E-BOG | MAGISK ARBEJDE I SKOVEN: UDESIDNING FOR BEGYNDERE 2. UDGAVE

kr. 129,00

Denne e-bog er til dig som har lyst til at lave en udesidning. Enten en hel nat fra solnedgang til solopgang eller en mindre udesidning på 3-4 timer. Det er en praktisk guide, som trin for trin vejleder dig, så du trygt kan forbedre dig på at tilbringe tid i skoven i stilhed.

At lave magisk arbejde i skoven handler også om, hvordan du kommer i tættere kontakt med naturen. Og dermed dig selv! Hvordan du bruger din intuition, og hvordan du kan komme i kontakt med den naturlige kraft i dig og bruge dit mod som en drivkraft fremad i dit liv.

E-bogen guider dig på 46 sider til mødet med den magi, du kan invitere ind i dit liv via mødet med skoven om natten. Krydret med små personlige beretninger fra mine udesidninger og mødet med kraftdyrene, der krydsede min vej.

 

Kategori:

Beskrivelse

Denne e-bog er til dig, som har gået og tænkt på om du skulle lave en udesidning. Det er en praktisk guide, som trin for trin vejleder dig. Så du trygt kan forbedre dig på at tilbringe en hel eller halv nat i skoven. Bogen giver dig den ro og indsigt, der gør dig i stand til at gennemføre en udesidning.

Men bogen er meget mere end praktisk information om forberedelserne, selve udesidningen og bearbejdningen efterfølgende. Den handler også om, hvordan du kommer i tættere kontakt med naturen (og dermed dig selv). Hvordan din intuition styrkes, hvordan du arbejder med den samt hvordan du kan bruge modet i dig som en drivkraft fremad i dit liv. 

I bogen finder du personlige beretninger fra mine egne udesidninger. Du får også en oversigt over de 9 mest almindelige dyr, du kan være heldig at møde på en udesidning i Danmark og hvad de dyr repræsenterer som kraftdyr.

Som jeg plejer at sige: Den grounding du føler på en udesidning, den forsvinder ikke igen. Se det som at få en stor natur-vaccination. Stress og uro smelter væk. Jeg kan virkelig kun anbefale, at du prøver en udesidning. Første gang kan du eventuelt vælge bare at gå ud i 3-4 timer. Allerede her vil du kunne mærke den forskel en udesidning har på dit nervesystem og i forhold til din intuition. Dine sanser skærpes helt naturligt af at tilbringe tid i naturen. Noget du også kan læse mere om i min e-bog om udesidning.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvordan det er at lave en udesidning, har jeg skrevet mange blogindlæg om emnet. Du finder nogle af dem her: Udesidning del 1, Udesidning del 2, Hvad får jeg ud af det, En magisk nat i skoven, Min alternative polterabend, og Skoven, fuldmånen og det magiske arbejde samt en video jeg har lavet om en førstegangs udesidders bekendelser.

Første udgave af e-bogen om udesidninger blev udgivet i maj 2020. Første udgave var på 28 sider. Anden udgave af e-bogen om udesidninger blev udgivet i januar 2022 og er nu på 46 sider. Det materiale der er blevet tilføjet handler i højere grad om den spirituelle side af udesidningen. Men jeg har også tilføjet flere praktiske informationer. Om hvilke lyde du kan høre i skoven om natten. Hvordan du finder den rigtige plads at sidde på, og mere om hvordan du håndterer frygten hvis den melder sig. Rigtig god fornøjelse med bogen og med din udesidning!

I dette blogindlæg kan du læse uddrag fra e-bogen om udesidninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-BOG | MAGISK ARBEJDE I SKOVEN: UDESIDNING FOR BEGYNDERE 2. UDGAVE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM