14. AUGUST 2021: NAT I SKOVEN – GUIDET UDESIDNING

DKK 1.250,00

GUIDET INTRO TIL UDESIDNING – WORKSHOP FORLØB

Dette er en helnats-udesidning. Det vil sige, at vi sidder ude fra solnedgang til solopgang sådan som man traditionelt laver udesidninger. Denne workshop giver det fulde udbytte af en udesidning ift. grounding, træning af mindfulness og kontakt med ens åndelige vejledere.

På lager

Kategori:

Beskrivelse

GUIDET UDESIDNING

  • Kl. 18 mødes vi hos mig og går i fællesskab ud i det område, hvor vi skal sidde.
  • Kl. 19.30 – 20.50 giver jeg en introduktion til, hvad en udesidning er, og hvordan man kan bruge den ift. arbejdet med intuitionen og det mål du har for aftenen. Vi går hver især ud og finder det sted i skoven, vi har lyst til at sidde og lave udesidningen. Derefter returnerer vi til cirklen, hvor jeg guider et ritual for gruppen i fællesskab. Ritualet samler gruppens energi og vi sætter hver især en intention for vores udesidning (i os selv, intentionen skal ikke deles).
  • Kl. 20.50 – 07.00 går vi ud og finder vores plads i skoven igen, så vi er klar til at sidde i stilhed fra kl. 21. Når trommen lyder næste morgen er det tegn til, at alle bliver kaldt hjem til cirklen, hvor vi startede aftenen. Herefter går vi hjem til mig, hvor der venter suppe og varm te og der kan vi dele vores oplevelser i natten. Der vil være god tid til at snakke og stille spørgsmål.
  • Dagen efter udesidningen får du dit eget udesidnings-kit på e-mail. Et kit som du kan bruge til at genopfriske den viden du fik om aftenen om udesidning. Du kan også bruge kittet til at lære mere om, hvordan du bruger udesidningen efterfølgende i din spirituelle praksis, hvilke forandringer du vil mærke og hvordan du arbejder videre med intentionen du satte.

DET PRAKTISKE

Vi mødes hos mig (alle de praktiske detaljer vil du få tilsendt ved tilmelding. Jeg bor ca. 30 min. fra Aarhus i bil og hvis du kommer med offentlig transport, så går letbanen næsten lige til døren).

Prisen for workshop’en er 1250 kr. og ved tilmelding får du tilsendt betalingsmulighederne. Der er plads til 8 deltagere. Tilmeld dig ved at skrive til anja@anjadalby.dk med ordet ‘Udesidning’ i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål, både praktiske eller af en mere spirituel karakter, så er du meget velkommen til at skrive til mig.

Jeg kan anbefale dig at se de videointerviews jeg har lavet med tre seje kvinder om udesidninger. Det giver en rigtig god fornemmelse, at høre disse kvinder fortælle hvad det er en udesidning kan og hvad en udesidning kan byde på:

I denne video kan du høre Pernilles beretning fra hendes første udesidning i 2020. Den lavede hun med sin kollega Helle, der også var så venlig, at ville lade mig interviewe hende om hendes udesidningsoplevelse.

Her møder du Maria fra Hyldemors Have også i et videointerview.. Maria er en noget mere erfaren ‘udesidder’ og du kan i denne video høre hende fortælle om første gang hun sad alene i skoven og næsten var ved at dø af skræk. På trods af den oplevelse, eller måske på grund af, bliver hun alligevel ved med at føle sig kaldet til at sidde i skoven om natten.

FEEDBACK FRA TIDLIGERE DELTAGER – UDESIDNINGS-WORKSHOP SOMMEREN 2018

Jeg synes, at det var tilpas tid til både intro, ritual og sidning, da det var min første gang. Jeg kunne måske fristes til prøve igen på egen hånd, måske til næste sommer, hvor nætterne er kortere …

Selve det at mødes og få informationer var for mig rigtig godt – at sidde i gruppen, være i skoven og at høre på dig. Det hele var trygt og fint.

– L.L.

Læs mere om udesidninger her.