E-BOG | TROMMEREJSEBOGEN – EN BEGYNDERGUIDE

kr. 159,00

Denne e-bog er til dig, som enten har lyst til at lære at lave trommerejser, eller som måske har været på kurser i trommerejser, men trænger til en genopfriskning af hvordan du gør. Det er en praktisk guide, som trin for trin vejleder dig. Så du selv trygt kan sætte rummet op for en trommerejse, og så du ved præcis hvad du kan forvente af en rejse. Bogen giver dig den ro og tryghed, der gør dig i stand til at lave trommerejser for dig selv, eller måske kan den friste dig til, at tage på grundkursus i trommerejser hos dem, som udbyder disse.

Bogen handler også om, hvilken effekt du får af trommerejser og hvilke udfordringer og undren du kan støde på i arbejdet. Bogen giver dig en grundig indføring i shamanisme, og animisme og forklarer også forskellen, på at være shaman eller shamanistisk praktiserende.

I bogen finder du beretninger fra mine egne trommerejser og hvilken effekt de har haft i mit liv. Jeg har deltaget i trommegrupper i over 10 år, og jeg har været på adskillige kurser i trommerejser, i shamanistisk healing, i at lave ritualer og ceremonier og meget meget mere.

E-bogen guider dig på 95 sider i hvordan du kan lave dine egne trommerejser, og giver gode tips til, hvordan du kan bevæge dig videre på din færd ud i dette vidunderlige felt.

Kategorier: ,

Beskrivelse

‘Trommerejsebogen – en begynderguide’, er til dig som har lyst til, at lære at lave en trommerejse. Det er en praktisk guide, som trin for trin vejleder dig, så du på egen hånd kan sætte en rejse op for dig selv. Du lærer hvilke type rejser du skal starte med, og hvordan du rejser. Hvordan du genkender dine kraftdyr, dine åndelige vejledere, og hvad forskellen er på under -, mellem – og oververdenen.

I bogen får du konkrete råd til hvilke redskaber du skal bruge. Hvordan du sætter et alter op for dig selv, og hvordan du efterfølgende integrerer rejserne. Du lærer også, hvordan du opbygger en relation med dine hellige redskaber, og hvorfor det er vigtigt.

At arbejde med trommerejser handler også om, hvordan du kommer i tættere kontakt med dig selv. Trommerejserne vil åbne dig for din intuition og gøre, at du har nemmere ved at stole på dig selv. Verden synes større og mere magisk, når du træder ind i dette felt.

Bogen er en begynderguide. Det vil sige, at når du har læst bogen, er du i stand til at lave en trommerejse for dig selv. Men bogen er også skrevet til dig, som har været på grundkursus i shamanisme eller i trommerejser, og som trænger til at få genopfrisket hvordan du bærer dig ad.

Bogen er helt klart også skrevet som en appetitvækker. Sidst i bogen henviser jeg nemlig til andre som praktiserer shamanisme. Jeg kan virkelig anbefale dig, at fortsætte hos nogle af de fremragende undervisere, hvis du kan mærke at feltet kalder mere på dig.

Her kan du læse de indlæg jeg har skrevet om emnet trommerejser:

TROMMEREJSER

EN BESYNDERLIG TROMMEREJSE: FRA SKAM TIL VREDE TIL TILGIVELSE

SAMTALE MED MARIA FRA HYLDEMORS HAVE

OVER-, UNDER- OG MELLEMVERDENEN

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-BOG | TROMMEREJSEBOGEN – EN BEGYNDERGUIDE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM