GAVE TIL DIG: MANIFESTATIONSØVELSE SOM PLAKAT

Når jeg arbejder med at ville manifestere noget i mit liv, så er jeg meget opmærksom på hvad der er egoet i mig og hvad der er min sjæl eller ånd. Hvad er det som ønsker sig noget? Det kan være meget nemt at gennemskue hvis jeg ønsker mig en ny knallert, eller noget andet fysisk og konkret. Hvis det er noget jeg kan bruge til at gøre at jeg ser bedre ud, at andre vil synes bedre om mig, hvis det er noget som helst som mit ego synes lyder mega-nice, så er jeg naturligvis klar over at det ikke er det jeg skal bede om.

Hvad må jeg bede om?


Men det kan være sværere med de store ting i livet. Må jeg blande mig i min rejse og bede om at blive vist en anden vej? Må jeg bede om en dejlig kæreste? Må jeg bede om et nyt job? Hvornår er det mit ego der vil have noget og hvornår beder jeg rent faktisk om noget, som støtter mig i min åndelige udvikling.


Den her øvelse som jeg præsenterer her, den sørger for at du kommer rundt om egoet. Så du undgår at komme til at bede om noget, som måske faktisk står i vejen for din udvikling i stedet for at sætte fut under den. Og så virker den her øvelse faktisk. Jeg har lavet den et utal af gange i mit liv og hver gang bliver jeg blæst helt bagover over hvor effektiv den er og hvor præcist jeg får leveret det jeg bad om.

Der findes ikke fejlleveringer fra universets side


Husk at udvikling meget sjældent er komfortabelt for egoet. Så når du nu får leveret det du bad om, så skal du ikke få et chok over at dit ego måske protesterer og mener at der har været gang i en fejllevering fra universets side. Det har der ikke. Alt er som det skal være, bare tag det næste skridt du er blevet vist og så vil du ende lige der hvor du skal være, med alle de dejlige ting du ønskede dig. Men det kræver at du tør tage det første skridt og det tør du naturligvis, når du er klar over at det kun er dit ego der mener det modsatte af din ånd …


God rejse! Jeg ønsker dig alt det bedste på din færd og rigtig god fornøjelse med øvelsen.

4 Comments

 1. Helle Nørgaard
  5. november 2019 / 23:05

  Jeg er så ked af at du sjældent udsender dine nyhedsbreve, og jeg er ikke så god til at huske at gå ind på sin side, men nu er jeg her og vil også meget gerne modtage din plakat hvis muligt. Takkker på forhånd

  • Anja Dalby
   Forfatter
   8. november 2019 / 12:39

   Kære Helle

   Tak for din kommentar.

   Jeg vil meget gerne sende flere nyhedsbreve ud, så tak fordi du minder mig om det. Hvis du er på min nyhedsbrevsliste, så har du allerede modtaget plakaten i sidste nyhedsbrev. Hvis du ikke kan finde mailen, så må du meget gerne sende mig en email på anja@anjadalby.dk og så vil jeg sende plakaten til dig.

   Mange kærlige hilsner

   Anja

 2. Winnie Sørensen
  31. juli 2019 / 17:01

  Mange tak, jeg vil gerne modtage poster?

  • Anja Dalby
   Forfatter
   1. august 2019 / 12:14

   Jeg sætter dig til at modtage plakaten med det samme :) Tak fordi du er interesseret Winnie.

   Kh Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM