KONTAKT

FÅ MIT NYHEDSBREV –OG EN MANIFESTATIONSØVELSE SOM PLAKAT
 
Mit nyhedsbrev handler om spiritualitet, selvudvikling og om at gøre sig umage som menneske. Jeg inspirerer dig med øvelser og indlæg, der åbner op for din intuition og din kontakt med naturen. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev får du tilsendt en plakat med en manifestationsøvelse, som du selv kan bruge til at skabe det liv du ønsker dig.

 

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til de produkter jeg sælger, til mit arbejde, til det jeg skriver om på bloggen eller taler om i videoerne.

Jeg er altid meget interesseret i at tale om spiritualitet og selvudvikling og i at dele min viden om emnerne, så hvis der er det mindste, du har lyst til at spørge mig om eller fortælle, så kontakt mig endelig.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig direkte på: anja@anjadalby.dk

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Din besked