HVAD ER INTENTIONSHEALING

I januar 2021 startede jeg en online healinggruppe op og i april 2021, startede jeg en fysisk healinggruppe op her i mit hjem på Djursland.

Jeg startede grupperne, fordi jeg var (og er) meget interesseret i at undersøge healingfeltet. Jeg har altid haft et særligt blødt punkt for fysik og i særdeleshed for kvantefysik. Så da jeg stødte på Lynne McTaggart og hendes videnskabelige tilgang til healing vidste jeg, at her var noget jeg selv blev nødt til at undersøge yderligere.

Lynne McTaggart har lanceret en form for healinger, som man kan kalde for ‘intentionshealinger’, men hvad er intentionshealing?

Intentionshealinger foregår på den måde, at man i en gruppe sidder med en intention for én person af gangen. Man skiftes til at være modtageren af healingen og til at være afsenderen. Hvis man f.eks. sidder otte sammen i en gruppe, så vil man skulle mødes 8 gange. Så har alle prøvet både at være modtager og afsender af healingen.

Intentionen man sidder med, kan handle om hvad som helst. Det kan være at man ønsker healing til noget fysisk, noget psykisk, åndeligt eller sjæleligt. Det kan være så konkret, som at man ønsker healing til en bestemt relation. Eller det være så stort, at det handler om healing til at finde sin livsvej og få modet, til at turde træde ind i kraften som venter der.

Vibrerende atomer

Intentionshealinger virker, fordi alt hvad der eksisterer her i vores univers, er noget som vi kan påvirke med vores tanker. I kvantefysikken fandt man ud af, at atomer er påvirkelige. Det blev opdaget ved at atomerne ændrede sig, fra at være i bølgeform til at blive partikler, når der var en forsker/bevidsthed der observerede dem. Når atomerne ikke blev observeret, ændrede de altså karakter og opførte sig mere ’tilfældigt’. Det fik kvantefysikkerne til at komme med den udmelding, at eftersom alt er lavet af atomer, så kan vi altså påvirke alt omkring os med vores bevidsthed. Noget man allerede har arbejdet med og troet på indenfor det metafysiske i tusinder af år.

Vi former vores verden med vores ord og alt hvad vi møder her i verden, er noget vi selv har ‘ansvaret’ for. Eller selv har tiltrukket så at sige. Alt hvad vi møder er et match til vores energi og det er en rigtig træls tanke, når bilen lige er løbet tør for benzin. Eller man har trådt i en hundelort. Endnu mere træls er det naturligvis, at tænke på at vores irriterende svigermor eller arrogante kollega alt sammen er et spejl på noget der foregår i os selv. Ellers ville vi ikke møde det. Endnu en regel indenfor fysikken er at lige tiltrækker lige.

Det du sender ud, er det du modtager

Grunden til at det altså er værd at blive ved med at rydde op i alt det ubevidste, er fordi det også spiller ind når vi manifesterer vores virkelighed. Uanset hvor søde og smilende vi er udenpå. Hvis vi inderst inde har ondt i maven af stress og skam, så er det det som vi vil tiltrække. Mere at få stress og mere at skamme sig over. Tingene er ikke vanvittigt komplicerede her på jorden.

Med intentionshealinger så går vi ind og skaber en ny virkelighed for den der modtager healingen. Vi sidder og sender intentionen afsted til modtageren og modtagerens energifelt. Det er meget kraftfuldt og smukt, at sidde sammen på den måde. Det har været nogle virkelig rørende møder vi har haft, i de to healinggrupper jeg allerede har afholdt.

Lynne McTaggart beskriver det at lave healinger for hinanden, som at man får en skudsikker vest på. Det skal forståes på den måde, at feltet der bliver skabt omkring dem der healer for andre, holder negativ energi væk. Altruistisk arbejde sender altså en energetisk beskyttelse ud.

Alt hvad vi gør for andre, er noget vi vil modtage igen i tifold.

Hvad er intentionshealing? Skotsk højlandskvæg på en mark ved Skejby, Aarhus

Omprogrammering af bevidstheden

Når du får den skudsikre vest på, så får du altså også en pause fra at træde i hundelortene. Det vil sige, at du vil begynde at tiltrække nye fine ting i dit eget liv. Jo mere du bliver bekræftet, i at dit liv er godt og smukt, jo mere godt og smukt vil du tiltrække. Taknemmelighed tiltrækker mere at være taknemmelig for og så er placebo-effekten også god nok. Der er blevet lavet så mange forsøg nu, hvor mennesker har opnået stor healing, af bare at sluge en kalktablet. Det skøre er, at selv dem som endda har været klar, over at de slugte en kalktablet, har opnået virkelig gode resultater ved det. Vi får altså den virkelighed vi tror vi får. Det er også derfor at den her type healing har så god effekt.

I intentionshealingen laver vi en omprogrammering af den virkelighed der er tilstede i modtagerens bevidsthed. Vi sender en ny god og kraftfuld tanke afsted. Vi hjælper på den måde modtageren af healingen, til at få et forspring i at lave et bevidsthedsskift. Når vi sidder som afsendere af en intention i en healing, så bliver vi belønnet ved at få en masse god energi tilbage igen. Det er så simpelt, som at når vi gør noget godt for andre, så vil det samme ske for os selv.

Det er ikke bare Lynne McTaggart der har fundet ud af at healing virkelig virker, altså med afsæt i det videnskabelige. Dr Joe Dispenza og Bruce Lipton har også rigtig gode resultater med healing og de kommer også begge to fra en traditionel akademisk baggrund. Alle tre har lavet mange studier i healingens effekt og hvis det er noget der kalder, så kan jeg virkelig anbefale dig at dykke ned i deres arbejde.

Den sidste rest barnlighed

Mit ego er vild med når noget er videnskabeligt bevist. Jeg kalder det for en sidste rest barnlighed, at jeg stadig har det sådan, for det er totalt skørt i virkeligheden. Inderst inde ved jeg godt, at alt er muligt her i den dimension vi er i lige nu. Men mit ego bliver bare så glad når det læser eller hører om at videnskaben har bevist, at healing rent faktisk virker og hvorfor det gør det.

Når mit ego er glad og trygt, så efterlader det endnu mere plads til at jeg kan dykke ned i det metafysiske som healing egentligt er. Jeg behøver ikke bruge en masse energi på at diskutere med mit ego om det nu virker eller ej. Jeg kan se på forsøgene der er blevet lavet, at den her type healing virkelig virker. Så er det kun op til mig at møde op, udføre det og se miraklerne i aktion.

Hvis du har lyst til at prøve den her form for healing på egen krop og sind, så åbner jeg op for to healinggrupper til efteråret 2021. Du kan læse mere om dem lige her; Healinggruppe om dagen og healinggruppe om aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM