HVORDAN DU HØJNER DIN VIBRATION

Måske er du også stødt på udsagnet, om at vejen til et liv hvor du er kalibreret til at tiltrække evig overflod på alle planer, går gennem at højne din vibration?

Men hvordan højner du din vibration? Hvad betyder det overhovedet og er det ikke bare endnu et fluffy, udefinerbart udtryk fra New Age bevægelsen, som reelt set ikke giver nogen mening?

Videnskaben bag

Alt i og omkring os er energi. Alt der er her, er vibrerende atomer. Kvantefysikken har gang på gang bevist, at det er muligt at påvirke atomer med vores væsen, med vores egen energi og tanker. At verden bliver påvirket af den måde vi er i den på, er ikke ny. Det er en viden det esoteriske samfund har haft i mange årtusinder, men inden for de sidste årtier er videnskaben også fulgt med og har altså bevist det i en lang række forsøg.

Hvordan du højner din vibration, besøg en sneklædt skov på Djursland.

De fleste af os har erfaret, at den energi vi går ud i verden med, er den energi vi vil møde som spejl. Din energi og din energis vibration, vil altså tiltrække matchende energier. Matchende spejlbilleder. Det er der ikke noget mystisk i og det er også blevet påvist af fysikken, at lige tiltrækker lige.

Din energi, din vibration, bliver også påvirket af alt der er omkring dig. Det er nok heller ikke nogen nyhed for de fleste af os. Du har sikkert også selv mærket, hvordan du kan føle dig træt eller drænet af at være sammen med bestemte mennesker. Eller af at være i bestemte situationer, bestemte steder.

Dit og mit

Det kan være svært at skelne mellem, hvad er ‘mit’ og hvad er andres. Det kan forvirre og gøre det mudret indeni. Det er nemt bare at vende det indad og tænke, at det er nok også bare mig. Det er nok bare mig, der har domme over bestemte mennesker og derfor bliver jeg træt i deres selskab. Det er nok bare mig der ikke kan stå nok ved mig selv. Det er nok bare mig der overfortolker. Der er nok bare min egen ufuldkommenhed der dræner mig osv …

Det kan gøre sådan et udsagn om at ‘højne sin vibration’ til en temmelig uoverskuelig affære. For hvordan i alverden får jeg nogensinde ryddet nok op i mig selv, til at jeg ikke længere reagerer på, eller tiltrækker, tungere eller lavere vibrationer.

Den nye tid

Heldigvis er det slet ikke så svært eller uoverkommeligt som det lyder. Det er bare at tage et skridt af gangen og have tillid til, at der findes masser af hjælp, til at få din vibration til at stige eller til blive renere. Der er rigeligt af ting du helt praktisk kan gøre, for at tiltrække nye muligheder i dit liv. Tiltrække mere overskud, mere overflod, mere flow i det hele taget.

Når du højner din energi, din vibration, så vil det tunge, mudrede og svære automatisk begynde at falde fra. Det bliver sværere at være i relationer der ikke er et match til den energi. Det bliver hårdere fysisk at holde steder eller situationer ud, som bryder ned og ikke bygger op. Så du vil helt automatisk, begynde at træffe andre valg for dig selv, for at passe bedre på dig. Det kan føles som et temmeligt uroligt limboland at være i, i starten. Vær forberedt på at det urolige limboland sagtens kan eksistere i et par år, måske mere. Det er meget det samme vi ser i verden lige nu. En kalibrering til det nye, den nye tids energi og det giver altså uroligheder på mange planer.

Healing er sjældent smukt ud fra et ego-perspektiv. Det kan nive og gøre ret ondt, når det gamle der ikke længere tjener dig skal forløses. Det er dog ingen grund til at lade være. For på den anden side af healingen venter som sagt det der fede flow og det er værd at stræbe efter. Det er virkelig en særlig velsignet tilstand at befinde sig i. Glæd dig!

Hvordan du højner din vibration, besøg en hemmelig skovsø ved Skaføgaard på Djursland.

Ting Tager Tid

Denne her køreplan er meget konkret og der er intet hokus pokus eller funky udefinerbare New Age floskler blandet ind i det.

Start med én ting. Gør det konsekvent i en måned. Eller to, indtil du føler at nu ligger den her nye gode vane på din rygrad. Når du har tilført dit liv en ny god vane, så vil det ret hurtigt begynde at føles anderledes i dig. Du vil føle, at du har mere energi og overskud i det hele taget. Det er din vibration der er blevet højnet. Den nye energi vil hjælpe dig, til at kunne tage endnu et punkt fra listen og du vil have overskud, til at inkorporere en ny god vane i dit liv.

Giv igen den nye vane tid til at lande i dig. Et par måneder igen. Vær endelig tålmodig med dig selv. Rom blev ikke bygget på én dag og Ting Tager Tid. TTT. Skriv TTT på post-its overalt i dit hjem, så du ikke bliver for urolig og utålmodig de dage din energi dropper igen. For det vil den gøre og det er helt normalt. Men med tiden, så bliver der længere og længere ‘ned’ til energi-droppet og du vil opdage, at det du før oplevede som bunden af din energi, slet ikke er tilstede mere. Så langt ‘ned’ kan du ikke længere komme.

Det giver dig igen ny energi til at forsætte og du kan indlemme nye gode vaner i dit liv, som igen er med til at højne din vibration. Din konstant stigende vibration, vil bære dig videre og videre. Du vil opleve, at du helt af dig selv, tager nye gode valg for dig selv og at det er blevet en helt naturlig praksis for dig, at passe på dig selv, din energi og din vibration. Og hvis du skulle opleve at få en dag helt i kulkælderen igen, så ved du præcis hvad du kan gøre for at få det bedre, hvordan du kan højne din vibration. Med nogle meget konkrete og håndgribelige redskaber. De kommer her:

Ud i naturen

  • Naturen har en høj vibration. Tilbring som en disciplin adskillige timer i naturen hver uge. Naturen har en renere livskraft, det der også kaldes for prana eller chi, end f.eks. en by har. Find naturen hvor du kan, det kan også være i en park, på en kirkegård eller andre steder. Strand, skov og eng er naturligvis oplagt. Tilbring så meget tid som muligt i naturen, det er lettere sagt end gjort. Men det er så healende på så mange planer at være i naturen.

Bare tæer på jorden

  • Gå barfodet på jorden. Det er en simpel praksis, men meget effektivt og den kan også sagtens udføres om vinteren når der er sne. Så er det mere en slags vinterbadning for fusserne og virkelig godt for immunsystemet også. At gå barfodet på jorden som en disciplin hver dag er en forholdsvis nem vane at integrere, hvis du har en have at gå ud i. Hvis du bor i lejlighed, kræver det lidt mere dedikation. Men så kan du tage bevidstheden om det at være barfodet udenfor med dig, når du er i naturen på andre tidspunkter.

Vand

  • Drik vand. De fleste mennesker er dehydrerede uden at vide det og tørst bliver ofte forvekslet med sult. Kaffe og andre koffeinholdige drikke dehydrerer kroppen, så vær ekstra opmærksom på at drikke vand hvis du er koffein-drikker. Vand klarer hjernen og giver dig et overskud, så du nemmere kan tage gode, sunde beslutninger for dig selv.

Kosten

  • Spis plantebaseret. De fleste af jer der læser med her, ved at jeg spiser vegansk, men det er ikke med veganer-hatten på at jeg anbefaler plantebaseret kost her. Mad der ikke er forarbejdet, som frugt og grønt, har en højere vibration end færdigkøbt/forarbejdet mad. Kød, mejeriprodukter og æg har en meget lav vibration og tager lang tid om at blive nedbrudt i kroppen. Den energi kroppen bruger på den nedbrydelse kan bruges meget smartere. På f.eks. at sørge for, at du har overskud til at tage nye gode valg for dig selv.

Fysisk udfoldelse

  • Motion og bevægelse. Din krop elsker at bevæge sig. At udforske og udfordre sig selv. Find måder hvor det er sjovt for dig, at dyrke motion og bevæge dig på. En krop der sidder stille det meste af tiden, bliver træt og energiforladt. Det er nødvendigt at holde liv i kroppen, ved at aktivere den. Som du sikkert også har oplevet, så får man sjælendt meget energi af at bruge en uge på sofaen, selvom sofatid bestemt også er nødvendigt (se næste punkt). Hele dit energisystem bliver aktiveret af bevægelse, gør det til en øvelse hver dag, at finde en måde du kan bevæge dig på. Det behøver ikke være at løbe 10 km hver dag, lidt har også ret og det vigtigste er faktisk, at både du og din krop har det skægt imens.

Søvn og siesta

  • Hvile og søvn. Kroppen heler under søvnen og det er vigtigt for mange af vores kropslige funktioner at få rigelig og god søvn. Men hvile i løbet af ugen (dagen) er også essentielt. Det er for hårdt for vores energi-system at være i aktivt yang-mode hele tiden, som de fleste mennesker med et almindeligt fuldtidsjob er. Der skal også være plads til yin. Til hvile og restituering. Der skal være balance, ligesom i det kendte symbol.

Skærm detox

  • Sluk for tv og medier. Det er stressende for vores system, at skulle være ‘på’ og holde sig opdateret hele tiden. Især når de ting vi bliver opdateret med, ofte gør os nervøse, urolige eller ligefrem bange. Uanset om du synes din Instagram – eller Facebookfeed kun er fyldt med hyggelige ting du selv har valgt til, så er informationsoverloadet så massivt, at det virker som stress i dit system. Langt de fleste informationer er i bedste fald overflødige eller ligegyldige eller i værste fald, indgyder til uro i solar plexus og frygt. Du behøver ikke vide hvad din veninde har bagt til aftenkaffen. Prøv at gå af sociale medier i et stykke tid (og sluk for guds skyld for dit tv, eller endnu bedre, send det til genbrug) og se hvad der sker med dig. Hvad der sker med din tid og dit liv i det hele taget. Det er tankevækkende så vidunderligt frit det føles at begrænse sit indtag af skærme.

Træn taknemmelighed

  • Taknemmelighed er sådan en nem ting at inkorporere i sit liv og alligevel kan det virke uoverskueligt at gøre det. Det eneste det handler om, er at gribe egoet i når det brokker sig eller føler sig som et offer for livet. Der findes ingen ofre. Væn dig selv til at se det smukke i alle situationer og start i det små hvis det er for stor en mundfuld. Start med at takke for overhovedet at være her. At have en krop. Tag over hovedet. Mad i køleskabet osv. Derfra bliver det rimeligt nemt at se hvor velsignet du er. Dyrk din følelse af at være velsignet, den følelse vil gøre at du tiltrækker endnu mere, som du kan føle dig velsignet over. Det er hemmeligheden bag at manifestere sig det liv man ønsker sig. Taknemmelighed er sindssygt effektiv.

Sig fra

  • Sig fra overfor det eller dem der dræner dig. Din energi er det vigtigste du har. Du får ingen medalje når du dør, fordi du har fungeret som dørmåtte i dit liv. Det her punkt er nok et af de sværeste, så med mindre at du allerede er superafbalanceret, så er det nok også et issue for dig og det kan være klogt at vente lidt med det. Når du har integreret mange af de andre ting fra listen i dit liv, så vil grænsesætning komme meget mere naturligt og det bliver slet ikke så kunstigt som det ellers kan føles. Husk, du skylder ikke nogen noget. Og slet ikke at finde dig i ting, situationer eller mennesker som du dybest set ikke bryder dig om.

Giv uden at modtage

  • Kan du give uden at forvente noget i retur eller endnu bedre, kan du give uden at sige det til nogen? Det her er virkelig en god ego-øvelse. Det er interessant, så vigtigt det er for egoet at dele sine gode gerninger. Hver gang du gør noget som går udenom egoet, så højner du også din vibration. Når du går udenom egoet, så styrker du automatisk din ånd, din sjæl. Det er åndens vibration du gerne vil mere i kontakt og være i ‘alignment’ med. Så jo mere du kan få skovlen under dit ego, jo bedre er det for dig og din evne til at tiltrække flow og evigt eventyr …

Husk at tage et skridt af gangen. Vær tålmodig. Vid at du er på vej og at når din energi, din vibration er højnet tilstrækkeligt, så er du klar til at tage næste gode skridt. Og næste og næste … Rigtig god fornøjelse ud i High Vibe Landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM