HVORFOR TAGE PÅ EN UDESIDNING

Traditionelt set er en udesidning blevet brugt til at markere et skel i ens liv. At gå ud og søge råd og varsel i skoven om natten, er blevet brugt i forbindelse med alle mulige overgange i løbet af menneskets liv. Det er meget smukt, at se udesidningen som en markering af en overgang i ens eget liv. Selvom du måske ikke direkte står overfor en klar tærskel, så har vi alle chancen hver eneste dag, for at starte forfra. Vi kan alle vælge at lægge det gamle bag os, og at træde ind i en ny og mere kraftfuld version af os selv.

Det kan være ret svært for mig, helt at beskrive hvad det er en udesidning kan. Det er ikke nemt at beskrive hvor transformerende det kan være, at tilbringe en nat i skoven. Der sker så mange ting i løbet af en udesidning og det er naturligvis dybt individuelt hvordan en udesidning opleves.

Det er virkelig en meget stærk og rørende oplevelse at være på en udesidning og jeg ville ønske, at hele verden tog sig tid til at sidde ude i skoven om natten en gang i mellem. Sådan en nat sætter virkelig tingene i perspektiv i ens liv og mange oplever, at der er meget der falder på plads for dem. Hvis det ikke sker i løbet af natten, så sker det i tiden efter udesidningen, hvor den og oplevelserne får lov at lande.

Herunder kommer der nogle ord fra nogle af de deltagere som har været med på årets udesidninger. Årets sidste udesidning er lørdag d. 14. august og du kan læse mere om aftenen og natten lige her.

Hvorfor tage på en udesidning? Det kunne blandt andet være for at høre når trommen kalder dig hjem om morgenen, efter natten i skoven. Bare det er en helt særlig oplevelse.

Jeg ønsker, at alle får denne mulighed. Det er helt unikt.

Jeg var på udesidning hos Anja en nat i starten af juli 21`

Jeg er meget taknemmelig for det rum af tryghed, som Anja faciliterede. Det var med til, at jeg fik en meget fin oplevelse af nattens og mørkets magi. Den intention jeg gik ud i natten med udfoldede sig til fulde og jeg har allerede her dagen efter mærket den kraft af forvandling, som det har medført. 

Jeg ønsker, at alle får denne mulighed. Det er helt unikt.

Karsten Munk

En reminder til os om at vågne op og mærk livet.

Det var trygt at sidde i skoven og fantastisk at vide, at der findes steder i Danmark med så meget ro, hvor der ikke lige kommer en knallert forbi. Det var helt fantastisk, da det blev morgen og fuglene vågnede. Det var meget intenst på den fede måde. Det er også en reminder til os om at vågne op og mærk livet. 

Jeg slappede af ved at sidde i skoven. Fugle sangen kom lige efter, at jeg mødte et lavpunkt med lav vibration og vibrationen steg og steg i en meget fin tempo i samme tempo som flere og flere fugle stemte i. Jeg fik vagt mine sanser og vil gerne vedligeholde denne “muskel”.

– Jytte K.

Det har været en super god initiering for mig, til fremtidige udesidninger.

Jeg er meget glad for at have været med til udesidning med Anja´s meget grundige og  fine introduktion. Jeg følte mig i gode hænder, og blev vel forberedt til hvad der kunne dukke op i løbet af natten af feks skovens nattelyde og til hvordan man kunne håndtere ens egne eventuelle frygt tanker. Jeg oplevede overhovedet ingen frygt, og følte mig meget tryg, også af at vide at Anja var tæt på, et andet sted i skoven. Det har været en super god initiering for mig, til fremtidige udesidninger alene.

Ranatha Mostraum

Jeg har en særlig følelse af ‘et før’ denne nat – og ‘et efter’….

Vi kan dele hinandens erfaringer, men noget af det smukke ved spiritualitet, er at oplevelserne og sandhederne altid vil være vores egne. Derfor kan jeg ikke dele, at en nat i skoven, ville være givende for alle, kun dele, at denne nat, er noget af det bedste og vigtigste, jeg har gjort for mig selv. Lørdag nat d. 12. juni 2021 var en nulstilling, en clearing og en tærskel til en ny version.

Jeg har en særlig følelse af ‘et før’ denne nat – og ‘et efter’…. og mit ego frygter lidt, at det ikke er sidste gang, jeg sætter stikket i mørkets stilhed hos Moder Jord. 

Tusind Tak Anja, for at skabe og holde rummet så kærligt, ærligt og favnende.

Og på gensyn <3

Taknemmelighed og Kærlig hilsen Theresa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM