MIN PERSONLIGE ERFARING FRA HEALINGGRUPPERNE

Udover at jeg fagligt fik meget ud af at holde rummet og selv deltage i intentionshealingerne. Så skete der også en masse andet, i den tid jeg deltog i og afholdte de første healinggrupper.

Det mest skelsættende jeg personligt oplevede i tiden hvor jeg åbnede op for healinggrupperne, var at jeg på alle planer oplevede et markant større flow. Det kan jo lyde rimeligt abstrakt, for hvad vil ‘flow’ egentligt sige. Men jeg havde følelsen, af at alt hvad jeg var eller er involveret i, i mit liv, fik en åndelig vitaminindsprøjtning. Mit spirituelle arbejde fik en dybere dimension. Jeg følte mig forbundet med Kraften, det Guddommelige, på en anden og stærkere måde end jeg plejer at føle jeg har.

Jeg fik en større klarhed over hvor det er jeg skal lægge mine kræfter og jeg følte mig mere fokuseret. Jeg fik bugt med de fleste besynderlige overspringshandlinger i mit arbejde. Jeg gik blandt andet af sociale medier, noget jeg har ønsket mig modet til i mange år og pludselig kunne jeg gøre det.

Jeg fandt ind til en arbejds-eller livsform, hvor jeg i langt højere grad end tidligere, fik lagt frihed og fritid ind i mit arbejde. Det har givet en masse overskud. Derudover begyndte der at komme langt flere kunder end jeg tidligere har oplevet. Det har været meget tydeligt i det halve år de to healinggrupper har eksisteret. Min omsætning er steget kraftigt og det eneste jeg kan se jeg har gjort anderledes end tidligere, er at deltage i healingerne.

Fysisk healing

De udfordringer jeg har haft med min krop efter mine kræftforløb, er minimale nu. Under healingforløbene dukkede informationer op omkring hvad jeg kan gøre, for at styrke mit lymfesystem (som har lidt efter operationerne i forbindelse med kræften). De informationer jeg fik som kunne hjælpe til at styrke mit lymfesystem, var ikke lægefagligt nye eller skelsættende på nogen måde. Men det var ikke informationer jeg havde haft adgang til tidligere. Pludselig dukkede de op og jeg fik endnu bedre redskaber til hvordan jeg styrker de lymfer der er tilbage i min krop. Det har givet en masse ny energi og overskud, ikke at skulle håndtere smerter i kroppen i så høj grad som jeg har gjort tidligere.

Ligesom de andre deltagere i healinggrupperne, så modtog jeg også selv healing på en intention jeg havde. Intentionerne jeg sad med er desværre så private, at jeg ikke kan dele dem her. Men jeg oplevede en stor healing på de områder hvor jeg ønskede det. Det er meget tydeligt, at der er sket noget der hvor jeg bad om hjælp til det.

Der er så mange ting der er faldet på plads i mit liv, efter jeg startede healinggrupperne op og naturligvis også selv deltog i dem. Der er ikke plads i et enkelt blogindlæg, til at jeg kan nævne det hele. Men helt overordnet set, så er alting altså nærmest faldet på plads i mit liv. Det er en meget speciel følelse. Jeg føler mig langt mere taknemmelig og glad for mit liv nu, end jeg gjorde tidligere. Jeg var også glad og taknemmelig før, men jeg følte altid at der var et område der haltede på en eller anden måde. Sådan har jeg det ikke nu. Alt føles harmonisk og balanceret i mig og i mit liv.

Healing af min mand

Noget der var ret pudsigt, var at min mand David, allerede under den online healinggruppe (som han ikke var en del af), begyndte at opleve forandringer i sit liv. I starten blev jeg ret forundret, over at der åbenlyst skete så meget for ham. Han fik sit ønskejob, med det ansvar, de arbejdsområder og den løn han havde savnet i mange år. Han fandt en person at spille musik med, noget han også har længtes efter længe. Men som ikke var muligt for ham at manifestere, til nu altså. Fysisk skete der også forandringer for David. Mange ‘små’ skavanker fandt en løsning, en healing. Ligesom mange små og store sorger i psyken pludselig også faldt på plads og efterlod rum, til at nye ting kunne opstå.

Jeg undrede mig som sagt en del i starten, over at healingen havde så stor en effekt på Davids liv. Det som jeg kan se kan være årsagen til det, er at jeg naturligvis selv får det bedre, når David er i balance. Når min mand er i balance og mærker flow i sit liv, så får jeg en gladere mand. Jeg får en mand med større overskud, og det går også ud over mig. Alle der er eller har været i et forhold, ved at underskud hos en person i relationen, naturligvis påvirker hele relationen. Det overskud og det flow som David oplevede, gav mig plads til at give de ting der har mening for mig mere energi og kraft.

Min personlige erfaring fra healinggrupperne og akeleje fra min have på Djursland.

Som ringe i vandet

Lynne McTaggart beskriver også hvordan healing spreder sig som ringe i vandet. Så når jeg sidder som deltager i en healinggruppe, så er det naturligt. Både videnskabeligt i forhold til det kvantefysiske og i forhold til det metafysiske (og morphic resonance), at min mand også oplever den effekt.

Det som er interessant ved healing, er at det sjældent er en lige vej. Selvom øjeblikkelig healing sker, både fysisk og psykisk, så er min oplevelse at healing i langt højere grad en åbning af intuitionen. Så os der modtager healingen, meget nemmere kan blive ledt videre til den rigtige hjælp. Lige den hjælp som kan hjælpe med de forskellige problemstillinger, som vi stort set alle sammen går med i livet.

Det er det som jeg kan se på et overordnet plan er sket, i forbindelse med healinggrupperne. At alt det der har ‘løst sig’ i mit liv, er sket på baggrund af at min intuition er blevet endnu tydeligere. Så jeg ved selv hvilken vej jeg skal gå for at få healing på forskellige områder i mit liv. Jeg var ikke klar, over at det også er det som sker i healing. En styrkelse eller bedre kontakt med intuitionen. Men det er meget tydeligt for mig at det er det som er sket.

Herunder følger tre udtalelser fra deltagere i healinggrupperne, fra den online gruppe og den fysiske. Det er virkelig godt arbejde, jeg er meget begejstret over hvor dejligt det har været at sidde i de grupper.

Lis Meng:

Jeg har været ret imponeret over den tryghed og fortrolighed, der har været fra starten. En oplevelse af, at kunne tale frit fra hjertet og komme frem med nogle dybe og sårbare ting. Det har lært mig, at det ikke er så farligt, og at der faktisk er nogle, man kan dele det med. Selv, når det er personer, man ikke kender. 

Oplevelsen af, at andre “vil en det godt” og at selvom vi ikke kender hinanden, så drager vi omsorg for den person, der er på den pågældende aften. Og implicit også hinanden. Jeg har følt en samhørighed med gruppen selvom vi ikke har haft kontakt i de mellemliggende perioder. Så for mig er der ingen tvivl om, at der opstår et energi-bånd så snart vi har sagt ja til at være i gruppen sammen. Dette bånd rækker ud over de møder, der er. 

Jeg har fået nogle personlige skyggesider frem i lyset, som jeg også oplever er ved at blive healet. Jeg er meget mere rolig omkring de temaer, der kommer op. 

Efter den healing jeg fik oplevede jeg også en helt anden positiv indgang til det med overflod og har stadig fuld tiltro til, at det bliver ved med at flyde. 

Pernille

Pernille Fauerholdt som var en del af den fysiske healinggruppe udtaler dette:

Jeg synes umiddelbart den største effekt i løbet af de 8 uger for mig handler om en tydeligere bevidsthed om, at jeg selv har nøglen/redskaberne. I form af mine tanker, følelser, intentioner, intuitive fornemmelser, til at transformere mine mønstre. Og som du sagde på et tidspunkt: til at skabe paradis på jorden. Gennem min bevidsthed kan jeg sætte mig fri. Herudfra er det virkelig en støtte at mødes med andre. Nære denne måde at være i livet på og med fordel have fokus på et bestemt tema, da det altså betyder meget med det fokus.

Liselotte

Jeg har nydt hver tirsdag og oplevet tætheden mellem gruppemedlemmer vokse fra gang til. Jeg har helt sikkert fået rigtig meget med fra gruppen. Men jeg er den langsomme type, der pludselig kan se mig tilbage og mærke forskellen over tid. Den viser sig over måneder. Jeg giver min anbefaling af healingsgruppen til de, som har lyst til at gøre noget godt dem selv i tryghed og omsorgsfuldhed.

Hvis du har lyst til at prøve den her form for healing på egen krop og sind, så åbner jeg op for to healinggrupper til efteråret 2021. Du kan læse mere om dem lige her; Healinggruppe om dagen og healinggruppe om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM