HVORDAN LYDER DIN INTUITION?

 

Hvordan kan jeg vide hvornår min intuition kommunikerer med mig?

Et af de mest almindelige spørgsmål jeg får om intuitionen er, hvordan kan jeg vide, hvornår min intuition kommunikerer med mig?

Med andre ord, hvordan kender jeg forskellen mellem min intuition og mine andre tanker? Altså tankerne fra egoet? Og hvad skal der til for at modtage intuitiv vejledning?

Før jeg dykker ind i hvordan intuition rent faktisk føles, vil jeg lige sige, at både tanker og intuition er nyttige. Der er en grund til, at vi har en hjerne … Logik er en nødvendig og vigtig del af vores menneskelige oplevelse. Hvis vi ikke også var rationelle væsner, så ville vi hele tiden skulle stå og bruge vores intuition i alle livets aspekter. Vi ville skulle stå og mærke efter om, det er nødvendigt at stoppe for bilerne på vejen før vi krydser den. I stedet for har vi vores logiske sans som lynhurtigt fortæller os, at det nok er smartest at blive stående til der er fri bane for biler. Men der er også tidspunkter, hvor logikken ikke hjælper os, og det er der, hvor vores kontakt til vores intuition bliver vigtig.

Du har adgang til din intuition 

I sidste ende har du brug for både logik og intuition for at leve et autentisk, tilfredsstillende og behageligt liv. Jeg vil også gerne minde dig om, at du har adgang til din intuition, uanset om du er klar over det eller ej. Du behøver heller ikke bekymre dig, hvis du tror, at ​​du ikke har adgang til din intuition, jeg lover dig, at det har du

Tro det eller ej, du har allerede hørt din indre stemme (altså din intuition), selvom du ikke har genkendt den eller ikke er bekendt med, hvordan den lyder. Det er fordi din intuition ikke føles meget forskellig fra dine almindelige tanker.

Tankerne og intuitionen er trods alt nært beslægtede. Tanker er kun ideer, der springer ind i dit hoved. Disse ideer kunne være ansporet af logik eller intuition, og derfor kan de nogle gange være svære at differentiere.

Er det dit sind, der svarer eller er det din intuition?

For det meste tænker du nok ikke meget på, hvor dine tanker kommer fra. Men det er, når du begynder at forsøge at få bevidst adgang til din intuition, at du begynder at stille spørgsmålstegn ved om det er dit sind, der svarer eller dit intuitive selv.

Heldigvis er svaret faktisk i den sidste sætning: Det er nemlig din hensigt som dikterer om du har adgang til dit sind eller din intuition. Hvis du sætter en hensigt om at få adgang til din intuition, så vil du få det. Det er meget enkelt.

Hvad der er forvirrende er at regne ud, hvor din intuition stopper og dit sind begynder. Når du venter på din intuition svarer dig eller umiddelbart efter, at du har modtaget intuitiv information, så vil dit sind hoppe ind og begynde at tænke over det, du har fået at vide fra din intuition eller dit sind vil begynde at tvivle på den vejledning, du har modtaget.

For at følge din intuition skal du kunne adskille de intuitive oplysninger fra dine almindelige tanker, ved at blive fortrolig med, hvordan du modtager intuitiv information og hvordan det føles. Det kræver øvelse.

Sådan kommer du i gang med at høre intuitionen klart

Der er nogle subtile forskelle som jeg har bemærket om, hvordan intuition føles, der kan hjælpe dig med at komme i gang. Men den bedste måde at styrke din intuition på er at være opmærksom på, hvordan du specifikt modtager information fra din intuition. Hold styr på dine oplevelser i en dagbog og over tid, vil du se din intuition bliver endnu tydeligere for dig. Jo mere du har fokus på den, jo mere vil den altså manifestere sig for dig.

 

Din intuition kan føles som:

 • Et instinktivt og prompte ord, en besked eller fornemmelse (før dit sind har fået en chance for at tænke på det).
 • En fornemmelse, et puf i en retning, en trang eller mavefornemmelse (det kan være blidt eller stærkt).
 • Et billede du ser i det fysiske eller et billede, der dukker op i dit sind.
 • En følelse eller fornemmelse i en del af din krop (som sommerfugle i maven, gåsehud, smerter og stikkende fornemmelser, varme osv.).
 • En stemme i dit hoved som lyder anderledes end din normale tænkende stemme (men den kan stadig være din stemme).
 • En viden eller indsigt uden en forklaring på hvordan du har fået adgang til det.

Bortset fra i en krisesituation vil din intuition føles lettere og mere støttende end dine almindelige tanker. Din intuition er ikke fordømmende eller bange.

Intuitive meddelelser har også tendens til at være neutrale og giver et bredt perspektiv, fordi dit intuitive selv forstår, at der er flere veje, beslutninger og valg, du kan træffe på ethvert tidspunkt. Nogle gange er den intuitive information simpelthen en følelse eller en viden og resten er bare mentalt sniksnak.

Hvis du gerne vil lære mere om hvordan din intuition føles i dig, så kan jeg anbefale dig at læse dette indlæg. 

4 Comments

 1. Thomas Jespersen
  28. september 2020 / 23:52

  Det er ret svært for mig med psykoser. Er pt indlagt fordi jeg hørte stemmer der fortalte mig jeg skulle gå ind i forskellige huse. Og jeg gjorde det. Jeg valgte frivilligt at spørge en person om at ringe efter hjælp så jeg kunne blive indlagt.

  • Thomas Jespersen
   28. september 2020 / 23:56

   Det er forøvrigt meget svært at få accept mht det. Da jeg først blev syg blev jeg skånselsløst jaget på universitetet i Århus. Jeg læste der. Universitetets rygte er nok lidt bedre end berettiget.

   • Anja Dalby
    Forfatter
    29. september 2020 / 08:18

    Kære Thomas

    Tusind tak fordi du skriver og tak for din ærlighed.

    Ja der mangler nok stadig en del accept i samfundet af psykiske sygdomme, jeg er ked af at høre at du har været udsat for en ukærlig behandling. Jeg håber du snart får det bedre. Jeg sender en masse KRAFT og bønner i din retning.

    Kærlig hilsen

    Anja

  • Anja Dalby
   Forfatter
   29. september 2020 / 08:16

   Kære Thomas

   Det gør mig meget ondt at høre. Det må være en virkelig hård omgang, jeg vil sende mange gode tanker og bønner i din retning og så håber jeg at du snart får det bedre igen.

   Mange varme tanker

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM