MINE METAFYSISKE LÆRERE

Allerede som helt lille pige, var jeg optaget af metafysikken. Jeg læste alt hvad jeg kunne komme i nærheden af om magi. Om de andre lag af verden. Om hvordan vi ved, at virkeligheden er virkelig og meget andet. Det ledte mig af flere omgange til fysikken. Metafysikken og det vi forstår, som den almindelige fysik, er naturligvis tæt vævet sammen. Det vidste både Niels Bohr, Albert Einstein og David Bohm.

Min interesse for det overnaturlige stammede fra, at jeg tydeligt kunne mærke, at der var andet og mere, end det vi kalder for virkeligheden. Jeg havde en stærk tro på Gud eller en gudskraft. Selvom søndagsskolen jeg gik i, fik mig til at tvivle på Gud, mere end den fik mig til at tro. Det, at jeg klart kunne mærke, at der er andet på spil her, end det vi kan se og føle med vores almindelige fem sanser, ledte mig langt senere i mit liv, til at arbejde som clairvoyant. Jeg var i mesterlære i 2,5 år. I den tid fik jeg for alvor manifesteret i mig, at det jeg havde mærket hele mit liv, var sandt. Nu fik jeg bare et sprog, og en begrebsverden koblet på det, hvilket var en kæmpe hjælp og lettelse for mig.

Vejen til ceremonierne

Den første metafysiske lærer jeg stødte på, var Stuart Wilde. Min vej til hans arbejde har jeg skrevet om lige her. Stuart ledte mig videre til den bevidsthedsudvidende medicin, ayahuasca. Stuart sagde, med et blink i øjet, at en kop ayahuasca, svarede til 100 timer hos en psykolog. Det er naturligvis meget forenklet, fandt jeg ud af senere. Men jeg havde en tung barndoms-bagage med mig og de psykologer jeg allerede havde prøvet, havde på ingen måde hjulpet mig. Så jeg var klar på hvad som helst, for at få det bedre.

Det er svært at forklare hvordan ayahuasca virker, for det er et temmeligt abstrakt felt at beskrive. De indfødte i Amazonas, som oprindeligt bruger og har brugt ayahuasca gennem tusinder af år, siger at medicinen besidder en ånd. Ayahuasca er en feminin ånd, og man betragter hende på lige linje med andre guddommelige væsner.

I ceremonierne med ayahuasca, har jeg aldrig været i tvivl om, at det var rigtigt. Jeg har mærket en tydelig tilstedeværelse af en feminin energi. En energi som kærligt har guidet mig igennem mine nu mange tusinder af psykolog-timer, med ayahuasca som terapeut.

Aftenhimmel over Fjellerup

Den magiske medicin

I en ceremoni er jeg ofte gået ind med en intention om noget meget konkret jeg har ville se på og løse i mit liv. Jeg har gået igennem så mange såkaldte hårde ceremonier, at jeg nu ofte prøver at snyde mig selv, ved at have en lidt let intention. Det er ikke altid jeg orker en hel nat i ceremoni hvor jeg tudbrøler. Ligesom man kan værge sig ved, at gå i almindelig terapi, fordi man ved at det er hårdt, men godt, arbejde. Sådan har jeg det bestemt også ofte før en ayahuasca-ceremoni. Så jeg kan have en intention som kan handle om et lettere emne. Men ligesom når man går i almindelig psykolog-terapi, så kan man blive ret overrasket over, at det man troede på overfladen drejede sig om en normal irritation over sin partners rod, viser sig, at have rødder langt tilbage til traumer i barndommen.

På den måde arbejder ayahuasca også på. Hver eneste gang er jeg blevet overrasket over, at jeg kan få de svar som jeg får. Hvordan kan ånden ayahuasca vide alt det. Hvordan kan hun vide hvordan hun skal guide mig til at finde de svar, som gør at jeg kan løse selv de mest hårdkogte problemer i mit liv. Hvordan kan hun løse de mest komplekse psykologiske mekanismer i mig. Emner jeg har siddet fast i, i årevis, bliver belyst på måder, jeg på ingen måde kunne regne mig selv frem til og dermed bliver de forløst. Ayahuasca er ubetinget min største lærer.

Joseph Murphy

For noget tid siden sendte en veninde, som jeg også går i ceremoni med, mig en YouTube-video med Joseph Murphy. Joseph Murphy tog i sit arbejde udgangspunkt i Biblen, som et metafysisk værk. Et værk som skulle tolkes, og ikke forstås som konkrete historier. Biblen kan i stedet læses, og forstås, som billeder på guidelines til hvordan livet skal leves. På grund af mine søndagsskole-traumer, har jeg altid værget mig ved Biblen og kristendommen. Men Joseph Murphys måde at forstå Biblen på, gav rigtig god mening for mig.

Joseph Murphy har skrevet en metafysisk klassiker, nemlig ‘The Power of Your Subconscious Mind’. Bogen handler om hvordan vi selv er 100% ansvarlige for den verden vi lever. Alt hvad vi oplever her, er noget vi selv har skabt. Da jeg læste den bog, var der meget som faldt på plads for mig. For det han beskrev, var præcis det samme, som jeg havde fået fortalt under en ayahuasca-rejse kort tid forinden. Det har jeg skrevet et indlæg om her.

Hvis du har lyst til at høre ‘The Power of Your Subconscious Mind’, så er denne version på YouTube rigtig fin. Bogen er ikke bare anbefalesværdig, men livsændrende, på den virkelig fantastiske måde.

Aftenhimmel over Fjellerup

Det kollektive underbevidste

Siden jeg læste ‘The Power of Your Subconscious Mind’, og har hørt den et utal af gange på YouTube, så er jeg dykket langt ned i Joseph Murphys arbejde. Lige for tiden er han min største inspirationskilde. Det er blandt andet fordi, det han underviste i, langt tilbage i forrige århundrede, giver mig den bedste forståelse af hvad der foregår når jeg går i ayahuasca-ceremoni.

Ifølge Joseph Murphy, så er vores underbevidste, en del af det store kollektive underbevidste. Det vidste Carl Jung også. Det vil sige, at vi i vores underbevidste har adgang til alle informationer i hele verden. Alt hvad der har været, alt hvad der er og alt hvad der vil komme. Det underbevidste kan også kaldes for Gud, eller hvis det ord er for voldsomt, så kan man kan det for livskraften eller det guddommelige. De tre tunge herrer jeg starter indlægget med at referere til, Niels Bohr, Albert Einstein og David Bohm, var til at starte med, helt traditionelle fysiskere. Indtil de opdagede, at der bestemt var en kraft de ikke kunne ignorere i deres arbejde. Det var i opdagelsen af det guddommelige, at de gik over til metafysikken.

Den bedste rejseguide

Selvom min oplevelse er, at jeg helt bestemt har kontakt med ånden i medicinen ayhuasca, når jeg indtager drikken, så tror jeg nu, at ånden åbner mig for det store kollektive ubevidste. Det er igennem det ubevidste, at jeg kan få svar på alle mine spørgsmål. Selv spørgsmål jeg har ikke har bevidstgjort for mig selv, får jeg svar på. Jeg er forbløffet hver eneste gang jeg har været i ceremoni. Jeg er fyldt med ærefrygt over medicinen, og hvordan den kan guide mig rundt i mig selv, på den måde den kan. Som sagt kan jeg starte et sted, med en forholdsvis uskyldig intention for ceremonien. Og så ender jeg helt andre steder, steder jeg aldrig med mit bevidste sind ville kunne have fundet hen selv.

Så mit underbevidste, uanset om jeg tror på at det er Gud eller ej, viser mig vejen hjem i mig selv. Jeg kender flere som bruger hypnoterapi med samme formål, og med virkelig god succes. Man kan arbejde med sine drømme på samme måde. Drømmene har også en direkte adgang til det ubevidste. Men modsat drømmene, som for mig ofte kan kræve en del tolkning og tydning bagefter, så er ayahuasca til at forstå med det samme. Måske skal informationerne efter en ceremoni lige lande i mig. Det kan sagtens tage en uges tid eller mere. Men jeg har total tillid til at det gør de. For det er min erfaring indtil nu. Alt bliver åbenbaret.

Vælg programmeringen med omhu

I kraft af min nylige reelle forståelse af, hvad det underbevidste virkelig er for en størrelse, så er jeg blevet mere bevidst om hvordan jeg præger den. Det er længe siden jeg holdt op med at se nyheder. Jeg ser heller ikke uhyggelige programmer eller film. Jeg har længe været omhyggelig med, at passe på mig selv på den måde. Jeg bruger også kun kort tid i byer, i større forsamlinger af mennesker, og jeg holder i det hele taget øje med, hvem jeg bruger min tid og energi med og på. Energi smitter. Jeg har rigeligt at holde styr på i mig selv, til at jeg behøver få tilført alt muligt andet fra andre, og fra medier i det hele taget.

Som modspil til alle de negative programmeringer, som jeg gør mit bedste for at undgå i mit liv, så bruger jeg bekræftelser. Jeg arbejder blandt andet med dem, på den måde, som jeg vil undervise i, på workshoppen i Magisk Tegning. Jeg lytter også på bekræftelser, og eftersom mit helt store crush lige for tiden, er på Joseph Murphy, så har jeg sammensat en playliste med en del af hans bekræftelser. Hvis du har lyst til at lytte med, så er du meget velkommen. Playlisten er lige her. Når der kommer reklamer, kan du jo holde dig for ørerne, så du undgår at præge dit underbevidste med den slags skrammel …

Har du forslag til andre lærere som du lader dig inspirere af for tiden, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder. Jeg er altid åben for ny inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM