ÅBN DIT HJERTE & FÅ ADGANG TIL DIN INTUITION | WORKSHOP I AARHUS

DKK 349,00

Søndag den 23. august 2020 kl. 10-15 vil jeg gerne invitere dig med på en workshop, hvor du kan få en større føling med dit hjerte og derigennem styrke kontakten med din intuition.

I første del af workshoppen tages du gennem en yogaserie med fokus på hjertet, dernæst et gong-bad, der bringer dig ned i kroppen og åbner hjertet, og til slut sendes du ud på en mantra-meditation, der centrerer og skaber forbindelse til det guddommelige. Efter fælles frokost bliver du grundigt indviet i intuitionens visdom via eksempler og praktiske øvelser. Inklusiv en guidet visualisering.

Du er velkommen til at betale til Sanne Lindhardt på Mobilepay 53 81 75 88. Sanne er min partner i vores fælles firma ‘To the Woods’. Skriv ‘workshop 23. august’ i emnefeltet, så vi ved hvad det drejer sig om og tilføj også din e-mail, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der skulle være behov for det.

Kategori:

Beskrivelse

Workshoppen består af to dele, der sammen arbejder på at åbne hjertet og styrke intuitionen.

Regitze Rising starter med at tage os med igennem en hjerte-kriya, der er en blid og siddende yogaserie med fokus på hjertet. Herefter vil Regitze lave et gong-bad for os. Regitze vil fortælle om, hvordan lyden og vibrationerne fra gongen bringer os dybere ned i kroppen og åbner hjertet, så der skabes et nyt og større rum med plads til intuitionen.Til slut sender hun os ud på en mantra-meditation, som styrker centrering og forbindelsen til det guddommelige. Derudover rydder den alt det, der forstyrrer væk, så du nemmere kan høre din intuition og komme i kontakt med den.

Efter yoga, gong-bad og meditation spiser vi vores medbragte frokost sammen. Der vil være være te, vand og lidt frugt du kan nyde.

Så åbner Anja Dalby op for, hvad der ligger gemt i intuitionens visdom, og hvordan vi styrker intuitionen. Det er ikke svært at bruge intuitionen i det daglige liv og Anja vil igennem eksempler og øvelser lede os på rette vej. Der vil også være en længere visualisering som vi i fællesskab guides igennem. Denne øvelse vil alle deltagere efterfølgende få tilsendt på e-mail, så den kan bruges igen og igen til at styrke intuitionen og åbne hjertet derhjemme. Det er meningen, at det arbejde vi starter på workshoppen let skal kunne fortsættes og uddybes via opmærksomhed og øvelser, når man er på egen hånd i hverdagen.

Holdes i Det Antroposofiske Hus, Rosenvangs Allé 251, Højbjerg. Buslinjerne 18, 100 og 103 går lige til døren.

 

DET SKAL DU MEDBRINGE TIL WORKSHOPPEN:

Husk madpakken som vi spiser i fællesskab. Kom gerne i behageligt, blødt tøj, du kan bevæge dig i. Medbring en yogamåtte eller lignende at sidde, ligge og lave blid yoga på. Tag også et par tæpper og måske en pude med, så du kan holde dig varm under gong-badet.

 

DAGENS PROGRAM:

10.00 Kort velkomst

10.15-12.00 Blid yoga, gong-bad og meditation (Regitze Rising)

12.00-12.30 Fælles frokost

12.30-14.30 Intro til arbejde med intuitionen inklusiv guidet visualisering (Anja Dalby)

14.30-15.00 Tak for i dag (inklusiv kort ‘sharing’)

Find begivenheden lige her på Facebook.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ÅBN DIT HJERTE & FÅ ADGANG TIL DIN INTUITION | WORKSHOP I AARHUS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.