Mit navn er Anja Dalby. Jeg er tegner, og arbejder professionelt med spiritualitet og selvudvikling. Det har jeg gjort i 20 år. Da jeg var helt ung blev jeg uddannet fra Animations Værkstedet, hvorefter jeg arbejdede med animation i mange år. Det spirituelle felt kaldte dog mere og mere, og jeg blev uddannet clairvoyant. Sideløbende med at jeg lavede læsninger, tegnede jeg stadig, og lavede bestillingsarbejde i form af logoer, kraftdyrtegninger og jeg solgte også mine egne tegninger samtidig.

I løbet af de sidste par år, er der sket en yderligere sammensmeltning mellem min interesse for tegning og spiritualitet. Jeg har koblet kreativitet med spiritualitet i form af manifestationsarbejde, bønner og bekræftelser. Dette kalder jeg for Magisk Tegning. Jeg holder jævnligt kurser i Magisk Tegning, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev bliver du underrettet direkte, når nye kurser bliver slået op.

Du er altid velkommen til at følge mig på Instagram, på YouTube eller skrive til mig direkte på anja[@]anjadalby.dk

Et udsnit af mine uddannelser/kurser og erfaringsområder indenfor det spirituelle felt:

 • Studeret metafysik og intuitionsarbejde, selvstudie og adskillige kurser/workshops hos Stuart Wilde 1994 –
 • Studeret metafysik hos Khris Krepzik 2010 – 2013
 • Elev i mesterlære som clairvoyant hos Sosha 2010 – 2013
 • Kurser hos Annette Høst
 • Kurser hos Zara Waldebäck
 • Bard og Ovate kurset hos Order of Bards, Ovates and Druids 2011 – 2014
 • Kurser i The Work hos Ernest Holm Svendsen
 • Kurser i healing hos Lynne McTaggart
 • Kurser i shamanisme hos Ahamkara 
 • Deltaget i trommegruppe i over 10 år bla. 6 år hos Christa Baumgartner
 • Arbejdet ceremonielt med plantemediciner i 10 år
 • Mangeårigt arbejde med metafysik, meditation, shamanisme, mindfulness, healing og clairvoyance.
 • Har lavet over tusind clairvoyancer, haft healinggrupper, meditationsgrupper, trommegrupper og shamanistiske udviklingsgrupper.
 • Derudover har jeg holdt workshops i at styrke intuitionen og hjerteenergien, og har samarbejdet med Ernest Holm Svendsen i afholdelse af kurser i The Work.
 • Privat er jeg gift med David, og vi er sammen på 9. år. Vi har begge børn fra tidligere forhold, og jeg er således blevet velsignet med to bonusbørn på 19 og 24 år, udover at jeg er mor til min søn på 24 år. Jeg er opvokset på Djursland hvor jeg også bor nu.

INSTAGRAM