NY UDGAVE AF E-BOGEN OM UDESIDNINGER

I maj 2020 udgav jeg første udgave om e-bogen om udesidninger. Første udgave var specifikt rettet mod nybegyndere i feltet udesidning. E-bogen var fokuseret på det praktiske og om hvordan man håndterer egoet når man rent faktisk sidder ude om natten.

I den nye udgave af e-bogen, har jeg tilføjet næsten 20 sider. Bogen er gået fra at være 28 sider til 46 sider lang. Det materiale der er blevet tilføjet handler i højere grad om den spirituelle side af udesidningen. Men jeg har også tilføjet flere praktiske informationer. Om hvilke lyde du kan høre i skoven om natten. Hvordan du finder den rigtige plads at sidde på, og mere om hvordan du håndterer frygten hvis den melder sig. Her under kan du læse uddrag af det nye materiale der er blevet tilføjet bogen.

UDDRAG FRA DEN NYE UDGAVE AF E-BOGEN OM UDESIDNINGER

Udesidninger bliver brugt som overgangsriter i hele verden, og fungerer som en ceremoni, man gennemgår i store livsovergange. F.eks. ved puberteten, når man flytter hjemmefra, ved ægteskab og når man starter eller udvider familien.

Det kan også være i forbindelse med afslutningen af en graviditet, jobskifte, når man mister en elsket, ved skilsmisse, større fysiske skader eller handicap.

At sidde ude bliver også brugt ved spirituelle kriser, hvor udesidningen fungerer som en åbning til healing, vækst og en måde at tage kraften tilbage. Og det kan du også! Så brug udesidning som en aktiv del af dit liv, og som et redskab til at markere nye overgange.

Den ventende sjæl

Når du beslutter dig for at tage på en udesidning, så vær stolt – uanset hvor mange timer, du starter ud med. Det er ikke en nem ting at gøre, og du vil nok opleve en del modstand i dig selv, før du går ud. Tanker om, at det er fjollet, unødvendigt eller farligt dukker måske op. Det er det ikke! Det farligste du møder i en dansk skov er en flåt.

Det er nødvendigt at gøre ting, der er ukomfortable, så du kommer i kontakt med din sjæl. Rejs dig fra sofaen og Netflix, så du kan høre dit kald. Din plads i verden betyder noget, og inderst inde ved du det godt.

Din sjæl venter på du vågner. Når det sker, kan det føles som et gisp efter luft langt indefra. Som dit første åndedrag efter en lang, dyb søvn. Det ukomfortable, både fysisk og psykisk, på en udesidning er som et vækkeur. Vågn op og se på dit liv. Vær til stede. Hvad bliver din kostbare tid brugt på? Giver dit liv mening?

Jorden er din moder

At sidde ude i naturen og at sidde på jorden healer fordi naturens energi er ren og uden ego. Uden agenda. Når du er i naturen og sidder direkte på den, så får du jordforbindelse, der giver ro og mindsker stress samt usikkerhed i dig.

Jorden er din moder. Alt den næring du modtager kommer fra jorden. Der er ikke noget i dit liv, som ikke har rod i den. Alt kommer fra jorden, og det gør du også selv. Når du sidder ude direkte på jorden, modtager du jordens energi på en helt ren og ufiltreret måde.

Det har blandet andet den meget gavnlige effekt, at det beroliger dig og giver dit nervesystem en følelse af at være kommet hjem. At der er en mening med, at du er her, og at du er elsket. Netop det at føle sig elsket og favnet er noget af det mest beroligende og healende for alle mennesker.

Udesidning er et kraftfuldt ritual for moderne mennesker. Mange mennesker er blevet fremmede for naturen, måske mærker du det også? Du kan opleve, at du har glemt, hvad det er du kommer af. Måske fordi det er sjældent, at du bruger mere end et par timer i den vilde natur i weekenden.

I naturen bliver du akklimatiseret. Du vender tilbage til den du er. Du kommer i kontakt med dig selv, også igennem frygten, og du møder den, du virkelig er. I din hverdag kan det være svært at huske fordi der ligger et lag af travlhed og tanker om fortid og fremtid over det hele. Det lag skræller naturen af. Du sidder helt rå og autentisk, uden andet end din bevidsthed til at opleve og være.

Ny udgave af e-bogen om udesidninger er udgivet af Anja Dalby 2022.

HAR DU ALLEREDE KØBT BOGEN?

Hvis du allerede har købt første udgave af bogen og ønsker dig at læse anden udgave også, så kan du købe den for kun 29 KR ved at skrive til mig på anja@anjadalby.dk og få tilsendt en rabatkode som du taster ind ved køb af den nye udgave af e-bogen om udesidninger. Eller skriv en kommentar under indlægget her og så vil jeg sende kuponen til din mailadresse. Rabatten gælder til 1.3.2022.

2 Comments

 1. Catthrin Pilsonne (før Mogensen)
  18. januar 2022 / 20:23

  Kære Anja
  Jeg har i forvejen købt 1. Udgave af din bog om udesidning og vil rigtig gerne købe 2. Udgave.
  1000 tak jeg glæder mig til at læse fortsættelsen.
  Kh Catthrin ❤️

  • Anja Dalby
   Forfatter
   19. januar 2022 / 08:25

   Kære Catthrin

   Hvor dejligt at du gerne vil læse anden udgave. Jeg har sendt dig en mail med e-bogen og betalingsinstrukser :)

   Store knus

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM