EN UPDATE …

Der er lidt stille på bloggen for øjeblikket, så her kommer en kort update på hvad jeg arbejder med for tiden. Jeg har åbnet op for læsninger igen. De foregår over Zoom. Du er velkommen til at læse mere om dem lige her hvis du kan mærke, at det er noget der kalder.

Derudover skriver jeg på en ny e-bog om trommerejser. Om hvordan man kan bruge det redskab til at skabe kontakt til sine åndelige vejledere og kraftdyr. Bogen er i redigeringsprocessen lige nu og er forhåbentligt klar om et par måneder. At lave trommerejser har gjort en stor forskel i mit spirituelle arbejde.

Trommerejser og plantemedicin

Gennem trommerejserne har jeg (og alle andre som praktiserer dem) en direkte adgang til det som skal åbenbares fra vores åndefæller. Jeg deltager normalt i en ceremoni med plantemedicin i forskellig form omkring hver anden måned. Men plantemedicinarbejdet kan ikke stå alene og det er i tiden mellem rejserne, at beskederne skal integreres. Det hjælper mine åndefæller via trommerejserne mig med. Jeg har lavet trommerejser i over 10 år nu og de gør en stor forskel i mit spirituelle arbejde.

Jeg er også i gang med at skrive på et kursus i hvordan du skaber kontakt med din intuition og slipper dit egos programmeringer. Hvis det er noget du gerne vil vide mere om, så vil jeg invitere dig til at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Så får du direkte besked i din inboks når kurset er klar.

En update på hvad der foregår hos Anja Dalby lige nu.

En sidste ting er at jeg også er begyndt at lave 1:1 ceremonier med plantemedicin. Hvis du ved hvad det betyder og hvis du kan mærke at det kalder, så er du velkommen til at kontakte mig på anja@anjadalby.dk. Så kan vi tage et møde over Zoom og se om vi vil være et match i det arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM