INSPIRERENDE FILM: KENDER DU ‘FILMS FOR ACTION’

Verden udenfor

Måske er der også nogle af jer læsere, der som mig hurtigt går kold i Netflix og almindeligt TV. Jeg synes, det kan være meget svært at finde nogle inspirerende film. I lang tid lod jeg så bare være med at se noget fordi intet, af det jeg kunne finde, som var tilgængeligt inspirerede mig. Faktisk følte jeg mig ofte mere modløs af at bruge timer (uden held) på YouTube. I et forsøg på at finde alternative historier til dem, der ellers bliver præsenteret for os gennem de etablerede medier.

Mine hverdage går med at lave læsninger og at skrive her på bloggen. Derudover er jeg også beriget af, at mange skriver e-mails til mig om stort og småt. Jeg er meget glad for at få lov til at have den dialog med mange af jer, der læser med her på min blog. Når jeg ikke sidder ved computeren, så er jeg i naturen. Jeg er i skoven. Ved vandet. Eller i min have som min mand David og jeg er i gang med at gøre til en permakulturhave.

En permakulturhave er et ret langvarigt projekt. Ikke desto mindre er det noget af det mest meningsfulde, jeg kan finde på at bruge min tid på. Når jeg ikke er i naturen, haven, eller ved min computer, så plejer jeg også at bruge meget tid med mine venner. Mine venner er noget af det mest værdifulde i mit liv, og jeg værdsætter dem alle sammen virkelig højt. Derfor sørger jeg også for at se dem alle så ofte jeg har mulighed for det.

En birkeskov ved Thorsager

Totalt banalt

Her i corona-karantænen har vi naturligvis været hjemme, og har ikke set nogen af dem vi plejer at se. Det har givet mere tid, hvilket har været (og er) fantastisk. Jeg har også fundet ud af, at jeg faktisk godt kan ringe til folk, jeg kender. Normalt ringer jeg aldrig, men sender korte beskeder til dem, jeg kender. Oftes bare for at aftale et møde. Det har været sådan en dejlig oplevelse (og helt banal), at finde ud af at jeg godt kan ringe til mine venner og familie og have meget fine samtaler med dem på den måde. At opdage at jeg stadig føler mig forbundet med dem og deres liv. Uanset at vi ikke kan mødes fysisk lige nu.

På grund af den ekstra tid, der har været til rådighed i de sidste par måneder, så er jeg begyndt at afsøge nye områder af internettet for at finde inspiration. Jeg tegner eller læser ofte om aftenen, når min krop er træt af havearbejde og min hjerne er for fyldt af ord til, at jeg kan skrive.

Inspirerende film for hjerne, sjæl og håb

Som jeg pudsigt nok har opdaget i en ret sen alder, så er jeg ikke et lukket system. Hvilket jeg ellers troede i mange år. Jeg troede, at jeg kunne klare mig selv, for mig selv, for altid. Men det kan jeg ikke. Jeg bliver underlig og endnu mere sær af ikke at få input andre steder fra end fra mig selv, og det jeg oplever. Derfor er netop mine meget forskelligartede venner guld værd for mig. For de tilbyder alle sammen meget forskellige virkeligheder, som jeg kan tage stilling til. Det elsker jeg, og det giver mig så meget. Som menneske, som ånd og som hjerne.

Films for Action tilbyder en hel masse forskellige synsvinkler på verden, fra en hel masse forskellige mennesker. Der er virkelig mange spændende ting at se derinde. Noget der både fodrer hjernen og sjælen og håbet ikke mindst. Hvis du heller ikke altid har energi til at være kreativ om aftenen, og hvis du heller ikke finder meget nydelse i Netflix, så kan denne hjemmeside virkelig anbefales. God tur i deres univers, der er SÅ meget at dykke ned i …

2 Comments

  • Anja Dalby
   Forfatter
   25. maj 2020 / 09:42

   Hej Thomas

   Ja jeg har set den, det er sådan en fin film :) Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM