PRISFALD PÅ LÆSNINGER

Jeg har sat prisen ned

Jeg har længe fået en besked om, at jeg skulle sætte priserne på mine læsninger ned. Men jeg har ignoreret den, fordi jeg faktisk synes det var ret underligt, at jeg skulle gøre det. Jeg kunne også mærke, at jeg synes det var pinligt at tilbyde læsninger til en lavere pris. Hvilket var mærkeligt at opdage, så derfor begyndte jeg at undersøge, hvorfor jeg havde det sådan.

Jeg var bange for, at et prisfald ville få mig til at virke desperat. Som om ingen ville købe mine læsninger til den pris, de havde. At jeg ved et prisfald underforstået ville signalere, at mine læsninger ikke har særlig høj værdi. Mit ego har altså haft en del at sige i forhold til, at jeg følte, at det var besynderligt pludselig at sætte læsningerne ned. Efter at jeg nu har lavet dem i over 7 år. Normalt går det jo den anden vej med priserne på folks arbejde.

Men sandheden er, at min økonomi er okay. At I er mange, som bestiller læsninger. Og mange, der anbefaler mit arbejde til dem, I kender, så der er et godt flow i dem. Faktisk kunne jeg med mit ego argumentere imod et prisfald, fordi I jo er mange, der gerne vil betale det en læsning koster lige nu. Så hvorfor ændre på noget der virker? Noget som giver mig en indtægt, jeg kan leve af?

Jeg har sat prisen ned på læsningen og tilbyder nu en billig clairvoyance, så mange flere har muligheden.

Verden vågner

Verden er ved at ændre sig på mange måder. Eller i virkeligheden er verden ikke som sådan ved at ændre sig. Sløret der har skjult det, der foregår er bare blevet tyndere, og det bliver nemmere og nemmere for mange mennesker på én gang at se, hvad det er der virkelig er på spil. Der er en stor opvågning i gang over hele verden. En følelse af, at vi i sandhed er ét har meldt sig i endnu højere grad hos mig. At vi skal stå sammen nu, men ikke nødvendigvis mod noget eller nogen. Vi skal stå sammen om at vælge den nye verden, vi ønsker for os selv. For vores børn og alle de andre, der kommer efter os.

Det har været tydeligt for mange af os i lang tid, at den kurs menneskeheden har været på ikke har været sund for os selv. Eller for børnene, vores jord og alle de andre levende væsner her. Det er altså med stor glæde, at der sker forandringer også selvom de forandringer måske i første omgang er forklædt som tilbageskridt for menneskeheden. Hvilket de også vil være, hvis de bliver ignoreret. Men det ser altså som sagt ikke ud til, at det er muligt nu. Alt for mange mennesker er vågnet op til, hvad der foregår, og derfor kan vi ikke gå tilbage til det, der var.

Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad der sker i verden end hvad der kommer ud i mainstream-medierne, så kan jeg anbefale dig at undersøge Sacha Stone, og det arbejde han laver. Hvis du kommer til at dykke for langt ned i kaninhullet og du ikke selv kan finde op ved hjælp af håb og lys, så sig til. Jeg er altid lige her på anja@anjadalby.dk

Årsagen til prisfaldet på clairvoyance

Min lyst (eller ikke engang lyst, for det lyder som om jeg har følt, at jeg har et valg. Det er nærmere en dyb trang, der kommer langt inde fra min sjæl) til at være til tjeneste for lyset og håbet har nu overruled mit egos frygt for at virke som om, jeg sælger ud. Jeg har af et ægte hjerte lyst til at hjælpe mere end jeg før har syntes var muligt, og jeg ved, at mange har stor gavn af de læsninger, jeg tilbyder. Som sagt er I mange, der får meget ud af dem og kan bruge dem til at skabe klarhed og positive, fremadrettede bevægelser i jeres liv.

Når vi er mange, der på én gang vågner op til, at den verden vi var blevet programmeret til at tro på virkelig er en illusion, skabt for at dække over en sandhed, der kan være svær at rumme for de fleste af os, så vil det naturligvis skabe noget uro. Både på det personlige plan, til den måde vi ser os selv som mennesker på jorden. Af den grund vil jeg gerne gøre læsningerne mere økonomisk tilgængelige for mange flere. Hvis en læsning kan hjælpe i den her opvågning, der sker på jorden, så vil jeg helst forære den væk. Men det duer ikke! Siger min bankdame og min udlejer. Derfor har jeg nu sat prisen på en læsning ned fra 1200 kr. til 800 kr.

Derudover så vil jeg også tilbyde 25% rabat på læsningerne til alle, der er på overførselsindkomst eller SU. Det vil sige, at hvis du er på dagpenge, kontanthjælp, i fleksjob, sygedagpenge, på førtidspension eller er folkepensionist, så kan du købe en læsning til 600 kr. Det er en halvering af den pris, jeg ellers har taget i mange år. Hvis du af andre årsager er hårdt spændt op økonomisk, så kan du også købe læsningen med 25% rabat. Og jeg stoler på, at jer der har behov for en læsning med rabat, ved hvem I er. Jeg behøver ingen dokumentation for, at I virkelig er berettiget til rabatten. En økonomisk svær situation er hård nok at være i, uden at man behøver bevise det over for andre. Det ved jeg af erfaring fra alle de gange, jeg også har stået der i mit liv.

Jeg har sat prisen ned på læsningen og tilbyder nu en billig clairvoyance, så mange flere har muligheden.

Tre typer clairvoyance

Jeg har begrænsede tider her i juli til læsninger på grund af ferie og børn, der kommer hjem lidt på skift her i sommeren, men til august er der tider igen. Skriv til mig, hvis du oplever et akut behov for en læsning, så vil jeg prøve at se om jeg kan finde et hul til en læsning i sommerplanerne.

Som mange af jer ved, så har jeg altid kun tilbudt skrevne læsninger. Før corona skrev jeg ud, at jeg nu søgte kaniner til at lave ‘live-læsninger’. Så jeg også kunne tilbyde jer muligheden for at komme og besøge mig her på Syddjurs og få en læsning i mit hjem. Det har mange af jer har efterspurgt længe, og nu har jeg øvet mig her i foråret. Ved hjælp af rigtig mange søde venner, bekendte og flere af jer, der har tilbudt jeres hjælp som clairvoyance-kaniner. Tusind tak for det. Jeg føler mig nu helt tryg ved også at kunne tilbyde en læsning hos mig eller via Skype.

2 Comments

  • Anja Dalby
   Forfatter
   4. august 2020 / 11:07

   Kære Lilly

   Tusind tak for din besked, hvor er det dejligt at høre.

   Der er masser af indlæg og materiale her på hjemmesiden der handler om selvudvikling, rigtig god fornøjelse med det!

   Hvis du er interesseret i en læsning, så er du meget velkommen til at kontakte mig på anja@anjadalby.dk for at høre mere.

   Mange kærlige hilsner

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM