KENDER DU ‘THE WORK’? (DEL 1)

Da Byron Katie blæste mig omkuld

Jeg er hele tiden på udkig efter redskaber, som kan udvikle mit selv og som kan styrke mig spirituelt. For 5 år siden, stødte jeg tilfældigt på denne bog, A Thousand Names for Joy af Byron Katie.

Dengang lå bogen indtalt på YouTube, det gør den desværre ikke mere, men den kan findes på Audible hvis du gerne vil lytte til den.

“A Thousand Names for Joy” blæste mig fuldstændig omkuld dengang (og gør det stadig). Det er virkelig en fantastisk og meget ekstraordinær bog. Bogen tager udgangspunkt i Byron Katies lære og sammenholder det med Tao Te Ching. Jeg kendte ikke noget til Byron Katie på det tidspunkt udover, at jeg vidste at hun havde skabt selvudviklingsredskabet “The Work”.

The Work havde ikke interesseret mig før. Men da jeg læste “A Thousand Names for Joy” blev jeg ret nysgerrig på, hvordan Byron Katie af sig selv, igennem sit eget redskab The Work, var nået frem til de samme indsigter som Lao-tse (forfatteren eller forfatterne af Tao Te Ching) var nået frem til omkring 2300 år tidligere.

Anja Dalby The Work

At vågne op

En “awakening” er jo altid vildt spændende! Byron Katie viste sig i høj grad at være et vågent menneske. Så jeg satte mig for at lære The Work at kende også selvom jeg var fuld af modstand på det.

Min modstand gik blandt andet på, hvordan en hvid, amerikansk kvinde, ovenikøbet fra Californien, kunne være oplyst? Lugtede det hele ikke lidt for meget af New Age fabrik?

The Work skulle vise sig at være et af de bedste redskaber, jeg har brugt til at lære mig selv at kende. Og det stopper ikke der! Overraskende nok har det kendskab til mig samtidig givet mig en enorm omsorg og kærlighed til mig selv. Det har jeg ikke oplevet på samme måde med andre selvudviklingsredskaber.

Det mest transformerende redskab, jeg kender

Lige efter jeg var begyndt at lave The Work for mig selv, så opdagede jeg Ernest Holm Svendsen. Ernest er en af de få i Danmark som er certificeret facilitator fra Byron Katies ‘School for The Work’ i USA. Ernest havde lige slået sin første The Work workshop op i Danmark, så jeg skyndte mig til København for at lære mere om redskabet.

Mødet med The Work i aktion var en stor øjenåbner for mig. Det var vildt at se, hvor kraftfuldt et redskab det var, og det var så superfedt at se Ernest i aktion. Det var inspirerende at se, hvor transformerende redskabet er “live” og føle, hvor store forandringer det kunne skabe for mig.

På den weekend fik jeg forløst meget gamle traumer som jeg ellers havde arbejdet med af andre veje i mange år. På den weekend var der så meget, der lettede fra mig og jeg var helt klar til at tage hjem og fortsætte arbejdet på egen hånd.

Jeg kommer snart til at fortælle mere om, hvordan jeg nu bruger The Work nu. Hæng på, hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan jeg opdagede det redskab, der virkelig har kraften til at forandre tingene i mig selv. Og du kan gøre det samme i dit.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM