OM ANJA DALBY

Et udsnit af mine uddannelser/kurser og erfaringsområder:

  • Har lavet over tusind clairvoyancer, haft healinggrupper, meditationsgrupper, trommegrupper og shamanistiske udviklingsgrupper.
  • Derudover har jeg holdt workshops i at styrke intuitionen og hjerteenergien, og har samarbejdet med Ernest Holm Svendsen i afholdelse af kurser i The Work.
  • Privat er jeg gift med David fra Skotland, og vi er sammen på 9. år. Vi har begge børn fra tidligere forhold, og jeg er således blevet velsignet med to bonusbørn på 18 og 23 år, udover at jeg er mor til min søn, Tue, på 23 år.
  • Jeg er opvokset på Djursland hvor jeg er flyttet tilbage til.
  • Af uddannelse udover det spirituelle, er jeg uddannet animator fra Animationsværkstedet i Viborg, og er også uddannet skrædder fra Skrædderskolen i Aarhus. Jeg har arbejdet med animation, tegning, grafiske udtryk, og har haft egen butik i Aarhus hvor jeg har solgt økologisk tøj.