vi oplever her, er noget vi selv har skabt. Det er jo sindssygt godt nyt. Den sandhed kan dog også lige kræve et par omgange i sindet, hvis man oplever at sidde i en situation som man egentligt ikke har lyst til at tage ansvar for. Den gode nyhed er, at det er nemt at skabe sig et nyt og andet liv, hvis den virkelighed man er i, ikke føles særlig kærlig eller nærende.

Det betyder, at ved at lave en intention, at skabe et ønske, så kan vi blandt andet via tegning manifestere ønsket i det vi kalder for virkeligheden.

Det er ikke ny viden. Det har mennesket gjort siden det for mange tusinde år siden, kravlede flere kilometre på maven, ind i huler, langt inde i jorden, for at tegne sine ønsker. Hulemalerierne er magisk tegning. En måde at manifestere godt helbred, en god jagt på, en god kontakt med ånderne og de andre lag af verden.

Anja Dalby tegner.

Lad Skabelsen skabe gennem dig

At bruge tegningen magisk er altså ikke nyt. Da du tegnede som barn, var det sandsynligvis det samme du gjorde, men uden at være bevidst om det. Du tegnede det du ønskede dig, det du var fascineret af og på den måde trak du det ind i din virkelighed. Men tegning kan naturligvis bruges meget mere bevidst, end du gjorde det som barn.

På det kursus vi holder vil du naturligvis også lære hvordan du videreudvikler redskabet magisk tegning derhjemme når kurset er slut. Du vil lære hvordan du i det hele taget manifesterer i dit liv, og du vil lære teknikker som kan bakke op om dine magiske tegninger. Så det du ønsker dig i dit liv, vil stå og trippe for at blive manifesteret i det fysiske.

Mit eget ønske har været at lære redskaber fra mig, som gør at man har lyst til at slukke for fjernsynet om aftenen og lægge telefonen langt væk. Min oplevelse er at langt de fleste af os tænder for en skærm fordi vi keder os.

Jeg vil vise, at tegning er sjovt, og hvordan du kan bruge tegning til, at skabe dig selv et helt nyt liv med. Et liv hvor du glemmer, at der findes Netflix og Instagram. Et liv hvor du af ren og skær lyst sætter dig for, at udtrykke dig kreativt.

Det er det sjove liv. Det liv hvor Skabelsen får lov at skabe igennem os. Der er ingen anden mening med livet end at have det sjovt og udtrykke sig kreativt. På kurset i magisk tegning lærer du hvordan det kreative, skabende, eventyrlige liv er så tæt på som blyanten i din hånd og papiret på dit bord.

Du kan læse mere om kurset lige her.

2 Comments

 1. Ida
  17. november 2023 / 22:08

  Hej
  Jeg har læst om dit kursus med magisk tegning.
  Jeg skal holde en fødselsdag for en flok veninder i januar og vil gerne have et indslag på 1-1,5t.
  Meget gerne noget spirituelt og tegning er genialt, da jeg selv tegner meget.
  Er det noget du gør? Kommer ud privat til en lille session?
  Mvh Ida

  • Anja Dalby
   Forfatter
   20. november 2023 / 09:57

   Hej Ida

   Jeg vil meget gerne komme ud til en privat session. Men jeg kunne forstå på din besked på Instagram, at du bor på Amager og det er måske lige langt nok væk, når jeg bor på Djursland. Du er velkommen til at skrive igen, hvis du tænker at vi kan finde en løsning på det.

   Bedste hilsner

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM