LÆSNING | SKREVEN

DKK 800,00

Når du bestiller en skreven læsning hos mig får du svar på de spørgsmål du har samt en beskrivelse af hvor du er lige nu, hvad du har med dog og hvordan det har formet dig. Jeg laver læsningen hos mig og sender den efterfølgende til dig på PDF i en e-mail. Det er altså ikke nødvendigt at vi mødes fysisk for at lave læsningen.

Denne type læsning er unik på den måde, at du kan sidde i ro og fred hjemme hos dig selv, og igen og igen dykke ned i læsningen og mærke hvad det er den vil dig. Den vil blive ved med at udfolde sig for dig.

Du kan få 25% rabat på en læsning hvis du er på en eller anden form for overførselsindkomst eller SU. Det vil sige, at hvis du er på dagpenge, kontanthjælp, i fleksjob, sygedagpenge, på førtidspension eller er folkepensionist, så kan du købe en læsning til 600 kr. Hvis du af andre årsager er hårdt spændt op økonomisk, så kan du også købe læsningen med 25% rabat. Og jeg stoler på, at jer der har behov for en læsning med rabat, ved hvem I er. Jeg behøver ingen dokumentation for, at I virkelig er berettiget til rabatten. En økonomisk svær situation er hård nok at være i, uden at man behøver bevise det over for andre. Det ved jeg af erfaring fra alle de gange, jeg også har stået der i mit liv. Du skal blot taste rabatkoden RABAT25 ind når du har lagt varen i kurven og vil tjekke ud og de 25% rabat bliver automatisk trukket fra prisen.

 

Kategori:

Beskrivelse

EN LÆSNING HOS MIG GIVER DIG ET NYT UDGANGSPUNKT

De læsninger jeg tilbyder fungerer på den måde, at det jeg ser er det energetiske aftryk af, hvor du er lige nu, hvad du har med dig og hvordan det har formet dig. Jeg ser eventuelle blokeringer i din energi, og jeg ser også der hvor den strømmer frit. Det vil sige, at jeg ser de områder, der vil være gode for dig at arbejde med og det i dig som du kan støtte, så du kommer til at stå endnu stærkere. Jeg ser altså både de styrker du står med og dine udfordringer. Det er vigtigt at blive bevidst om begge dele i dig selv for, at du kan tage ansvaret for der, hvor du er. Kun ved ærligt at se på dig selv, kan du rykke dig fremad. Der er ikke noget, der er nogens ‘skyld’, alt hvad der findes her i vores verden er feedback. Feedback som du enten kan bruge til at styrke dig selv med eller til at knække dig, det er helt dit eget valg. 

I min læsning gør jeg mit allerbedste for på en kærlig måde at videregive de beskeder, der kommer til dig. Det er ikke svært for beskederne kommer altid i en fanfare af kærlighed. Men jeg ved også, at nogle ting kan være svære at acceptere og sluge, især for egoet. Derfor gør jeg mig altid meget umage med at videregive beskederne på en måde, der ikke skaber for meget uro indeni dig.

Helt generelt, så drejer de fleste henvendelser til mig om læsninger sig altid om spørgsmål til fremtiden på den ene eller anden måde. Hvordan får jeg et nyt job? En partner? En anden partner? Hvordan finder jeg mit livsformål? Hvordan kan jeg bedst tackle det, jeg står i lige nu? De svar, du kan forvente at få i en læsning fra mig vil være svar på, hvordan du energetisk arbejder med blokeringerne i dig, som gør, at du lige nu ikke tiltrækker den virkelighed, du ønsker dig. Du vil få både praktiske anvisninger til, hvad du kan gøre for at tiltrække det, du ønsker dig i dit liv, og du vil få forklaringer på, hvorfor der er en blokering, der forhindrer dig i at være i det liv, du ønsker dig. 

Du får altså en dybere forståelse af dig selv. Samtidig får du et meget kærligere og mere omsorgsfuldt billede af, hvorfor du står, hvor du står lige nu end det som egoet i os selv som regel tilbyder.

 

NÅR DU BESTILLER EN LÆSNING

For at kunne lave en skreven læsning af dig og påbegynde arbejdet med dit liv og din energi, har jeg brug for at modtage to ting fra dig: Et foto og de spørgsmål du leder efter svar på.

BILLEDE AF DIG

Billedet af dig skal være taget for nyligt og meget gerne inden for de sidste par uger. Det skal helst være et billede taget op af en rimelig neutral baggrund, og der må ikke være andre mennesker eller dyr med på billedet. Det bedste er et helkropsbillede, men hvis det ikke er muligt, så er et billede fra livet og opefter også udmærket.

DINE SPØRGSMÅL

Stil helst ikke mere end tre spørgsmål ellers kan det være svært at nå i dybden med dem. Når jeg har modtaget din e-mail med billede og spørgsmål samt betaling, så skriver jeg til dig, hvornår jeg laver læsningen.

Når du har lavet bestillingen på læsningen, vil du modtage en mail fra mig der bekræfter bestillingen og en dato for hvornår jeg kan lave læsningen.

 

Hvis du har brug for at læse mere om hvad der sker i en læsning, så har jeg for eksempel uddybet det i dette indlæg.

Du kan læse mere om hvorfor jeg har sat mine læsninger ned lige her.

ANBEFALINGER

Her er nogle få af de mange anbefalinger, jeg har fået i forbindelsen med læsninger. Du kan læse mange flere under Anbefalinger eller på Facebook.

‘Din læsning har ramt spot on. Hvor er du helt utrolig dygtig. Kom i kontakt med manden pudsigt nok samme dag du sendte læsningen. Den 8. januar. En mand fra min periferi. Og han er og gør ALT det du beskriver. Tak. Og bøjer mig i gruset :)’

B.H.

‘Jeg følte, at der skete meget mere, end bare en læsning. Der var mange synkronisiteter i hele sidste uge, som alle var relaterede til den problemstilling som du så. Jeg følte, at der skete noget imellem os under læsningen. Det var ikke kun dig der kiggede ind i mit univers, men derimod os begge som rejste ind i billederne, og noget blev arbejdet med undervejs.’

S.S.

‘Jeg er simpelthen så glad for og vild med din måde at se og skrive ( læse ) på. Føler en genkendelse fra mig selv og derfor jeg virkelig mærker det du skriver. Du er VILDT dygtig!’

G.S.

 

DU KAN BETALE VIA MOBILEPAY PÅ 61262171 ELLER LÆGGE LÆSNINGEN I VAREKURVEN OG BETALE VIA PAYPAL ELLER KONTOOVERFØRSEL.