KOM TIL TROMMEREJSE PÅ DJURSLAND

Jeg har nu åbnet op for at du kan komme til trommerejse på Djursland, hjemme hos mig.

HVOR LANG TID TAGER EN TROMMEREJSE?

En trommerejse tager ca. 1,5 time. Jeg kalder ånderne ind med mine rasler, forbereder et alter og hjælper dig med at finde ind til den intention, du vil rejse på. Så begynder jeg at tromme og selve rejsen tager typisk 20-30 minutter. Når trommerejsen er slut er der landing og tid til, at du kan dele det, du har lyst til at dele og få feedback på dine oplevelser, hvis du ønsker det.

DET SKAL DU MEDBRINGE TIL TROMMEREJSEN

Du skal medbringe en notesbog. Heri skriver du din intention og bagefter noterer du også ‘højdepunkterne’ fra din rejse. Hvis du har særlige ting, du gerne vil lægge på alteret, f.eks. totem-genstande, så er du meget velkommen til at tage dem med. Måske har du selv en tromme, som skal med ud og luftes og møde en anden tromme. Eller måske har du rasler eller andet, du gerne vil have med.

Et efterårsalter til en trommerejse.

HVOR FOREGÅR TROMMEREJSEN?

Du har både mulighed for at komme hjem til mig her i skoven på Syddjursland eller jeg kan komme hjem til dig. Kørselstillæg (3 kr. pr km) lægges oven i prisen for trommerejsen, hvis du ønsker at jeg kommer hjem til dig, men det aftaler vi nærmere, når du kontakter mig.

HVAD FÅR DU UD AF EN TROMMEREJSE?

Udover at få den udsøgte fornøjelse af at møde dine kraftdyr, dine åndelige vejledere og de åndefæller der ellers måtte have lyst til at kontakte dig, så kan en trommerejse bruges til nærmest ligeså mange ting som der findes emner eller problemstillinger i vores verden.

Du kan rejse for at bede om hjælp, om kraft, om at få vejledning, om at få støtte og omsorg og alt derimellem. Du kan rejse på meget konkrete problemstillinger, som f.eks at bede om at få et ritual der kan forbinde dig med din åndelige side i din hverdag. Du kan også rejse på ‘større’ spørgsmål, som ‘hvad er min livsvej?’, ‘hvor finder jeg kærligheden?’, ‘hvad kan jeg gøre for at styrke mit generelle velbefindende og helbred?’. Der er ligeså mange spørgsmål at rejse på, som der er emner i vores verden og der er intet der er for stort eller for småt, at bede om råd og vejledning til.

Intentionen du rejser på skal være helt klar og meget gerne formuleret enkelt. Men det kan jeg hjælpe dig med før trommerejsen begynder, så du ikke kommer til at rejse på en intention der er for indviklet forklaret for at dine åndefæller kan forstå meningen med spørgsmålet og så intentionen ikke er så bøvlet formuleret at du glemmer hvordan den lyder mens du er afsted på din rejse.

Trommen ligger klar i naturen til en trommerejse udenfor.

FIND KRAFTDYR OG VEJLEDER PÅ TROMMEREJSE

Trommen er hidkalderen af de åndelige hjælpere, vejledere og kraftdyr. Trommen er samtidig energien, der åbner portalen, så du nemmere kan gå ind i de andre verdener og møde dem, der skal rådgive dig i dit liv. Derudover er trommen også den energi, der åbner dig, så du kan hengive dig til rejsen og lade dit almindelige, bevidste sind blive tilbage. Så du rejser i de andre verdener, godt nok på en bevidst måde, men uden at du har tanker knyttet til de ting, du oplever. Det kan sammenlignes lidt med en ‘vågen drøm’. Du er tilstede i denne verden, mens du rejser i de andre. På en trommerejse ligger du på en madras eller et tæppe med bind for øjnene. Derved lukkes alt fra denne verden ude, og så lader du trommen facilitere din rejse til de andre verdener.

FIND DIT KRAFTDYR I UNDERVERDENEN

Når du starter med at lave trommerejser, så rejser du i første omgang til underverdenen. Det er første stop, da det er i underverdenen, at du møder dit (eller dine) kraftdyr. Kraftdyret er det, du rejser til, når du vil bede om kraft. Kraft til dit liv i det hele taget, kraft til et bestemt projekt, en bestemt relation eller alt muligt andet. Det er også kraftdyrene, som hjælper dig videre til de andre verdener.

Du skal forvente at rejse til underverdenen flere gange før du rejser videre. For det første skal du få øje på dit kraftdyr og for det andet, så er det også vigtigt at opbygge en god kontakt efterfølgende. Som med alle andre væsner, dyr og mennesker, hvor vi ønsker at skabe tillid og fortrolighed, så tager det tid at opbygge den relation. Sådan er det også i underverdenen.

Foto af Anja Dalby som trommer til en udesidning på Djursland.

DIN VEJLEDER FINDER DU I OVERVERDENEN

Når du har en god og stabil kontakt med dit kraftdyr, fortsætter du rejsen til oververdenen. I oververdenen møder du din åndelige vejleder (eller vejledere). Kraftdyret er det, der hjælper dig til oververdenen. Bogstavlig talt er det dit kraftdyr, du rejser ‘på’ eller med til oververdenen. Det er altså ikke en rejse, der kan foregå uden kraftdyr. At møde din åndelige vejleder kan også tage et stykke tid, og du kan ofte opleve at stå i en tåge på flere trommerejser inden gennembruddet.

I starten føles det måske lidt ensomt at foretage rejsen for at finde din åndelige vejleder. Derfor er kraftdyret også en fantastisk ledsager at have med, så du ikke føler dig helt mutters alene. Og efter et stykke tid, så begynder du at kunne føle en tilstedeværelse fra et andet væsen. Derefter kan der igen gå lidt mere tid, før det væsen, vejlederen, viser sig for dig. Nogle gange vil du kun se en hånd, en fod eller et omrids af en person i længere tid inden du ser hele vejlederen.

TROMMEREJSEN ÅBNER DE MAGISKE LAG I LIVET

Trommerejser er alså ikke bare at ligge sig ned med lukkede øjne og så vente på, hvad der bliver åbenbaret for dig af magi. Det kræver disciplin og vedholdenhed, men det er også noget af det smukkeste, du kan foretage sig. Livet bliver aldrig rigtig det samme efter en trommerejse. Det lag, der holder magien tilbage i dit liv bliver for alvor skubbet til side. En helt ny verden og et nyt syn på den verden der er lige her åbenbarer sig for dig.

Læs med på de følgende links, hvis du har lyst til at vide mere om hvad en trommerejse er, hvad det betyder at rejse i over-, under- og mellemverdenen eller hvilke oplevelser du kan få på en trommerejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM