UDDRAG FRA E-BOGEN OM INTENTIONSHEALING

Nedenstående er et uddrag fra min e-bog om intentionshealing:

DU ER KANALEN

Det er vigtigt, at billederne I ser for jer eller fornemmelserne, I føler under healingen, er i nutid. Det skal f.eks. ikke være et billede af mig i fremtiden, der danser frit og er smertefri. Det skal være et billede, der så vidt muligt, føles som om det foregår nu.

Jeg siger ikke: Mine ben får det bedre, men: Mine ben har det godt. Fra fremtid til nutid. Det er meget vigtigt i healingarbejdet, og også når du laver positive bekræftelser for dig selv.

Det er også godt at være opmærksom på, at når I sidder i healinggruppen, så er det ikke jer der healer. I er et rør, en kanal, et redskab for kraften som den kan manifestere sig gennem. Det er både godt for egoet at høre, at det ikke er en superhealer, og samtidig tager det præstationspresset af dig og deltagerne.

I skal blot åbne jer og stille jer til rådighed for kraften, der kanaliserer sig igennem jer. I leder kraften derhen, hvor den skal være. Se jer selv og healingkraften som en kæmpe vandslange, I kan guide derhen, hvor den skal helbrede.

Når vi arbejder med healing i en gruppe, er fordi der er lavet mange videnskabelige forsøg, som viser, at healingen for det første forøges og styrkes i en gruppe. Derudover vil alle hver især blive healet. Det sker helt af sig selv. Når man healer andre af et ærligt hjerte, så får man selv dobbelt op tilbage af healingenergien.

HEALINGEN I ALTRUISME

Lynne McTaggart, der har arbejdet med forskning i healing i mange år, opdagede at det ikke kun var modtageren af healingen, som blev healet. Afsenderne af healingen blev også healede og oplevede store, positive forandringer i deres liv. Det blev startskuddet til, at hun begyndte at sætte healinggrupper op.

I hendes videnskabelige forsøg opdagede hun, at det altruistiske spiller en stor rolle. Det som Lynne McTaggart kunne se var, at der sker noget, når vi healer andre. Når vi går fra at tænke ‘jeg’ eller ‘mig’ til at tænke ‘vi’.

Det altruistiske fokus finder vi, når vi træder ud af egoet og af et ærligt hjerte ønsker, at andre får healet deres problemstillinger – endda før det har været vores tur. Alt det gode vi sender ud, det får vi altså tilbage mange gange.

Set ud fra et kvantefysisk perspektiv giver opdagelsen mening, fordi vi ændrer feltet omkring os selv. Vi ændrer det energetiske felt til et der er kærligt og uselvisk. Et felt, hvor vi giver ud af vores energi, og hvor vi så at sige ‘ofrer’ os selv og vores overskud for en andens skyld. Når vi giver, så får vi mere at give af.

Når du udfører healing vil du opleve at blive meget glad på en anden persons vegne. Du bliver fyldt med taknemmelighed over arbejdet, og du føler dig stolt og godt tilpas, over at du faktisk udfører healing. Det er ikke en stolthed, der sidder i egoet, men en stolthed, der sidder i selvværdet

Den gode energi du bliver fyldt af og den energi, du sender ud til et andet menneske, det er energien, der ændrer feltet i og omkring dig. Du vil også begynde at opleve positive forandringer i dit liv, selvom det ikke er dig, der har været mål for healingen.

Forsiden til e-bogen om intentionshealing af Anja Dalby

ÅBN DIG SELV FOR UNIVERSETS GAVER

Når du er modtageren af healingen, så bliver der sendt kærlig healende energi fra de andre deltagere til dig. Der bliver både sendt en intention, vi kunne også kalde det et mantra, i din retning og der bliver visualiseret, at du har det godt og er glad.

Det er altsammen med til at ændre energifeltet i og omkring dig, så du kan tiltrække de ting, du ønsker dig for at bevæge dig videre i dit liv.

Når du bliver healet, så arbejder du også med at modtage. Du tillader dig selv at sætte mindreværd og usikkerhed til side, og åbner dig selv for at modtage healingen fra gruppen.

Den åbenhed betyder også, at ting du ønsker dig får lettere ved at lande hos dig. Du bekræfter over for universet, at du gerne vil modtage, og universet vil altid give dig det, du beder om.’

Du kan læse mere om min e-bog om intentionshealinger her og du kan købe bogen lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM