MAGISK TEGNING

DET LÆRER DU PÅ ‘WORKSHOP I MAGISK TEGNING’’

På min workshop i Magisk Tegning lærer du at sætte rummet, før du tegner eller laver andet kreativt arbejde. Når du ‘sætter rummet’ skaber du en ceremoniel stemning. Du laver et ritual, så stort eller småt som det passer dig, og du bruger tid på at gå ind i en kreativ eller meditativ stemning.

Når du lærer at behandle din kreativitet ceremonielt, så er der en langt større sandsynlighed for, at du kommer i kontakt med den. Så bliver din kreativitet en relation, du ærer og passer på, og den respekt oplever du bliver gengældt. Du oplever, at din kreativitet flyder gennem dig, når du sætter rummet og er ceremoniel omkring den. 

Jeg underviser også i, hvorfor det virker så kraftfuldt at sætte en intention (et fokus), når du tegner. Du går derfra med viden om hvad en intention er. Hvilken værdi det skaber i dit liv, at lære at bruge intentioner, og hvordan du begynder at bruge dem overalt, hvor du ønsker forandring. 

Forestil dig at slippe fri fra frygten for det hvide papir. Lær hvordan du kommer videre, når du endnu en gang tænker: Hvad skal jeg dog tegne … Det får du redskaberne til! Så du kommer ned i papiret, bryder begrænsningerne og lader magien opstå. Den magi som kommer fra dig og din evne til at manifestere det liv, du ønsker dig.

Det var en rigtig dejlig weekend og jeg blev overrasket over at opdage hvordan min lyst til at tegne og male voksede henover weekenden. Du er god til at formidle og mixe det åndelige med det at tegne og male.. således at det hele går op i en højere enhed – og giver en forståelse for, at det også er en måde vi kan udtrykke os på. Af hjertet tak for en vidunderlig og magisk weekend i det univers. – B.K.

Magisk Tegning Workshop i Aarhus

WORKSHOP I MAGISK TEGNING I AARHUS

På denne workshop i Magisk Tegning kommer du til at arbejde med, hvordan du kan bruge tegning til at skabe ro og til at manifestere med.

Vi arbejder i fællesskab med guidede tegnemeditationer og individuelt med at sætte intentioner for det, du vil manifestere i dit liv. Du vil få erfaring med at bringe den kreative og den spirituelle verden sammen, og inspiration til hvordan du kan bruge denne teknik/dette redskab hjemme hos dig selv.

Vi vil også arbejde med at sætte rummet for kreativt arbejde, så det bliver nemmere for dig at fortsætte med at tegne, men også at udfolde dig kreativt på andre måder.

Workshoppen bliver holdt i Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangsallé 251A, 8270 Højbjerg (Aarhus) i weekenden d. 24. og 25. august. Lørdag er fra fra 10 – 15, søndag er fra 10 – 15.

Læs mere her

Magisk Tegning ved Anja Dalby
Magisk Tegning på Rødegaard januar 2024.

SKAB KONTAKT TIL INTUITIONEN GENNEM MAGISK TEGNING

Magisk Tegning virker fordi du gennem bevægelsen med at tegne eller skrive en bekræftelse stille og roligt hjernevasker dig selv. Alle mennesker påvirkes hele livet af både positive og negative programmeringer. 

Vi møder gennem vores opvækst og samfundet mange forskellige meninger om os selv. Før vores selv bliver til en fast størrelse, så har det en betydning, hvad vores omgivelser mener om os. Om fx vores forældre giver os en følelse af, at vi er elskede og gode nok. De programmeringer, vi bliver udsat for, i form af andres meninger og reaktioner på os i vores opvækst, de sætt​​er sig som overbevisninger om os selv. 

Gennem Magisk Tegning lærer du at spotte, hvilke overbevisninger du bærer på, der ikke støtter op om livet, du ønsker dig. 

De negative overbevisninger du opdager i dig selv, kan du vende til positive overbevisninger. ‘Jeg er ikke god nok’ bliver til ‘Jeg er god nok’. ‘Jeg er uønsket’ bliver til. ‘Jeg er ønsket’ osv.

De nye positive overbevisninger bliver til bønner og bekræftelser til dig selv. På samme måde som de negative meninger om dig blev lagret i dig, da du var yngre, så kan du nu lagre nye positive meninger om dig. 

Bønner og bekræftelser virker altså, fordi de lagrer sig i dit underbevidste. De bliver til fantastiske frø, der vokser sig til nye smukke planter, som giver vidunderlige frugter og afgrøder i dit liv.

Gennem Magisk Tegning bliver du mindet om, at du er medskaberen af både dit liv og af hele verden. Du kommer til at forstå, at din fantasi er en superkraft, og hvorfor det er så vigtigt at ære og kultivere den.

For S. og mig var Magisk Tegning virkelig magisk. Jeg fik inspiration til en ny måde, at bruge mine evner til at tegne på. Jeg lærte bl.a. at jeg kan meditere/ lave en ceremoni inden jeg tegner. Det kan jeg se give bonus, hvis jeg ikke er inspireret til at tegne.  Jeg får både energi og kreativitet efter en ceremoni. Det virker både for S. og jeg. S. forstod teknikken med at arbejde med intentionerne og det gjorde jeg også. – M. og S.

Magisk Tegne Cirkel

MAGISK TEGNECIRKEL

I Magisk Tegnecirkel skal vi tegne magisk! Det betyder, at vi skal bruge tegningen til at manifestere med. Samtidig dykker vi ned i det kreative rum. Mange af os bliver let distraherede fra at være kreative, og bærer rundt på domme i os selv over vores kreative udtryk.

I Magisk Tegnecirkel får du redskaber til, hvordan du på egen hånd kan dyrke din kreativitet. Især gennem tegning, men også via andre kreative udtryksformer.

Vi arbejder i Magisk Tegnecirkel i marts med temaet selvkærlighed og i dette blogindlæg kan du læse mere om, hvorfor det gør en stor forskel i vores liv, at arbejde dedikeret med det.

Magisk Tegnecirkel foregår på Zoom, hvor vi mødes kl. 19-21 fire onsdage i marts: 6. marts – 13. marts – 20. marts – 27. marts.

Læs mere her.

En af deltagernes magiske tegning: Jeg er modig.

SÅDAN VIRKER MAGISK TEGNING

Når du via Magisk Tegning lærer at manifestere din virkelighed, så opnår du samtidig nogle fantastiske sidegevinster. 

For det første, så kommer dit nervesystem i ro, når du tegner. Roen opstår både fordi dine hænder er aktive, men også fordi praksissen med at tegne magisk er meditativ og beroligende. Et roligt nervesystem har den gevinst, at det er langt rarere at være dig, når du er i ro – og du er også rarere for andre at være sammen med.

For det andet kan du meget nemmere mærke din intuition, når dit nervesystem er i ro. Når du ikke skal bruge energi på et uroligt nervesystem, så er der plads til at du kan mærke, hvad der ellers foregår i dig. Så kan du mærke hvad der er rigtigt for dig at gøre. Hvilken vej du skal gå. Og hvad du skal fokusere på at manifestere i dit liv, så du kan nå hen til det sted din intuition guider dig.

Magisk Tegning er samtidig en spirituel praksis. En fordybelsespraksis, hvor du mærker dig selv, kommer i ro og samtidig arbejder med, at komme tættere på, hvad du ønsker dig i dit liv.

Tak for nogle gode timers samvær, det var en rigtig dejlig oplevelse at sidde og tegne sammen, uden forbehold og sammenligning … Skønt skønt!  Vi trænger til mange flere møder med os mennesker imellem, hvor hjertet er (kommunikation)vejen. – J.K.M.

INSTAGRAM