Mit arbejde er, at lave læsninger hvor jeg ser dig og dit højeste potentiale. Jeg ser dine benspænd og dine gaver. Fra det sted du er lige nu, giver jeg dig konkrete redskaber til hvordan du bedst kan udfolde dig, og dit særlige geni i verden.

Mit arbejde er også, at koble kreativitet med spiritualitet i form af manifestationsarbejde, bønner og bekræftelser. Det holder jeg jævnligt kurser i, tilmeld dig mit nyhedsbrev hvis du vil underrettes direkte, når de bliver slået op.

I mange år har mit spirituelle sprog haft rod i den shamanistiske verden. De redskaber som er til rådighed igennem det shamanistiske felt, har altid føltes naturlige og lige til for mig. Min viden om det shamanistiske felt, har jeg videreformidlet i to e-bøger, en om udesidninger og en om trommerejser.

Du er altid velkommen til at følge mig på Instagram, på YouTube eller skrive til mig direkte på anja[@]anjadalby.dk

Et udsnit af mine uddannelser/kurser og erfaringsområder:

 • Studeret metafysik og intuitionsarbejde, selvstudie og adskillige kurser/workshops hos Stuart Wilde 1994 –
 • Studeret metafysik hos Khris Krepzik 2010 – 2013
 • Elev i mesterlære som clairvoyant hos Sosha 2010 – 2013
 • Kurser hos Annette Høst
 • Kurser hos Zara Waldebäck
 • Bard og Ovate kurset hos Order of Bards, Ovates and Druids 2011 – 2014
 • Kurser i The Work hos Ernest Holm Svendsen
 • Kurser i healing hos Lynne McTaggart
 • Kurser i shamanisme hos Ahamkara 
 • Deltaget i trommegruppe i over 10 år bla. 6 år hos Christa Baumgartner
 • Arbejdet ceremonielt med plantemediciner i 10 år
 • Mangeårigt arbejde med metafysik, meditation, shamanisme, mindfulness, healing og clairvoyance.
 • Har lavet over tusind clairvoyancer, haft healinggrupper, meditationsgrupper, trommegrupper og shamanistiske udviklingsgrupper.
 • Derudover har jeg holdt workshops i at styrke intuitionen og hjerteenergien, og har samarbejdet med Ernest Holm Svendsen i afholdelse af kurser i The Work.
 • Privat er jeg gift med David, og vi er sammen på 9. år. Vi har begge børn fra tidligere forhold, og jeg er således blevet velsignet med to bonusbørn på 18 og 23 år, udover at jeg er mor til min søn på 23 år. Jeg er opvokset på Djursland hvor jeg også bor nu.

INSTAGRAM