LÆSNING | ZOOM

DKK 1.200,00

En zoomlæsning foregår på den måde, at du efter bestillingen af læsningen vil blive kontaktet af mig. Dernæst aftaler et tidspunkt vi kan mødes online på.

Læsningen varer omkring 60 minutter.

ANBEFALINGER

“Anjas clairvoyance over Skype, var for mig ligesom direkte tv. At se Anja arbejde online, med direkte kontakt med guiderne, kraftdyr, smukke visuelle billeder og en kontakt optil her og nu. Anja startede med en smuk forklaring på mine kraftdyr, fortalte meget levende og visuelt. Billeder, som sagde mig meget om den, jeg er lige nu og hvor jeg er på vej hen. Anja er en meget rummelig person. Der var noget af det hun sagde som jeg ikke kunne forstå. Få det til at passe. Men Anja, så rummelig som hun er, sagde vent lige, der kommer mere, så lag på lag åbnede der til sidst en stor gave til mig, som jeg er dybt taknemlig for. Anja er en meget dygtigt clairvoyant, hun har smukke visuelle billeder til dig i din rejse, store indsigter og gaver, du kan åbne sammen med hende. Jeg kan kun varmt anbefale Anja.”

-M.

ET BLIDT SPARK

“At få en zoomlæsning hos Anja har været som at starte på en rejse. En rejse ind i mig selv. Hvor jeg har opdaget, hvor stærk og kraftfuld jeg er. Hvis jeg bare lytter, lægger mærke til og lærer at se ting for hvad de virkelig er. Det er som om jeg for første gang har fået åbnet op ind til MIG.

Med Anjas hjælp tog jeg et meget stort skridt væk fra komfortzonen, så jeg kunne nå derhen i mit liv, hvor jeg gerne ville være. Men jeg havde brug for starthjælp! Og det er her, Anja har en særlig gave. En nøgle, der kærligt og respektfuldt låser op, så jeg lærte at gå med mig selv. Smide mit egos bange råben over bord og finde ind til min sjæls skatkammer.

Anjas opmærksomhed, dybde og seriøsitet i forhold til at hjælpe mig derhen, hvor jeg gerne ville være, har haft en afgørende indflydelse. Det plus et enkelt eller to blide spark bagi har gjort, at jeg står et sted nu, hvor jeg bare for et år siden ikke ville have troet, jeg kunne bevæge mig hen på så kort tid. Det har været et stort arbejde, men med Anjas hjælp har det været overskueligt.  Jeg har oplevet at bevæge mig kontinuerligt fremad støttet af de redskaber som Anja har givet mig med på rejsen.”

-M.L.

Her kan du læse mere hvilke informationer der også kan komme i en zoomlæsning.

Kategori:

Beskrivelse

EN LÆSNING HOS MIG GIVER DIG ET NYT UDGANGSPUNKT

De læsninger jeg tilbyder fungerer på den måde, at det jeg ser er det energetiske aftryk af, hvor du er lige nu, hvad du har med dig og hvordan det har formet dig. Jeg ser eventuelle blokeringer i din energi, og jeg ser også der hvor den strømmer frit. Det vil sige, at jeg ser de områder, der vil være gode for dig at arbejde med og det i dig som du kan støtte, så du kommer til at stå endnu stærkere. Jeg ser altså både de styrker du står med og dine udfordringer. Det er vigtigt at blive bevidst om begge dele i dig selv for, at du kan tage ansvaret for der, hvor du er. Kun ved ærligt at se på dig selv, kan du rykke dig fremad. Der er ikke noget, der er nogens ‘skyld’, alt hvad der findes her i vores verden er feedback. Feedback som du enten kan bruge til at styrke dig selv med eller til at knække dig, det er helt dit eget valg.

I min læsning gør jeg mit allerbedste for på en kærlig måde at videregive de beskeder, der kommer til dig. Det er ikke svært for beskederne kommer altid i en fanfare af kærlighed. Men jeg ved også, at nogle ting kan være svære at acceptere og sluge, især for egoet. Derfor gør jeg mig altid meget umage med at videregive beskederne på en måde, der ikke skaber for meget uro indeni dig.

Helt generelt, så drejer de fleste henvendelser til mig om læsninger sig altid om spørgsmål til fremtiden på den ene eller anden måde. Hvordan får jeg et nyt job? En partner? En anden partner? Hvordan finder jeg mit livsformål? Hvordan kan jeg bedst tackle det, jeg står i lige nu? De svar, du kan forvente at få i en læsning fra mig vil være svar på, hvordan du energetisk arbejder med blokeringerne i dig, som gør, at du lige nu ikke tiltrækker den virkelighed, du ønsker dig. Du vil få både praktiske anvisninger til, hvad du kan gøre for at tiltrække det, du ønsker dig i dit liv, og du vil få forklaringer på, hvorfor der er en blokering, der forhindrer dig i at være i det liv, du ønsker dig.

Du får altså en dybere forståelse af dig selv. Samtidig får du et meget kærligere og mere omsorgsfuldt billede af, hvorfor du står, hvor du står lige nu end det som egoet i os selv som regel tilbyder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LÆSNING | ZOOM”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.