ONLINE HEALINGGRUPPE, AFTEN, EFTERÅR 2021

DKK 640,00

Der er plads til 6 deltagere i denne gruppe. Vi vil arbejde med at heale hinanden, og vi vil mødes otte gange i alt. Denne gruppe vil finde sted i dagtimerne, om onsdagen kl. 11.00 (se datoerne nedenfor).

Når vi arbejder med at heale hinanden, så vil vi også hver især blive healet. Det sker helt af sig selv. Når man healer andre af et ærligt hjerte, så får man selv dobbelt op tilbage af energien. Det svarer til at man får en energetisk ‘bulletproof vest’ på, når man arbejder altruistisk, som vi gør når vi ønsker healing for andre.

Det er intentionshealing vi arbejder med i disse grupper. Det er et kraftfuldt og meget virksomt redskab, som har mange år på bagen og store videnskabelige undersøgelser bag sig, som beviser effekten af netop denne type healing.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Online healinggruppe, aften, efterår 2021

ALTRUISTISK HEALING

I foråret 2021 fandt første forløb af den online healinggruppe og den fysiske healinggruppe sted. Begge grupper var en stor succes og det var et meget smukt arbejde. Det var virkelig en ære at sidde i rum med en gruppe af mennesker som aldrig før havde mødt hinanden. Mennesker som alle af et oprigtigt hjerte ønskede healing til de forskellige problemstillinger, som vi hver især sad med.

Lis Meng som deltog i online healinggruppen i foråret 2021 udtaler:

Oplevelsen af, at andre “vil en det godt” og at selvom vi ikke kender hinanden, så drager vi omsorg for den person, der er på den pågældende aften. Og implicit også hinanden. Jeg har følt en samhørighed med gruppen selvom vi ikke har haft kontakt i de mellemliggende perioder. Så for mig er der ingen tvivl om, at der opstår et energi-bånd så snart vi har sagt ja til at være i gruppen sammen. Dette bånd rækker ud over de møder, der er. 

Jeg har fået nogle personlige skyggesider frem i lyset, som jeg også oplever er ved at blive healet. Jeg er meget mere rolig omkring de temaer, der kommer op. 

Efter den healing jeg fik oplevede jeg også en helt anden positiv indgang til det med overflod og har stadig fuld tiltro til, at det bliver ved med at flyde.

INTENTIONSHEALING

Vi kan i virkeligheden allesammen heale, og vi gør det hele tiden. Den her gruppe er til for alle, som har lyst til åbent at undersøge dette felt på en tryg og tillidsfuld måde. Formålet med gruppen er også at klæde dig på til selv at facilitere healinggrupper, hvis det er det du ønsker. Det ville være fantastisk hvis den her type healing blev bredt yderligere ud. Når vi healer os selv, så healer vi hele verdenen.

Vi healer i fællesskab den person, der er modtageren i den pågældende session. Vi skiftes allesammen til at blive healet af gruppen. Der er der otte møder til 7 personer, den sidste mødegang laver vi en fælles healing på hele gruppen. Jeg faciliterer og holder rummet, men jeg deltager også på lige fod med de andre deltagere i forhold til at sende og modtage healing.

Healingen foregår ved, at vi laver en intention for personen, der skal heales. Den intention finder jeg og modtageren af healingen frem til sammen.

Vi sidder derefter med intentionen for personen, der skal heales i 10 minutter. 10 minutter er den tid det er muligt, at holde fokus på én bestemt sætning for et andet menneske. Det skal ikke være længere tid ellers risikerer man, at energien bliver udvandet og den her type healing har ikke brug for længere tid for at virke. Vi er alle i stand til at påvirke feltet i og omkring os, via de tanker og følelser vi sender ud.

Det er meget vigtigt for mig at understrege, at ALLE kan deltage i denne gruppe. Der kræves INGEN forudsætninger for at kunne heale i forvejen. Alle kan arbejde med healing på den her måde, og skabe helt nye og positive bevægelser i sit eget og andres liv.

MØDETIDER

Vi mødes hver en gang om ugen, om tirsdagen kl. 19.00. Det er meget vigtigt, at hvis du melder dig til, at du så er så sikker som du kan være på, at du kan deltage alle otte gange. Vi har i fællesskab et ansvar for, at alle i gruppen bliver healede og for at vi holder vores gruppefelt fast og levende.

Dette er datoerne for vores møder:

Tirsdag d. 3.8

Tirsdag d. 10.8

Tirsdag d. 17.8

Tirsdag d. 24.8

Tirsdag d. 31.8

Tirsdag d. 14.9

Tirsdag d. 21.9

Tirsdag d. 28.9

Vores møde vil tage omkring 60 minutter hver gang.

Når du melder dig til vil du modtage en mail med de praktiske informationer omkring vores gruppes møder. Du er altid velkommen til at kontakte mig på anja[@]anjadalby.dk hvis du har spørgsmål eller andet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ONLINE HEALINGGRUPPE, AFTEN, EFTERÅR 2021”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.