INSPIRERENDE PODCASTS II

Her følger fortsættelsen på første indlæg om inspirerende podcasts. Hvis du kender til nogle gode, opmuntrende og motiverende podcasts, så må du endelig dele dem i kommentarfeltet herunder. Jeg søger altid nye podcasts at lytte på.

Campfire stories med Mattias Olsson

Mattias Olsson er en utrolig behagelig og dygtig interviewer. Det er en stor fornøjelse at lytte på hans podcasts, som haft gæster som f.eks. Charles Eisenstein. Derudover har Stephen Jenkinson også beriget ham med sine ord og Rune Hjarnø Rasmussen, som også har en virkelig inspirerende youtube-kanal.

Afsnittet herunder fik jeg anbefalet af min mand, selvom det måske ikke er et oplagt ‘mande-emne’. Men jordemoder Kristina Turner har mange smukke, provokerende og vigtige tanker omkring fødslen. Hvad fødslen af vores børn betyder for vores samfund og måde at være i verden på. Det er en meget inspirerende podcast, også for mænd!

The outer limits of inner truth med Ryan McCormick

Jeg har fulgt Ryans podcast i mange år, da han var en af de få som lavede interviews med Stuart Wilde mens han stadig var i live. Jeg kan ikke sige at jeg er 100% vild med Ryans interviewstil. Men han har alligevel lavet mange gode og tankevækkende podcasts med tiden.

Podcasten med Jona Bryndis kunne jeg rigtig godt lide. Jeg har taget flere kurser hos Jona og hendes partner Jeff Casper og det er spændende arbejde de laver. Det var desværre ikke muligt, at indlejre linket til podcasten her i indlægget. Men hvis du følger dette link bliver du bragt hen til Ryan og Jonas samtale: https://www.outerlimitsradio.com/bryndis/

Inspirerende podcasts II, med blandt andet Jona Bryndis hos Ryan McCormick.

Mantalks med Connor Beaton

‘Mantalks’ har min mand også anbefalet mig, men jeg må indrømme at jeg ikke har nået at lytte på den endnu. Nu har jeg dog delt den med en del mænd, som alle har været ligeså begejstrede som min mand er for den. Min mand siger at podcasten også er for kvinder. For den taler ærligt om hvordan mænd har det og hvad de egentligt går og tænker.

Min mand siger at det er befriende, at der er nogle som sætter ord på mange af de ting som det kan være svært for mænd at tale om. Og at podcasten tilbyder mange mange flere nuancer til billedet ‘mand’. Hvilket vi alle må byde velkommen i en tid hvor manden nærmest automatisk altid er skurken. Alene fordi han er mand. Det ville være vidunderligt hvis vi stille og roligt kunne ændre på den ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM