DEN KOLLEKTIVE SKYGGE 2

For næsten præcis 5 år siden skrev jeg dette indlæg om den kollektive skygge. Da jeg skrev det indlæg vidste jeg naturligvis ikke hvordan verden ville se ud, her 5 år senere. I indlægget skriver jeg, at der længe er blevet forudset en tid på jorden, hvor menneskets kollektive skygge ville komme op til overfladen. Dengang kunne jeg godt se hvordan den var i spil på jorden, men det var forholdsvist godt skjult for det enkelte menneske.

Det er den ikke længere. Skyggen får nu frit løb gennem politikere, medier, sociale medier osv. Skyggerne har udtryk som en frygt for alt hvad der er anderledes. Det kan både være i form af mennesker med andre hudfarver, religioner eller kulturen end vores egen. Eller en frygt for mennesker som bare tænker anderledes og tager andre valg end størstedelen af befolkningen.

Når jeg tænker på hvordan en ayahuasca-ceremoni har udspillet sig for mig, de gange jeg har haft fat om mine skygger, så giver det meget mere mening hvad det er som foregår på jorden lige nu. Vi er i gang med en massiv renselse og hvis du nogensinde har siddet i sådan en ceremoni, eller fastet eller detoxet på andre måder, så ved du også at det sjældent er kønt.

Men det er nødvendigt og healingen indtræffer nærmest øjeblikkeligt når renselsen er overstået. Det er altså uundgåeligt, det som foregår nu, og som jeg også skriver i indlægget fra 2016, så er det jo en bevægelse som har været i gang siden den industrielle revolution startede.

Nydelsen i dramaet

Det er det samme Matthias Desmet siger i videoen her nedenunder. Og hvis du også er coronavaccine-skeptisk, så kan jeg ikke understrege nok hvor vigtigt det er at du ser den. Videoen giver nemlig virkelig gode forklaringer på hvordan mennesker i hele verden på samme tid, kan undergå en masse-hypnose som den der bliver udspillet lige nu.

Vi er i de sidste to århundreder blevet bombarderet med frygt i alle former. Min egen frygt historie skriver jeg også om i dette indlæg: Bange vil have mere bange. En frygt som ofte ikke har et ansigt eller en form at rette sig mod. Men en udefinerbar frygt som f.eks. frygten for atomkrig. Som Matthias også forklarer i videoen, så er det ikke en frygt vi har kunne undslippe. Vi har ikke kunne gøre noget for at undgå hverken frygten eller atomkrigen.

Nu har vi endelig fået en fjende med et ansigt. Corona-virus. Det føles som en stor belønning for ‘kæmp eller flygt’ – centeret i hjernen, at det endelig har fået et ‘ansigt’ på frygten. Og nu er der noget at gøre! Hold afstand! Tag masker på! Bliv vaccineret! I løbet af de to sidste år, har det ofte undret mig hvor stor nydelse mange mennesker ser ud til at føle, ved at holde afstand, bære masker, lade sig vaccinere og bede andre om at gøre det samme. Flere gange har jeg tænkt at det virkede underlig aparte, sådan som mennesker i så høj grad, har føltes som om de nærmest nød dramaet i alt hvad der foregår.

Do not be dismayed by the brokenness of the world. All things break. And all things can be mended. Not with time, as they say, but with intention. So go. Love intentionally, extravagantly, unconditionally. The broken world waits in darkness for the light that is you.

~ L.R. Knost

Logikken der blev væk

Alt det forklarer Mattias grundigt i videoen herunder. Psykologien bag programmet der kører og hvorfor det virker så usandsynligt godt. Det er sindssygt interessant at en hel verden kan tro på samme historie på én gang, også når der ikke er nogen rationel forklaring på historien og frygten.

Jeg troede nok at når det kom frem at folk alligevel ikke døde som fluer af corona-virus, så ville det stilne af igen. Det ville også være det logiske. Men som tiden er gået og vi stadig bliver fortalt, at vi skal være bange og nu skal vi iøvrigt også vaccineres flere gange om året med en vaccine som altså stadig ikke er godkendt (!), så kan jeg godt se at det naturligvis er noget helt andet som er på spil.

Frygt er ulogisk og frygt er dumt. Når vi alle sammen bevæger os i vores ‘flygt eller kæmp’ – center i hjernen, så er der ingen der tænker en logisk tanke og stopper op og faktisk læser corona-virussens dødstal.

Den vigtigste video

Udover at mine lærere (og alle de gamle spirituelle tekster jeg har læst) længe har sagt det samme, at denne tid vil komme i menneskets historie. En tid hvor mørket i os for alvor vil se lyset. En tid hvor menneskeheden vil blive delt som aldrig før. Så var det der jeg for alvor begyndte at lugte lunten. Da dødstallene overhovedet ikke stemte overens med frygten for virussen.

Psykologien bag det som er foregået og stadig foregår i mange mennesker, er virkelig spændende. For det er jo sket flere gange før det her. Det er ikke noget nyt at nationer går ind i masse-formationer og begynder at tænke helt ens om de samme ting. Det er heller ikke noget nyt at mennesker udskifter logisk ræsonnement med galskab.

Det ville være fantastisk hvis alle mennesker i verden så videoen nedenfor. Ikke kun pga det som sker i verden lige nu, men også for at undgå at det kan ske igen. Spændende tider! På så mange måder at det næsten ikke helt er til at forstå, at vi får lov at være her lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM