TRÆN DIN INTUITION: TRÆ-ØVELSEN

Sådan laver du træ-øvelsen

Gå en tur og find et træ.

Stil dig under træet og se op i dets krone.

Se bladene. Stammen. Måske er der blomster, eller frøkapsler. Måske summer det af liv, insekter og fugle.

Forestil dig hvordan dette træ er vokset op fra kun et lille frø. Hvordan det nu er blevet stort og huser så meget aktivitet som du nu er vidne til.

Mærk træets ro. Bed om tilladelse fra træet til at lade dig smelte baglæns ind i træstammen og bliv et med træet. Mærk kraften, storheden, livets puls inde i midten af træet. Bliv der til du føler det er nok.

Tak træet for at du måtte mærke det, når du træder ud af det igen. Du har nu lavet træ-øvelsen.

Lav en træ-øvelse, f.eks. under et knækket træ med sovepose foldet sammen nedenunder.

Gør dig det bevidst, at når du går fra træet, alle insekterne, fuglene, bladene der bevæger sig i vinden, frøkapslerne som rummer kimen til uendelig mange flere træer, så fortsætter det hele uden dig. Selvom du ikke iagttager det, så er alt det liv der stadigvæk. Det er der også i morgen, næste år, om hundrede år.

Måske eksisterer træet ikke om 100 år, men alt det liv som det rummer, gør helt sikkert stadigvæk og energien som træet har efterladt er her til evig tid.

Du er her ikke om hundrede år. Du har dette øjeblik til at prøve at rumme hvor uendelig små vi er. Hvor storslået det er at vi er blevet givet denne gave, at være vidne til et træ og livet i og omkring det.

Mærk ydmygheden over livet. Mærk kærligheden til det.

PDF med træ-øvelsen af Anja dalby
Du kan frit downloade træ-øvelsen HER og printe den ud i A4-format.

@anja_dalby på INSTAGRAM

2 Comments

 1. 6. april 2023 / 15:26

  Træ-øvelsen er en kraftfuld måde at træne din intuition og styrke ens forhold til naturen. At stå under et imponerende træ, observere dets krone, stamme og alt det liv, det rummer, er en reminder om naturens storslåethed og din egen beskedenhed i forhold til det. Når man smelter ind i træet og mærker dets kraft og energi, får man et unikt perspektiv på livet. Det er en påmindelse om, at uanset hvor små vi er, har vi privilegiet at være vidner til naturens pragt. En øvelse, der forstærker ens forbindelse med naturen og din egen intuition på en dyb betydningsfuld måde

  • Anja Dalby
   Forfatter
   9. april 2023 / 11:30

   Ja! Tak Michael for de smukke ord. Det er fuldstændig også sådan jeg oplever det. Meget dejlig beskrivelse du kommer med her, tusind tak for den.

   Kh Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM