OM ANJA DALBY

I 2013 blev jeg uddannet clairvoyant hos Sosha, efter at have været i mesterlære i 2,5 år. Jeg startede i lære hos Sosha. Efter jeg i et par år havde fået beskeden om blive clairvoyant. Men det var slet ikke en vej jeg kunne se mig selv på. Derfor ignorerede jeg beskeden længe. Alt imens jeg ventede på at få vist den ‘rigtige’ vej for mig …

Til sidst kunne jeg ikke længere overhøre den meget klare udmelding fra mine åndelige vejledere og jeg besøgte Sosha. Sosha tog imod mig med et smil og spurgte hvorfor det havde taget mig så lang tid for mig, at starte på min læretid hos hende. Det sagde hun før jeg havde nået at fortælle om min besked, om at blive elev hos hende …

Mesterlæren ledte mig ud på en lang rejse, som jeg stadig er på og jeg har lavet clairvoyancer siden 2013. Men faktisk startede min rejse meget tidligere. Som ung var jeg meget utilpas med at være i verdenen og jeg blev heldigvis meget tidligt i mit liv, guidet til at gå af selvudviklings – og spiritualitetsvejen. Den vej tilbød mig en anden forståelse af mit liv og gjorde, at jeg bedre kunne se en mening med alt det som umiddelbart virkede meningsløst ved at være i det jordiske.

AYAHUASCA OG SHAMANISME

Da jeg som 29 årig fik kræft, var det noget af et chok for mig (naturligvis). Det er et chok for alle som oplever at få den diagnose. Men jeg blev især overrasket fordi jeg jo var så god allerede. Jeg mediterede, dyrkede yoga og var vegetar. Hvordan kunne sådan noget dog ramme mig? Jeg var jo bedre end god, hvidere end hvid … Kræften gav mig en kæmpe kraft og en stor beslutsomhed i forhold til, at jeg for alt i verden ville undgå at blive syg igen. Jeg var klar over, at der måtte gemme sig noget af et oprydningsarbejde indeni mig, siden jeg havde manifesteret en kræft i min krop og jeg blev ledt af min lærer Stuart Wilde til plantemedicinen ayahuasca.

Ayahuasca er nok min største lærer. Jeg deltager jævnligt i ceremonier og det føles som en stor ære at få adgang til den visdom som medicinen indeholder og tilbyder. Jeg lærer utroligt meget om mig selv, om denne og andre verdener igennem ayahuasca.

I forbindelse med min tid i mesterlære som clairvoyant, blev jeg introduceret til nordisk og nord-amerikansk shamanisme. Jeg lærte at rejse med trommen og har siden dengang jævnligt deltaget i kurser hos Annette Høst. Det shamanistiske sprog og verdensforståelsen føltes, som at komme hjem for mig. Det shamanistiske sprog føltes intuitivt som om det var det sprog jeg altid havde båret i mig. Det animistiske livssyn har altid været en del af min måde at være i verden på og jeg deltager på sjette år i trommegruppe hver måned.

UDESIDNINGER, THE WORK OG HEALINGGRUPPER

Det var også som en del af min læretid som clairvoyant, at jeg var på min første udesidning. Det var sådan en vild oplevelse for mig, at sidde alene i skoven en hel nat, at jeg tænkte at det ville jeg aldrig gøre igen … Altså lige indtil året efter hvor jeg nærmest følte, at skoven trak mig ud i den og siden dengang har jeg lavet flere udesidninger hvert år. Jeg laver både udesidninger alene og i grupper.

Som en del af min ugentlige selvudviklingspraksis laver jeg The Work. Det redskab har jeg brugt siden 2016 hvor jeg opdagede Byron Katie og blev meget tiltrukket af hendes non-dualistiske livssyn. Jeg har arrangeret workshops i hvordan man bruger The Work med Ernest Holm Svendsen i Aarhus. Jeg er stadig forundret over hvor kraftfulde de fire enkle spørgsmål man arbejder med er og hvor store forandringer det skaber i mit liv, at have den forholdsvis enkle selvudviklingspraksis.

I starten af 2021 satte jeg to healinggrupper op, meget inspireret af Lynne McTaggarts arbejde. Healing er et fantastisk spændende felt at arbejde i og jeg er dybt benovet over effekten af arbejdet. Healing virker! Hvis du er interesseret i at blive skrevet op, til når jeg åbner op for flere healinggrupper, så er du velkommen til at kontakte mig på anja(@)anjadalby.dk

SPIRITUEL MENTOR

I 2022 tilbyder jeg enkelte pladser til spirituel mentoring. Et forløb der vil hjælpe dig til at tage kraften tilbage til dig selv og lære dig hvordan du selv lytter på din intuition. Hvis det er noget du kan mærke kalder, så er du meget velkommen til at kontakte mig på anja@anjadalby.dk og vi kan aftale en uforpligtende samtale over Zoom, hvor vi begge kan mærke ind i om vi er et match.