INTUITIONSTRÆNING OG KROPSSPROGET

Vi modtager hele tiden informationer om hvordan verden ser ud. Mange af disse informationer er i direkte modstrid med hinanden og hvad i alverden skal man dog tro om det hele. Det gælder ikke kun nu, men altid; Du skal stole på dig selv. Du skal gå med din egen mavefornemmelse.

Det er hyggeligt nok at gå og træne intuitionen i tider hvor der er ro på. Du kan tulle rundt og øve dig på at mærke ind på om din søster ringer til dig i dag. Men grunden til at du virkelig skal træne din intuition, er ikke kun så du kan mærke hvad det er du skal i livet.( Selvom det helt klart er en stor grund til at træne den.)

Men den virkelige grund, er så du på forhånd har fornemmet om mongolerne er på vej mod din landsby med Djengis Khan i spidsen. Så du allerede har pakket din taske, kysset dine kæledyr farvel og er på vej ud over bjergene, inden de vilde horder sparker din dør ind. Du træner altså din intuition, fordi det i bund og grund kan komme til at handle om liv eller død. Det lyder dramatisk og det er slet ikke sådan, vi er vant til at tænke i Danmark eller i Vesten i det hele taget. Men tiderne er anderledes nu og måske er nu, at det er vores tid hvor den hvide mand kommer. Måske er det slet ikke sådan, men den eneste måde at finde rigtig ud af det, er at bruge sin intuition. Det er stort set umuligt at ‘fact-tjekke’ noget som helst, for alting har et modbevis. Stol på dig selv.

Lær dig selv at kende gennem dine programmeringer

Men før du kan mærke din intuition tydeligt, så skal du have arbejdet med dine programmeringer. Dine programmeringer sidder i egoet og de kan spænde ben for din intuition. Programmeringer kan handle om alt fra at du ikke er noget værd, til at du er den største guru verden har kendt til. Programmeringer kan altså være i begge ender af vores personlighedspektrum. Programmeringer kan handle om dig selv og din person, hvad du kan og hvad du ikke kan. Men de kan også handle om andre. De kan handle om politikere, læger, autoriteter i alle former. Programmeringer kan handle om andre menneskers køn, hudfarve, etnicitet og religion.

At dykke ned i de programmeringer du har fået med dig fra barnsben, er en gave der bliver ved med at give. Faktisk startede de programmeringer allerede da du lå i din mors mave. Gennem hendes nervesystem lærte du hvad du skulle være bange for og hvad eller hvem du kunne være rolig omkring.

Det er vigtigt, livsvigtigt, at lære dig selv at kende. Hvem er du? Hvem var eller er dine forældre og deres forældre igen? Hvad har du fået med dig fra dem og det omkringliggende samfund og den kultur du er vokset op i? Hvad lærte du om dig selv i skolen? Hvordan ser du dig selv og er det du ser sandt, eller er det du ser blot et spejl på det du har fået fortalt at du skal se?

INTUITIONSTRÆNING OG KROPSSPROGET og kraftig tåge på Syddjurs.

Intuitionen åbner sig

Når du begynder at pille lagene af egoets programmeringer, så åbner din intuition sig stille og roligt mere og mere. Du vil få mere og mere tillid til dig selv og din egen mavefornemmelse når du kender dig selv godt. For så ved du, at det ikke er din ide om hudfarve, køn eller social status, som gør at du får en underlig fornemmelse omkring en bestemt person. Du ved at du har set på den der dømmer i dig selv og du er så sikker som du kan være, på at det ikke er den del af dig som er i spil.

En rigtig god måde at træne din intuition på, er at spejle det du ser ude omkring dig. Hvis du ser en person gå eller bevæge sig på en bestemt måde. Eller den måde en person taler eller sidder med sine arme og ben når de taler. Har en person en særlig ansigtsmimik, så prøv at efterligne det. Gå rundt som den person gør det.

Hvordan føles det? Føles det arrogant, løgnagtigt, stærkt, sundt? Mærk hvordan du har det i dig selv, i dine følelser, når din krop går på en bestemt måde. Hvordan føles det i dit nervesystem når du sidder med armene over kors. Hvordan føles det når dine øjne flakker rundt. Hvordan har du det når du naturligt er i en situation hvor du gør sådan?

Joe Rogan med to forskellige læger

Hvilket leder mig videre til det jeg startede dette indlæg med. Jeg har set to videoer med Joe Rogan. Jeg har aldrig før set noget med ham.

Den første video jeg så var med Dr. Peter A. McCullough. Som jeg startede med at skrive i dette indlæg, så er det fantastisk svært, at finde ud af hvad der er sandt i informationsstrømmen som kommer ud for tiden. Prøv at mærke ind i hvem Dr. Peter A. McCullough er. Tror du han lyver? Se meget gerne hele interviewet. Det er rystende og virkelig spændende informationer han kommer med.

Dr. Peter A. McCullough bliver censureret for de informationer han sidder med i forhold til de vacciner vi skal tage nu. Den nederste video er med Dr. Sanjay Gupta. Dr. Sanjay Gupta er chefmedicinsk korrespondent for CNN. Han har en stor stemme i pandemien og mange stoler på hvad han siger om den og om vaccinationerne. Sanjay bliver ikke censureret i det offentlige rum.

Begge mænd siger meget forskellige ting omkring den situation vi er i, i verden lige nu. Begge mænd er læger. Hvem taler sandt? Prøv at mærke ind i den måde deres kropsholdning er. Hvordan føles det for dig at sidde som Peter eller Sanjay?

Hvordan føles det i dig, at efterligne deres mimik? Det er en rigtig god måde, at lære dig selv at stole på dine egne fornemmelser og slippe de programmeringer du har med i egoet. Jeg vil meget gerne høre fra dig hvis du ser videoerne, og hvad du tænker om de udsagn de kommer med og hvem du synes virker troværdig.

Begge interviews er yderst anbefalesværdige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM