NYHEDSBREV

Få mit nyhedsbrev – og en plakat med en manifestationsøvelse

Mit nyhedsbrev handler om spiritualitet, selvudvikling og om at gøre sig umage som menneske. Jeg inspirerer dig med øvelser og indlæg, der åbner op for din intuition og din kontakt med naturen.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du tilsendt en plakat med en manifestationsøvelse som du printer selv og kan bruge til at skabe det liv, du ønsker dig. Manifestationsøvelsen er en guidet visualisering som du kan tilpasse til præcis det område, du ønsker at arbejde med i dit liv. Du kan lave øvelsen lige så tit du har lyst.

Øvelsen som du får på plakaten, den sørger for at du kommer rundt om egoet. Så du undgår at komme til at bede om noget, som måske faktisk står i vejen for din udvikling i stedet for at sætte fut under den. Og så virker øvelsen faktisk! Jeg har lavet den et utal af gange i mit liv, og hver gang bliver jeg blæst helt bagover over, hvor effektiv den er og hvor præcist jeg får leveret det jeg bad om. Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan øvelsen virker, så kan du finde mere information her.

Billede af den manifestationsøvelse man får som plakat ved tilmelding til nyhedsbrev.

Du kan forvente at modtage et nyhedsbrev fra mig cirka en gang om måneden.

Jeg videregiver naturligvis ikke informationer om din tilmelding eller giver din e-mail videre til andre. Du kan også nemt framelde dig nyhedsbrevet igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage det.

4 Comments

 1. Henriette
  12. januar 2020 / 12:04

  Arrangerer du ude-sitting?

  • Anja Dalby
   Forfatter
   13. januar 2020 / 13:12

   Ja det gør jeg Henriette. Du kan se de udesidninger jeg arrangerer her i år https://anjadalby.dk/shop/

   Bedste hilsner

   Anja

 2. Jette
  31. juli 2019 / 10:00

  Kære Anja
  jeg vil meget gerne læse mere fra dig og tilmelder mig dit nyhedsbrev.

  Kærlig hilsen
  Jette

  • Anja Dalby
   Forfatter
   31. juli 2019 / 11:46

   Kære Jette

   Det lyder dejligt at du vil det, tak! Jeg tilføjer din mailadresse manuelt i systemet og så hører du fra mig snarligst i din inbakke :)

   Knus Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.