AT MANIFESTERE GENNEM TEGNING

Mennesket har altid vidst, bevidst eller ubevidst, at vi i virkeligheden skaber vores egen virkelighed. Før vi havde et skriftsprog, manifesterede vi blandt andet vores virkelighed, ved at tegne den. Det er årsagen til, at hulemalerierne findes. Hulemalerierne var en måde, at bede bønner på, altså at manifestere på. Nogle af malerierne i grotterne og hulerne er estimeret til at være over 50.000 år gamle.

Der blev kaldt på kraft, gennem tegninger af mennesker med dyreham på. Der blev tegnet mennesker i dans, og andre former for interaktioner med dyr. Og meget vigtigt, så blev jagten af dyr afbilledet. Men ikke kun jagten, fuldbyrdelsen af jagten blev også tegnet. En fuldbyrdelse som skulle ende med et dødt dyr og føde.

Man tegnede før jagten havde fundet sted vel at mærke. For at bede dyret om lov til at slå det ihjel, gennem ritualet med at tegne det, men også for at manifestere og bede for den gode jagt.

Denne handling blev gentaget gennem adskillige tusinder af år. Det vil altså sige, at det må have virket. Hulemalerierne blev ikke lavet for sjov skyld. I nogle af grotterne skulle mennesket fires af lianer, mange, mange meter ned i mørket, for at kunne udføre ritualet med at tegne på væggene. I andre huler skulle mennesket kravle på maven, nogle steder adskillige kilometer, for at komme ind til de huler og grotter hvor ritualet, med at tegne og male på væggen, skulle udføres. Det gjorde man naturligvis kun fordi man vidste, at det havde en effekt. Der var ikke overskud til overflødige handlinger dengang. At tegne på grotternes vægge, har altså været en form for bøn.

Hvordan man egentligt beder en bøn

Efter især kristendommens indfindelse i verden, opstod tanken om at bede til noget udenfor sig selv. Man gav slip på tanken om, at mennesket selv havde en indflydelse på udfaldet af bønnen. Man beroede sig på, at en person, en energi, udenfor sig selv, havde evnerne til, at fikse ens liv for sig. Mennesket stoppede med at bede som en bekræftelse, og bønnen blev til et ønske. Der er en markant stor forskel, på de to måder at bede på.

Når jeg beder som en bekræftelse, så takker jeg. Jeg takker for det jeg har, og jeg takker for fuldbyrdelsen af det jeg ønsker mig. Når jeg beder ved at ønske, så beder jeg for en ændring. Jeg beder for og om hjælp.

Alle de ord jeg siger (eller tænker for den sags skyld) bekræfter den virkelighed jeg er i. Så når jeg takker for alt hvad jeg har, og takker for alt det som kommer til mig, så bekræfter jeg, at det er det som vil ske.

Når jeg omvendt med ordet og bønnen sender en energi ud af, at jeg er i mangel og jeg behøver hjælp, så er det præcis den virkelighed jeg vil være i. En virkelighed hvor det ydre hele tiden vil bekræftet mig i, at jeg behøver hjælp og er i mangel.

Skab dine bønner

Mange af os kender det med at sige sine bekræftelser højt, som noget der er opstået med The New Age Movement i 1980’erne. Men sandheden er at vi altid har gjort det. Mennesket har også sunget sine bønner ud, spillet på instrumenter og danset deres bønner ud.

Bønner kan også strikkes, sys, nørkles, skabes ud. Bønner kan komme ud i alle de utrolig mange kreative udtryk som mennesket har. Jeg begyndte at tegne mine bønner i foråret 2023, fordi min mand blev syg. Jeg gik og bad bønner konstant og bekræftede, at min mand var rask. At alle hans celler var sunde. Men jeg savnede, at sætte en fysisk handling bag ordet, og at manifestere ordet og bønnen fysisk.

Jeg savnede også at lave noget som gav mig ro. Ro er essentiel i kriser. Hvis jeg freakede ud, så ville det betyde, at min mand ikke kunne koncentere sig om sin helbredelse.

Meget konkret, så savnede jeg virkelig også bare noget at lave, i den tid hvor min mand lå og var syg. Jeg kunne ikke holde ud, at se film eller være i nærheden af en skærm. Alt den slags underholdning og tidsfordriv, mærkedes mere ligegyldigt end nogensinde før.

Derfor begyndte jeg at tegne mine bønner.

Alle som har prøvet, at lave noget med sine hænder, om det så er at hækle eller have sin hænder i jorden udenfor, ved at det giver ro og jordforbindelse. Samtidig med at mine hænder blev beskæftiget med tegning, så fik jeg ro i hovedet og jeg sad samtidig og bekræftede via tegningen, at min mand var (og er) rask. Det var win-win med win-win på.

Kurset i København i oktober 2023

Denne måde at skabe min virkelighed på, virkede så godt for mig, at jeg fik lyst til at dele den måde at arbejde metafysisk på. I oktober 2023 jeg min første workshop i Magisk Tegning. Det var vigtigt for mig, at alle deltagere på kurset, ville kunne gå hjem og arbejde videre med dette redskab på egen hånd. At de forstod hvordan og hvorfor magisk tegning virker, og at de fik et konkret produkt ud af vores dage sammen.

Men faktisk, så synes jeg at det vigtigste, at give videre, var (og er), at tegning er sjovt. Det skal være sjovt at udtrykke sig kreativt. Når vi kan slippe vores domme over os selv, og vores egne evner, så åbner der sig et helt andet rum for os.

Herunder kan du se nogle af alle de fantastisk forskellige tegninger som kom ud af workshoppen jeg holdt i oktober i København. Flere af deltagerne delte, at de ikke havde tegnet siden de var børn, og at de ovenikøbet havde overbevisninger med, om at de ikke kunne tegne. Det har, som du kan se, intet at sige i forhold til at kunne tegne magisk, eller for at kunne deltage på workshoppen.

Uendelige muligheder for udtryk

Alle deltagerne fik en tegning med hjem, hvor de havde arbejde med en manifestation i forbindelse med tegningen. Nogle af manifestationerne og bønnerne, handlede om at arbejde med noget i deltagernes selvudvikling. Andre tegninger handlede om konkrete ting, deltagerne gerne ville manifestere i deres liv. Vi brugte blandt andet kraftdyrene som en adgang til det kreative rum, og til hvordan manifestationen kunne udfoldes. Kraftdyrsmødet blev deltagerne på kurset guidet til at møde i en meditation.

Her kan du se nogle af de tegninger jeg havde taget med til København som inspiration. Der er ligeså mange forskellige tegninger som der er mennesker, og det er helt fantastisk at se forskelligheden, og at se hvor vidunderligt unikke vi alle sammen er.

Hvis du har lyst til at lære mere om dette redskab og denne måde at manifestere sin virkelighed på, så er du meget velkommen når jeg holder næste workshop d. 13. og 14. januar 2024 på Rødegaard i Vistoft på Mols. Du kan læse mere om pris og tilmelding lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM