INSPIRERENDE PODCASTS

REJSEN GÅR INDAD MED JOANNE MARIE NIELSEN

Hvis du interesserer dig for drømmens sprog og for de forskellige typer drømme som findes, så kan jeg virkelig anbefale dig, at lytte på podcasten: Rejsen går indad. Podcasten tager udgangspunkt i Joanne Marie Nielsens viden om drømme. En viden hun har skrevet meget udførligt om i hendes værk Den glemte virkelighed.

Joanne bliver i podcasten interviewet af Sarah Warny Berg. De kommer i deres samtaler smukt omkring drømmenes skjulte symbolik og hvordan drømme kan bruges til at komme i kontakt med vores intuition. Eller måske nærmere, at drømmene i virkeligheden er vores intuition der taler til os. Som vejleder os igennem billeder, symbolik og nogle gange meget klare beskeder.

Bind 1 af værket, Den glemte virkelighed, af Joanne Marie Nielsen.

PSYCHEDELIC LEADERSHIP MED LAURA DAWN

Uanset om du interesserer dig for plantemedicin eller ej, så kan jeg stærkt anbefale dig at lytte til Laura Dawns podcast, The psychedelic leadership podcast. Laura interviewer nogle vanvittigt inspirerende mennesker. Lige fra Sandra Ingerman, til Charles Eisenstein til Carlos Tanner.

Men et interview jeg har hørt flere gange nu og som bliver ved med at åbne for flere døre i mig, er samtalen med Grandmother Joyti. Hun tilbyder så mange smukke og trøstende ord til os i denne særlige tid. Føler du dig også en lille smule rundtosset, og måske direkte fortvivlet over hvordan verden ser ud i dag? Så kan jeg i allerhøjeste grad anbefale dig, at lytte på Joytis smukke stemme og ord.

BECOMING NATURE MED CARINA LYALL

Carina har jeg tidligere interviewet til min blog og Carinas podcast er jeg også meget glad for at lytte til. Carina er nede på jorden og stiller spørgsmål som inspirerer mig, til at tænke anderledes og dybere over tingene.

Herhjemme er vi for tiden meget optagede af Stephen Jenkinson, som har de fineste tanker om døden og det at skulle herfra. Han er meget anbefalesværdig hvis du ikke er stødt på ham endnu. Jeg kan virkelig anbefale det interview Carina har lavet med ham, men også samtalen med Rachel Corby og Bayo Akomolafe er meget dejlige og udvider mit syn på verden på fineste vis.

Becoming Nature podcast med Carina Lyall

Hvis du har forslag til podcasts, så vil jeg meget gerne høre dem! Min søn bor to timer væk og jeg kan nå, at lytte på mange smukke samtaler, på vej til og fra hans hjem. Så del endelig hvis du har hørt en spændende eller inspirerende podcast for nyligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM