E-BOG | INTENTIONSHEALING: EN INTRODUKTION TIL FÆLLESSKABETS KRAFT

kr. 129,00

Denne e-bog er til dig, som har gået og tænkt på om du skulle lave en healinggruppe. Det er en praktisk guide, som trin for trin vejleder dig. Så du trygt kan sætte rummet og holde det for andre i det arbejde. Bogen giver dig den ro og indsigt, der gør dig i stand til at være spaceholder for en healinggruppe.

Men bogen er meget mere end praktisk information om forberedelserne, selve healinggruppen og hvordan du holder rummet. Den handler også om, hvordan du mærker effekten af arbejdet og hvordan alle i en healinggruppe, uanset om de er modtagere af healingen eller ej, får noget positivt ud af arbejdet.

I bogen finder du beretninger fra mine egne healinger og hvilken effekt de har haft i mit liv. Du får også udsagn fra de deltagere jeg har haft i mine egne healinggrupper og hvilke forandringer du og dine deltagere skal være opmærksomme på i jeres liv, undervejs i forløbet og efter.

E-bogen er på 58 sider

Du kan læse et uddrag af e-bogen lige her.

Kategori:

Beskrivelse

Denne e-bog om intentionshealing er til dig som har lyst til at lave en intentions-healinggruppe. Det er en praktisk guide, som trin for trin vejleder dig, så du på egen hånd kan sætte en gruppe op, hvor I arbejder med at heale hinanden. I bogen får du konkrete råd til hvordan du formulerer intentionen for dig og dine deltagere. Hvordan du administrerer tiden når I mødes og planlægger møderne i det hele taget. Hvordan du forbereder dig som spaceholder på healinggrupperne, og hvad der kræves af dig, for at holde rummet for de andre deltagere.

At arbejde med healing handler også om, hvordan du kommer i tættere kontakt med dig selv og din sjæl. Healingarbejdet vil åbne dig for din intuition og gøre, at du bliver styrket i at være i dit hjerte. At træffe beslutninger og lade sig vejlede fra hjertet, gør at livet flyder på en helt anden måde. Det bliver meget nemmere at manifestere det man ønsker sig i livet, når man som grundfølelse har et åbent hjerte.

E-bogen guider dig på 57 sider i hvordan du kan lave dine egne healinggrupper som vil åbne for et liv i flow, for alle som deltager i gruppen og i menneskene omkring dem. Et liv hvor tingene løser sig på ‘magisk vis’ og hvor intuitionen er lederen.

Hvis du har lyst til at læse mere om healinggrupperne, så har jeg skrevet flere blogindlæg om emnet. Du finder nogle af dem her: Min personlige erfaring fra healinggrupperne, Hvad er intentionshealing og Intentionshealing 1:1.

I bogen henviser jeg også til Lynne McTaggarts healingsarbejde og de store videnskabelige undersøgelser hun har sat i værk, for at bevise evidensen af healing. Jeg kan også anbefale dig at dykke ned i Bruce Liptons og Dr. Joe Dispenzas bøger om emnet.

E-bogen om intentionshealing er gennembearbejdet og flot lavet. Jeg synes, at den er nem at gå til og overskuelig. Energien i vores healingerne arbejder stadig videre i mig. Den væsentligste ændring er, at jeg står mere ved mit spirituelle liv, og hvem jeg er. Det giver en enorm frihed. Det er som om alting glider nemmere, og det der ikke gør, det får hurtigt lov til at glide væk. En anden stor ændring er, at det er som om, at jeg ikke længere bærer “verdens byrder” på mine skuldre. Tror det er den tillid, vi arbejdede med = alt er som det skal være … Så alt i alt vil jeg sige, større FLOW i livet.

-Dorthe Suzette Andersen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-BOG | INTENTIONSHEALING: EN INTRODUKTION TIL FÆLLESSKABETS KRAFT”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM