MANIFESTATION GENNEM MASTURBATION

For et par uger siden faldt jeg tilfældigt over Betty Dodson. Betty døde sidste år og er ud over at være kunstner, nok mest kendt for sit arbejde med feminisme og kvinders frigørelse. Hun holdt workshops hvor kvinder mødtes og i en cirkel udforskede deres seksualitet sammen.

Betty talte meget om hvordan kvinder skal holde op med at sammenligne deres seksualitet med mændendes. At kvinders seksualitet (naturligvis) er noget ganske andet end den mandlige og at alle kvinder kan få en orgasme. Orgasmen er ikke noget der kun er for de heldige få. Men alle kvinder kan med de rigtige redskaber (tøhø) og en legende, tålmodig tilgang, få vidunderlige store orgasmer og mange af dem i streg.

Jeg blev helt forelsket i Betty og hendes vidunderlige firmapartner Carlin Ross. Gå endelig på opdagelse i deres Youtube kanal her. Sikke et fantastisk par de to var. I en af de utallige videoer jeg så med Betty og Carlin, fortalte Betty, at der også er en anden side til den kvindelige orgasme. Betty brugte nemlig også sin orgasme til manifestation.

Foto af en frossen Aarhus bugt fra Mols siden. Kan manifestation gennem masturbation hjælpe til at manifestere smukke dage?

ORGASMEN VIRKER SOM MAILORDER

I videoen fortalte Betty, at det nærmest fungerede som mailorder når hun ønskede sig noget og sendte ønsket af sted mens hun peakede i en orgasme. Det var altså nærmest øjeblikkeligt, at noget hun ønskede sig i sit liv blev manifesteret. Når hun havde sendt ønsket afsted på toppen af en orgasme.

Da Stuart Wilde stadig levede og jeg deltog i kurser hos ham, var jeg på et tidspunkt på et seminar i Amsterdam med ham. Undervejs i seminaret bad han, om at alle mændende skulle forlade salen. Tilbage sad vi et par hundrede kvinder. Stuart talte om at kvindens orgasme er den største kraft i verden. Det var også Stuart som meget humoristisk sagde, at hvis man havde haft en inkarnation som kvinde, så kunne man tage turen som mand med højre arm bundet på ryggen …

Stuart fortalte om hvordan kvindens orgasme renser det æteriske felt omkring os. Om at hvis kvinden var bevidst i øjeblikket hvor orgasmen peakede, så kunne hun sende den ud som atomagtigte energibølger i sfæren. Det vil altså sige, at med din orgasme kan du rense jordens energi. Du kan rense den for alt det ‘negative’, alt det tunge og mørke. ‘Blot’ ved at være bevidst i øjeblikket hvor orgasmen indtræffer, om at det er det du gør. Som med alt andet energi-arbejde så er det godt, at se det for dig samtidig. Hvis det i øjeblikket for orgasmen er muligt for dig at se hvordan energien fra din orgasme bliver sendt ud som en trykbølge af lys og kærlighed. Så giver det den altså ekstra kraft.

Anja Dalby ved en frossen Aarhus bugt fra Mols siden. Kan manifestation gennem masturbation hjælpe til at manifestere smukke dage?

ALLE TYPER ORGASMER VIRKER

Efter jeg hørte Betty fortælle om måden at manifestere på igennem en orgasme, så måtte jeg naturligvis selv prøve det af. Betty er tydelig omkring at en orgasme er en orgasme. Den er lige god om den bliver bragt til verden sammen med en partner eller alene. Onani er altså ligeså effektivt som sex med din elsker eller elskede.

Jeg synes ikke det var vanvittigt nemt, at holde fokus på det jeg ønskede at manifestere lige i øjeblikket for orgasmens højdepunkt. Men jeg øvede mig og efter et par gange, så kunne jeg sende mit ønske afsted lige i det øjeblik orgasmen peakede. Mit første ønske var en terassedør. Det kan jeg godt afsløre her, for det har nemlig allerede manifesteret sig. Det ønske var ikke noget vanvittigt spændende eller sexet for den sags skyld. Jeg valgte med vilje noget meget konkret, for at være sikker på at kunne teste effekten.

Cirka halvanden uge, efter at jeg havde sendt mit ønske afsted, sad min mand og jeg og bestilte en ny terassedør på nettet. Jeg holdt ønsket et par gange, altså under et par forskellige orgasmer og så kunne jeg mærke, at jeg kunne slippe det. I skrivende stund er jeg i gang med at manifestere et nyt, også meget konkret, ønske. Når det ankommer skal jeg nok sige til.

FLOWET I MANFESTATION

Min mand og jeg har boet i vores hus i skoven i ca 3.5 år. I al den tid, har jeg ønsket mig en ny terassedør. Den er hverken vanvittig svær eller dyr at købe. Men det har alligevel krævet, at der ikke var vigtigere ting på ønskelisten og at vi lige havde de 5-6000 kr i overskud til at bruge på en dør. De penge fik vi pludselig og vi var meget enige om at nu skulle den dør købes. Min mand kendte ikke til mit manifesteringsprojekt. Han kendte altså ikke til det orgasme og manifestations-eksperiment jeg var i gang med.

At manifestere ting, betyder ikke nødvendigvis at tingene bare popper op ud af det blå. Nogle gange er det sådan det er, men det er ligeså tit at der opstår et flow. En mulighed som gør, at det man ønskede sig kan finde sin form i verden. I dette tilfælde således altså i form af et uventet økonomisk overskud, som gjorde at terassedøren kunne bestilles og mit ønske blev opfyldt.

HVAD MED MÆNDENE?

Jeg har nu involveret min mand i mit manifestationsprojekt, så nu er vi to der arbejder for en fælles sag. Jeg har nærmest fået en ønskeliste fra ham, over ting jeg gerne må tænke på når jeg peaker i en orgasme og han var en lille smule fortørnet, over at det (måske?) ikke er muligt for mænd at gøre det samme. Men faktisk ved jeg ikke om det også er muligt for mænd. Hvis du er mand og læser med her, så test det selv. Om du kan sende et ønske afsted når du får orgasme og om det er muligt for dig at manifestere af den vej. Eller også må du alliere dig med din kæreste, kone, elsker eller find en god veninde du kan sende blomster og en ønskeliste over ting du gerne vil have i dit liv.

Det giver mening for mig, at noget så ‘særligt’ som den kvindelige orgasme har et formål ud over nydelse. Ikke at en orgasme behøver anden retfærdiggørelse end at det føles vildt godt, men jeg kan forstå det på et spirituelt plan også. Det giver mening for mig, at den kvindelige orgasme er magisk. Der findes ikke tilfældigheder eller jokes fra det Guddommeliges side. At opdage at det er muligt, at kunne manifestere igennem masturbation, det føles for mig som om endnu en brik falder på plads i det store mysterie der er livet.

Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du har erfaringer inden for det her felt eller når det lykkedes dig, at manifestere igennem din egen orgasme. Uanset om du er mand eller kvinde. Sikke en spændende ny og nydelsesfuld verden der åbner sig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM