KURSUS I MAGISK TEGNING

kr. 1.350,00

KURSET ER NU UDSOLGT. HVIS DU ØNSKER AT FÅ EN PLADS PÅ EN VENTELISTE, ER DU VELKOMMEN TIL AT SKRIVE TIL ANJA@ANJADALBY.DK

På dette kursus vil vi arbejde med en blanding af praktiske tegneøvelser, farvelære, guidet meditation og manifestation. Du vil få erfaring med at bringe de to verdener sammen og inspiration til at gøre det fremover.

Vi vil også arbejde med vores kraftdyr, som alle bliver guidede i at møde og lære at kende. Vi arbejder med betydningen af kraftdyrene, hvad de enkelte dyr symboliserer og hvad de vil os.

Hver kursist arbejder med sit eget helt personlige, tegnede skattekort over følelser og sansninger, som er lige til at hænge op derhjemme!

Der gives derudover konkrete værktøjer til at arbejde videre med for eksempel tegnede manifestationer og dagbogstegning.

Kurset bliver holdt på Rødegaard, i weekenden d. 13 og 14 januar. Lørdag er fra fra 10 – 16, søndag er fra 10 – 15.

Læs mere om Magisk Tegning i dette blogindlæg.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

På kurset i magisk tegning er min med-underviser, Tina Uhrskov. Tina er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i København og har undervist i tegning og maling i over 10 år. Tina har også gennem sin kunst arbejdet med manifestationer. Og har siden hun blev uddannet fra Kunstakademiet i København, haft mange udstillinger i Danmark.

Jeg selv er uddannet animator fra The Animation Workshop i Viborg og har utallige kunst – og tegnekurser i rygsækken. Derudover har jeg arbejdet med det metafysiske og manifestationer i 30 år.

Det er vigtigt for både Tina og jeg, at det er sjovt at tegne. Hvis tingene ikke er sjove, så vælger vi dem ikke til af os selv. Det er også derfor så mange af os stoppede med at tegne som børn. Det holdt op med at være sjovt, da der kom en dom og en forventning ind over tegningerne. Hvordan vi kan slippe den dom over os selv og vores kreativitet arbejder vi også med på kurset. Kreativitet skal føles let og skægt, ellers lader vi være med at udfolde os.

Vi havde det rigtig sjovt da vi første gang afholdte kurset magisk tegning i oktober 2023 i København, og du kan se billederne af deltagernes manifestationer i dette blogindlæg. I indlægget kan du også læse mere om hvordan og hvorfor det, at tegne sine manifestationer virker.

Kurset bliver holdt på smukke Mols, nærmere bestemt på Rødegaard i Vistoft, hvor vi i to sammenhængende dage fordyber os i tegningens, bønnernes og manifestationernes magiske væsener.

Der er mulighed for overnatning på Rødegaard. Det koster 400,-kr pr seng i et dobbbeltværelse og 550,-kr i enkeltværelse. Der er køkken med køleskab og komfur til rådighed, så der er mulighed for at lave lidt mad også. Skriv til kontakt@jordenssang, for at høre nærmere.

Det med småt:

Du kan op til 30 dage før kursets startdato annullere dit køb mod et administrationsgebyr på DKK 250,00. Herefter ydes ingen refusion.

Sen aflysning vil kunne forekomme, hvis læreren akut bliver ude af stand til at varetage undervisningen på grund af sygdom eller force majeure.

Du vil blive tilbudt overflytning til et erstatningskursus ved først givne lejlighed.

Såfremt det ikke er muligt at finde en anden kursusdato, der passer dig, refunderer vi din indbetaling til en af dig oplyst konto eller retur på betalingskort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KURSUS I MAGISK TEGNING”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM