HUSK JORDFORBINDELSEN! ‘THE EARTHING MOVIE’ VISER VEJEN

En tidlig morgen …

I dag stod jeg tidligt op med min mand David. Han arbejder som freelancepædagog og havde fået en vagt langt væk. Så vores dag begyndte, mens det stadig nærmest var nat.

Efter David var kørt på arbejde, tænkte jeg, at jeg ville hoppe tilbage i seng og rigtigt hygge mig. Jeg smurte mig et par riskiks med marmelade og lavede en stor kop fussite. Imens smilede jeg stort over hele hovedet over, hvor hyggeligt det hele var. Vores seng var stadig varm, jeg var ikke kommet i tøjet endnu. Det var mørkt udenfor, og vores kat Jonna havde endda lagt sig rigtig godt tilrette i sengen til en virkelig god hyggeseance.

Mens jeg balancerede min kop, mine riskiks og min telefon i hænderne, kom jeg til at sætte mig på mine forholdsvis nye briller. De knækkede og er nu lige til at smide ud. Det næste der skete var, at jeg på en eller anden måde fik dyppet mit højre bryst ned i en riskiks, så jeg var smurt ind i hindbærmarmelade. Mens jeg møflede rundt med knækkede briller og marmelade alle vegne, så ville jeg lige tage en slurk af min te. I stedet for at ramme min mund, så hældte jeg ved siden af og brandvarm fussite løb ned over min mave og ud i hele sengen. På puder, madras og dyne.

Så røg jordforbindelsen igen

Jeg troede egenligt, at jeg var blevet klogere. For fire dage siden sad jeg nemlig foran min brændeovn og var i gang med at stable brænde. Mens jeg sad der, så havde jeg en god lang diskussion i mit hoved. Jeg var stødt på en person på Facebook, som tillod sig, at have en anden mening end mig, og det kunne jeg ikke sådan lade sidde overhørig. Jeg undlod naturligvis at stå frem på Facebook og ligne en idiot ved at indrømme, at jeg blev provokeret af at andre mennesker ser anderledes på mange ting end jeg selv gør. Men det betød ikke, at min hjerne sådan lige havde tænkt sig, at lade den bemærkning om mink-afbrænding i Danmark slippe igen.

Mens jeg sad der og var i gang med at vinde den fiktive diskussion med nogle blændende, gode argumenter, så satte min lænd sig fast. Den satte sig så fast, at jeg ikke kunne gøre andet end bare at trille om på siden foran brændeovnen. Og bare ligge og sige av, av, av, aaaaavvvvvv!

Når kroppen afslører manglende jordforbindelse

Min lænd er helt fantastisk til at fortælle mig, når jeg ikke er til stede i nuet. I sommers havde David og jeg haft et skænderi, og jeg var sur gået ud i haven for at grave. Mens jeg gravede og skældte ud på David i mit hoved, da gjorde min lænd det samme. Den satte sig bare fast. Som om den vil sige: Så stop dog! Hvis du ikke holder op med at gå og skælde ud i dit hoved, så skal jeg nok sørge for, at du ikke kan gøre andet end at ligge og virkelig komme til stede i din krop.

Efter jeg nu har brugt fire dage på at få min lænd til at blive en smule blødere, så bestemte jeg mig for, at nu er det nok med den slags uopmærksomhed. NU vil jeg være til stede i det der sker. NU vil jeg være i nuet og ikke sådan lade mine tanker ryge afsted med mig mere. Og alligevel havde jeg åbenbart brug for endnu en reminder om ro og tilstedeværelse, siden jeg valgte både at knække briller, dyppe brystet i marmelade og hælde te udover mig selv og hele sengen.

Husk jordforbindelsen. Jeg glemte den selv midlertidigt og mine knækkede briller var et af resultaterne.

En dokumentar om jordforbindelse

Jeg ved, at det jeg mangler i den situation er jordforbindelse. Det er ikke noget nyt for mig. Manglende jordforbindelse er et stort tema i mit liv, og noget jeg konstant skal være opmærksom på. Jeg føler ofte, at jeg stort set kun består af ild, luft og vand. Jorden har ikke den store plads i mig. Det er virkelig et element, jeg skal arbejde på at få mere af i min energi.

I sommer så jeg dokumentaren The Earthing Movie. Jeg vidste godt, at det er sundt og godt at gå barfodet på jorden. Alligevel blev jeg virkelig blæst bagover. Det er faktisk afgørende for os alle at have daglig kontakt med jorden.

Det er en fremragende film, og jeg vil anbefale alle at se den. Manglende grounding ligger til grund for så mange af de ubalancer, vi mennesker lider under i dag. Faktisk kan jorden, vores store moder, heale alt hvad vi ønsker skal heales. Det giver også rigtig god mening. Den enorme kraft der er i jorden, i planeten. Af jord er vi kommet og til jord skal vi blive. Vi ER jorden og jorden ER os. Det er tosset at afskære os selv fra den energi ved f.eks. at gå med sko på hele tiden.

Husk! Smid skoene og stå på jorden

Efter jeg har set dokumentar er jeg blevet endnu mere opmærksom på at holde mig groundet ved at gå barfodet på jorden. Det var også det første jeg gjorde i morges efter mit lille uheld i sengen. Da jeg havde fået smidt sengetøj og mig selv til vask, så skyndte jeg mig (roligt og groundet naturligvis) ud for at stå barfodet på jorden.

Når du står barfodet på jorden, så kan du hjælpe processen med at få renset din energi af jorden. Prøv at se for dig, hvordan den bevæger sig op igennem din krop. Hvordan energien fra jorden bringer ro, jordforbindelse og hvordan den energi healer alle inflammationer og ubalancer som det er tid at give slip på. Det er ikke hokuspokus, men videnskabeligt bevist at jordens energi kan heale dig, mig og os allesammen. Det er bare at smide skoene! Kom ud og gå på vores mor igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM