WORKSHOP I MAGISK TEGNING

kr. 1.650,00

UDSAT PÅ UBESTEMT TID

På denne workshop i Magisk Tegning kommer du til at arbejde med, hvordan du kan bruge tegning til at skabe ro og til at manifestere med.

Vi arbejder i fællesskab med guidede tegnemeditationer og individuelt med at sætte intentioner for det, du vil manifestere i dit liv. Du vil få erfaring med at bringe den kreative og den spirituelle verden sammen, og inspiration til hvordan du kan bruge denne teknik/dette redskab hjemme hos dig selv.

Vi vil også arbejde med at sætte rummet for kreativt arbejde, så det bliver nemmere for dig at fortsætte med at tegne, men også at udfolde dig kreativt på andre måder.

Der er 12 pladser til salg til denne workshop.

Det vil give mening både at deltage som nybegynder, men også som tidligere deltager.

Workshoppen bliver holdt i Antroposofisk Kulturhus, Rosenvangsallé 251A, 8270 Højbjerg (Aarhus) i weekenden d. 24. og 25. august. Lørdag og søndag er fra kl. 10 – 15.

Læs mere om Magisk Tegning i dette blogindlæg. Og på denne side.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Workshoppen i Magisk Tegning opstod ud fra mit eget behov for at komme tættere på tegningens væsen. Fordi jeg ønskede at bruge tegningen magisk, altså til at manifestere min virkelighed med. Men også fordi jeg, ligesom mange andre, ofte sidder og stirrer på det blanke papir, og tænker: Hvad skal jeg tegne …

De redskaber jeg giver videre på denne workshop hjælper dig til at slippe forventningerne til det færdige produkt. Derfor arbejder vi med tegningens proces, og hvordan vi med hjælp fra noget så simpelt som papir og blyant, kan skabe den virkelighed vi ønsker at leve i.

Det er vigtigt, at det er sjovt at tegne. Hvis tingene ikke er sjove, så vælger vi dem ikke til. Det er også derfor, så mange af os stoppede med at tegne som børn. Det holdt op med at være sjovt, da der kom en dom og en forventning ind over tegningerne. Hvordan vi kan slippe den dom over os selv og vores kreativitet, arbejder vi også med på kurset. Kreativitet skal føles let og skægt, ellers lader vi være med at udfolde os.

Det kræver ingen tegneforudsætninger for at kunne deltage på workshoppen. Alle uanset tegnefærdigheder kan deltage, og lære hvordan de selv kan bruge tegningen til at manifestere med.

Jeg er uddannet animator fra The Animation Workshop i Viborg og har utallige kunst – og tegnekurser i rygsækken. Derudover har jeg arbejdet med metafysik og manifestationer i 30 år.

Workshoppen bliver holdt i Antroposofisk Kulturhus. Rosenvangsallé 251A, 8270 Højbjerg (Aarhus). Der kører bybusser lige til døren og der er fin mulighed for parkering i gården bag ved kulturhuset.

Det med småt:

Du kan op til 30 dage før workshoppens startdato annullere dit køb mod et administrationsgebyr på DKK 250,00. Herefter ydes ingen refusion.

Sen aflysning vil kunne forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed.

Såfremt det ikke er muligt at finde en anden kursusdato, der passer dig, refunderer vi din indbetaling til en af dig oplyst konto.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WORKSHOP I MAGISK TEGNING”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM