YOUR BEING IS SERVICE

How can I be of service?

Når jeg tager på rejse med ayahuasca, så sætter jeg altid en intention for rejsen. Det er der ikke noget specielt ved, det gør alle, der arbejder med medicinen på den her måde. Det vil altså sige, at jeg tænker over noget, jeg gerne vil arbejde med på den pågældende rejse. Det handler som regel om noget personligt. Om min egen selvudviklingsrejse eller det kan også være et mere overordnet spirituelt spørgsmål, jeg ønsker at få svar på på ayahuasca-rejsen.

Sidst jeg skulle i ayahuasca-gruppe, gik jeg og talte med min mand David om, hvordan jeg mon kunne sætte en intention, der handlede mere om at hjælpe andre end om mine egne personlige ting. Denne sætning kom op flere gange i løbet af vores samtale:

How can I be of service?

Sætningen forlod mig faktisk igen inden jeg skulle deltage i gruppen, og jeg havde egentligt glemt den, indtil den pludselig dukkede op i mig midt under den første ayahuasca-ceremoni. Da sætningen kom op i mig, så fik jeg med det samme dette spørgsmål tilbage igen:

Hvem spørger om det kan være til tjeneste?

Svaret kom med det samme, det kan kun være egoet i mig, der spørger sådan. Mit næste spørgsmål var så, hvordan kan jeg så være til tjeneste, udenom egoet? Hvis bare det at stille det spørgsmål kun kan komme fra egoet, hvordan kan jeg så komme rundt om det og mærke ærligt og rent, hvordan jeg kan være til tjeneste, hvordan jeg kan hjælpe?

Svaret var:

Your being IS service.

Anja Dalby Your being is service

At handle ud fra hjertet

Sjælen, hjertet, ånden ER tjeneste. Det er ikke noget kernen i os kan vælge at være, det er noget den ER. Ligesom den ER kærlighed. Den vælger ikke om den vil være kærlighed eller ej, det er den kraft, den er skabt af, og den energi den opererer ud fra.

Så jeg vil altid være til tjeneste, når jeg handler og agerer ud fra mit hjerte, ud fra min inderste væren. Det kan aldrig være anderledes. Når jeg handler naturligt, ud af kærlighed til mig selv, til Jorden, til dyrene, til menneskene, så vil den handlen altid være en handling, der tjener og opbygger og ikke saboterer eller nedbryder.

Medicinen er fantastisk og er sådan en vidunderlig gave i mit liv. Jeg føler mig så heldig over at have den her kontakt. Viva la medicina!

2 Comments

 1. Kathrine
  3. oktober 2019 / 19:12

  Jah
  Jorden kalder på den kraft i os mennesker, og vores sjæle søger den kontakt i den her tid, derfor vi er her.
  Alt er forbundet og et.
  Vi er det og jorden er det.

  Det er regnbuebroen i hjertet.
  Paradis på jorden.
  Sjælen ved det.

  Alle har en sjæl og et hjerte.
  Alt er kærlighed.

  • Anja Dalby
   Forfatter
   6. oktober 2019 / 10:53

   Jaaaa præcis Kathrine, alt er kærlighed <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM