INTENTIONSHEALING 1:1

I forbindelse med at jeg startede healinggrupper op i starten af 2021, begyndte jeg også at tilbyde intentionshealing 1:1. I læsningerne jeg laver har jeg ofte en klar fornemmelse, af at der også sker en healing af personen der modtager læsningen. I læsningerne er jeg meget bevidst, om at min rolle ‘kun’ er at videregive de informationer der kommer. Jeg holder rummet for de åndelige vejledere der har noget at sige. Jeg står som betragter af de hændelser der udfolder sig i læsningen. De betragtninger er dem jeg giver videre til modtageren af læsningen og jeg assisterer, med at tolke i det som har udfoldet sig i læsningen.

Healingen i læsningerne sker på den måde, at de åndelige vejledere på et energetisk plan healer personen der bliver læst. Efter en læsning dukker der som regel fokusområder op, hvor det vil være godt for personen der er blevet læst, at arbejde videre med nogle ting. En måde at arbejde videre med de emner, er gennem en intentionshealing.

Intentionshealinger foregår på samme måde som gruppehealingerne. Men hvor vi i grupperne (naturligvis) sidder flere sammen af gangen, sidder vi altså ‘kun’ to sammen i intentionshealing 1:1. Effekten er stadig kraftfuld. Der er en stor styrke, i at vi sammen sidder med en intention for modtageren som ønsker healing. Det inddrager modtageren som ønsker healingen, på en meget mere aktiv måde, end i ‘normal’ healing.

Den fantastiske placeboeffekt

Når vi sidder sammen i en intentionshealing 1:1, så arbejder vi også med overgivelsen til healingen. Det har ikke noget med snyd at gøre. Vi kan ligeså godt tage alle de forskellige aspekter med ind i healingen som vi ved virker. Placebo effekten er ægte nok. Det viser utallige forsøg over hele verdenen, igen og igen. Hvilket jo i virkeligheden er et helt ægte bevis, på at vi skaber vores egen virkelighed. Ellers ville det ikke give mening, at mennesker kan helbrede sig selv for de mest uheldbredelige og dødelige sygdomme bare ved at tro, på at det er det de gør.

Med en intentionshealing går vi ind og omprogrammerer den virkelighed som modtageren er i. ‘Virkeligheden’ bliver skabt af vores tanker. Det er derfor det har så god en effekt at bytte nogle af de negative programmeringer ud med positive. Ligesom du sikkert godt ved at positive bekræftelser virker, så er det det samme med intentionshealingerne. Grunden til at disse healinger har så god effekt, er fordi du ikke går alene, med en ny positiv bekræftelse som du prøver at få din hjerne til at tro på. Vi sidder to sammen, som i samspil ændrer de baner dine tanker plejer at køre i.

Synkroniserede metronomer

Vores hjerner kører altså i takt i en intentionshealing og det er blandt andet derfor at det er så effektiv, at sidde to i stedet for at sidde alene med en intention. Vores hjernebølger opfører sig på samme måde som metronomer. Det er også derfor vi bliver ‘smittet’ af andre mennesker energi når vi er sammen med dem. Hjernen vil automatisk begynde at følge andre hjerners taktslag. Derfor er det også vigtigt, at vi er opmærksomme på hvem vi omgiver os med og hvordan deres energi er i det hele taget.

I denne video kan du se et eksempel på hvordan metronomer ret hurtigt begynder at følge hinandens takt. Det giver ikke rigtig nogen mening (logisk set), at de skulle gøre det. Men forskere har fundet ud af, at det er det samme der sker i menneskets hjerne og det er den viden vi også gør brug af i intentionshealingerne. Vi får så at sige vores hjernebølger til at svinge i takt og derfor er omprogrammeringen igennem intentionen så virksom.

Intentionshealing 1:1 og purløgsblomster i min permakulturhave

Effekten af healingerne

Herunder kan du læse du udtalelser fra modtagere af intentionshealing 1:1

Iben Munk

At få healing af Anja i 1:1 sessioner har været en meget givende, smuk, igangsættende og healende oplevelse for mig. Anjas store indfølingsevne, hendes empatiske, varme og kærlige væsen og hendes store nærvær er det bedst tænkelige rum for healingsarbejdet. I den periode hvor jeg har modtaget healing af Anja, har jeg helt konkret oplevet hjælp og styrke til at arbejde ind i det tema, vi havde fokus på. Og jeg oplever, at jeg stadig, her efter at sessionerne er slut, kan hente kraft og healing i de intentioner vi arbejdede med. Jeg vil give Anja mine allervarmeste anbefalinger.

Cecilie Lanken

Jeg kan på det varmeste anbefale Anja både som healer, clairvoyant og shamanistisk vejleder. Jeg har fået lov til at opleve hende i alle egenskaberne, og jeg er yderst taknemmelig for, hvad det har givet mig af indsigter, dyb healing og en følelse af åndeligt slægtskab med den kraft, hun kanaliserer.

Anja har sådan en varm og kærlig personlighed, som giver tillid og ro, samtidig med at hun er fokuseret og seriøs i forhold til det de informationer, hun formidler. Udover at jeg har benyttet mig af hendes læsning til at få vejledning igennem en svær overgang  i mit liv, har jeg for nylig modtaget tre fantastiske healing sessioner, der har sat mange ting – nye og gamle – i proces. Det, at vi sad sammen i energien med en intention gjorde, at jeg fik både billeder, følelser og nye indsiger. Jeg havde hver gang en meget stærk oplevelse, og der var en tydelig sammenhæng mellem de tre sessioner. Og en endnu højere intention end den, jeg først havde formuleret, endte med at manifestere sig. At lære Anja at kende har været en sand gave. Tusind tak.

Ranatha Mostraum

Jeg er meget glad for healingforløbet med Anja. Mega fedt at være delagtig i sin egen modtagelse af healing. Sammen med Anja fandt vi min intention, og sammen med hende deltog jeg i forstærkningen af intentionen ved at sidde med den og gentog den og satte alle gode kræfter på den, sammen med Anja. Jeg føler at ved at være aktiv deltager, så tager jeg mere ansvar for at mine intentioner bliver manifesteret og at mine bønner kommer stærkere frem, når vi er to der har fokus på dem.

Du kan læse mere om intentionshealing 1:1 lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM