MAGISK TEGNECIRKEL

kr. 900,00

UDSAT PÅ UBESTEMT TID

I Magisk Tegnecirkel skal vi tegne magisk! Det betyder, at vi skal bruge tegningen til at manifestere med. Samtidig dykker vi ned i det kreative rum. Mange af os bliver let distraherede fra at være kreative, og bærer rundt på domme i os selv over vores kreative udtryk.

I Magisk Tegnecirkel får du redskaber til, hvordan du på egen hånd kan dyrke din kreativitet. Især gennem tegning, men også via andre kreative udtryksformer.

Gennem de fire uger vi mødes online, vil du få opgaver fra gang til gang, som du er velkommen til at arbejde med hjemme hvis du har lyst og tid til det. Opgaverne støtter dig i dit kreative arbejde og din spirituelle proces, og du vil lære, hvordan du manifesterer gennem tegningen.

Vi arbejder i Magisk Tegnecirkel i marts med temaet selvkærlighed og i dette blogindlæg kan du læse mere om, hvorfor det gør en stor forskel i vores liv, at arbejde dedikeret med det.

På denne side kan du læse mere om Magisk Tegning.

Magisk Tegnecirkel foregår på Zoom, hvor vi mødes kl. 19-21 fire onsdage i marts:

6. marts – 13. marts – 20. marts – 27. marts.

Undervisningen bliver optaget, og alle deltagere modtager optagelsen efterfølgende. Du går derfor ikke glip af undervisningen, hvis du bliver forhindret i at deltage. Optagelserne kan tilgås for altid, så du kan se undervisningen igen og igen.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

En spirituel praksis kan være noget af det mest livsbekræftende. Du føler dig forbundet med noget større end dig selv. Det giver dig følelsen af, at livet giver mening, og du har et formål med at være her.

Når du kobler kreativitet med spiritualitet, skaber du en spirituel praksis, som både er sjov og motiverende. Det er kernen i Magisk Tegning, og det vi kommer til at fordybe os i, når vi mødes i Magisk Tegnecirkel.

Jeg underviser i, hvordan manifestation og bekræftelser virker, samt hvordan du kommer forbi frygten, så du kan udtrykke dig kreativt og frit.

Når vi mødes, tegner vi sammen. Jeg guider øvelser, som giver dig mulighed for at dykke ned i tegningen og slipper for at blive bange for det hvide papir. Når den barriere er ryddet af vejen, kan du nemlig meget nemmere arbejde med at, manifesterer via tegningen.

Magisk Tegnecirkel vil skifte tema måned for måned. I den første Magiske Tegnecirkel, vil temaet være selvkærlighed, og dette tema arbejder vi med alle fire gange vi mødes.

Min oplevelse er, at det er svært at tiltrække alt det gode, vi ønsker os i livet, hvis vi ikke føler os værdige til at modtage det. Hele marts vil altså blive dedikeret til selvkærligheden på grund af det arbejde vi laver i cirklen.

Du kan læse mere om Magisk Tegning her og her.

Betalingsbetingelser:

Du kan annullere dit køb op til 30 dage før kursets startdato mod et administrationsgebyr på 250,00 kr. Herefter ydes ikke refusion.

Sen aflysning kan forekomme, hvis underviseren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Ved aflysning bliver du tilbudt overflytning til erstatningskursus hurtigst muligt. Såfremt det ikke er muligt at finde en anden kursusdato, der passer dig, refunderes din kursusbetaling via det kort, du har brugt til indbetaling eller på kontonummer, du oplyser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MAGISK TEGNECIRKEL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM