WORKSHOP I AARHUS

ÅBN DIT HJERTE & FÅ ADGANG TIL DIN INTUITION

Søndag den 23. august 2020 kl. 10-15 vil jeg gerne invitere dig med på en workshop i Aarhus, hvor du kan få en større føling med dit hjerte og derigennem styrke kontakten med din intuition.

I første del af workshoppen tages du gennem en yogaserie med fokus på hjertet, dernæst et gong-bad, der bringer dig ned i kroppen og åbner hjertet, og til slut sendes du ud på en mantra-meditation, der centrerer og skaber forbindelse til det guddommelige. Efter fælles frokost bliver du grundigt indviet i intuitionens visdom via eksempler og praktiske øvelser. Inklusiv en guidet visualisering.

Workshoppen består af to dele, der sammen arbejder på at åbne hjertet og styrke intuitionen.

På workshoppen i Aarhus er gongbad en del af programmet. Her er et billede af den kæmpestore gong der kommer med på dagen.

Workshop del 1

Regitze Rising starter med at tage os med igennem en hjerte-kriya, der er en blid og siddende yogaserie med fokus på hjertet. Herefter vil Regitze lave et gong-bad for os. Regitze vil fortælle om, hvordan lyden og vibrationerne fra gongen bringer os dybere ned i kroppen og åbner hjertet, så der skabes et nyt og større rum med plads til intuitionen.Til slut sender hun os ud på en mantra-meditation, som styrker centrering og forbindelsen til det guddommelige. Derudover rydder den alt det, der forstyrrer væk, så du nemmere kan høre din intuition og komme i kontakt med den.

Efter yoga, gong-bad og meditation spiser vi vores medbragte frokost sammen. Der vil være være te, vand og lidt frugt du kan nyde.

Workshop del 2

Så åbner Anja Dalby op for, hvad der ligger gemt i intuitionens visdom, og hvordan vi styrker intuitionen. Det er ikke svært at bruge intuitionen i det daglige liv og Anja vil igennem eksempler og øvelser lede os på rette vej. Der vil også være en længere visualisering som vi i fællesskab guides igennem. Denne øvelse vil alle deltagere efterfølgende få tilsendt på e-mail, så den kan bruges igen og igen til at styrke intuitionen og åbne hjertet derhjemme. Det er meningen, at det arbejde vi starter på workshoppen let skal kunne fortsættes og uddybes via opmærksomhed og øvelser, når man er på egen hånd i hverdagen.

Egoet kan kun lede os så langt. Det kan sørge for at vi kan tage tøj på om morgenen, koge kaffen og køre bilen. Men egoet har ingen ide om hvad der er din mission i livet. Egoet tror at livet er leverpostejsmadder og ren overlevelse. Sådan er det ikke. Livet er en vidunderlig gave og når vi lærer at lytte på intuitionen, så bliver vi ledt fra det ene perlerække af eventyr og magiske øjeblikke til det andet.

Det er ikke bare fis eller fluff. Den er god nok. Intuitionen er Dronningen (eller Kongen hvis du er mand). Det er den stemme, vi alle burde navigere efter når det gælder større spørgsmål som hvad er meningen med det her liv, og hvordan gør jeg det endnu sjovere at være tilstede her.

Dagens program

10.00 Kort velkomst

10.15-12.00 Blid yoga, gong-bad og meditation (Regitze Rising)

12.00-12.30 Fælles frokost

12.30-14.30 Intro til arbejde med intuitionen inklusiv guidet visualisering (Anja Dalby)

14.30-15.00 Tak for i dag (inklusiv kort ‘sharing’)

Du finder begivenheden her på Facebook og du kan reservere din plads lige her.

Jeg håber vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM