MIN SELFIE-SABOTØR

Min dag og Valentine’s

I dag er det min fødselsdag! Det er det hvert år 14. februar. I år bliver jeg 44 år. Det er også Valentinesdag i dag. Jeg har joket over for min søn med, at han resten af sit liv skal trækkes med at have MOR med på sin Valentinesdate. Når det nu også er mors fødselsdag. Min søn har ikke grint ligeså meget af de udsigter som jeg har …

Heldigvis har jeg jo min egen valentine, David, så min søn slipper. David var nødt til at rejse til Skotland i år på min fødselsdag, men han efterlod sig en gave som jeg åbnede i morges.

Gaven er morgenkåben som jeg har på, på billederne herunder. Jeg ville tage en fødselsdagselfie. Hvor jeg sad i min nye kåbe. Med Jonna og med min yndlingsbog, Big Magic af Elizabeth Gilbert, som jeg er ved at læse igen-igen og med de tre store og fantastiske krystaller som en veninde gav mig i går.

Den rolige og harmoniske fødselsdagsselfie blev afbrudt af Jonna, som opdagede, at min morgenkåbe havde et lækkert bælte, hun kunne flænse lidt i.

Et nyt år

Når vi ser ud af vinduerne på billederne herover, så er det fordi vi har et fuglefoderbræt hængt op i vinduet. Når der lander en fugl og spiser, så flyttes Jonnas opmærksomhed alligevel fra det spændende bælte til fuglene …

Nu vil jeg tænde op i brændeovnen, lave en kop te og ligge mig på sofaen og læse videre i min bog. En helt perfekt start på et nyt år. På langs, i en dejlig varm morgenkåbe med brændeovnen buldrende derud af og min kat og nye krystaller ved min side. Ha’ en rigtig dejlig dag, uanset hvad du vælger at bruge den på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM