BREVKASSEN: HVORFOR FÅR JEG IKKE SOLGT MIT HUS?

Hej Anja.

Du er bare den bedste engel der er til. Elsker at læse din side.

Jeg kunne godt tænke mig at spørger om, hvordan jeg gør mit liv meningsfuldt sådan så vi eventuelt vil kunne få vores hus solgt efter det har været til salg i snart 5 år? Forstår ikke hvorfor det ikke bliver solgt, når det et nyt hus fra 2006.

Jeg tror på alt og lytter meget til mit indre og mærker efter. Endnu engang, tusind tak fordi du er til og god dag.

Kh A.

Spirituel brevkasse Anja Dalby

Kære A.

Mange tak fordi du skriver og mange tak for dine ord, det er sødt af dig at skrive.

Jeg forstår udmærket, at det må være en frustrerende situation at være i, at ønske at sælge sit hus og bevæge sig videre, og så at der ikke sker noget. Jeg må indrømme, at jeg ikke selv altid håndterer den slags situationer særligt elegant, da jeg ikke er verdens mest tålmodige menneske. Men noget af det, jeg har fundet ud af virker, det er for det første at flytte mit fokus. Og det er jeg godt klar over lyder nemmere sagt end gjort. 

Men prøv at forestille dig at du står og støder hovedet imod en stor sten på din vej, i håbet om at den går i stykker. På et tidspunkt er det dit hoved der giver efter, det er ikke stenen. Når jeg har haft store sten på min vej, som jeg ikke har kunne se nogen vej udenom, så begynder jeg at se mig omkring. 

Hvordan kan jeg gøre den her situation holdbar lige nu? Jeg begynder at stille spørgsmål som: Hvordan kan jeg vide, at jeg skal flytte? Det kan jeg i virkeligheden ikke vide. Hvad gør jeg, hvis jeg skal bo her resten af mine dage? Og hvad vil konsekvenserne være, hvis jeg virkelig ikke kan holde ud at bo her og ingen vil overtage mit hus? Kan jeg gå hen og aflevere nøglerne i banken (da det som regel alligevel er dem, der ejer vores huse) og finde et sted at leje? Hvordan vil mit liv så være? Vil det alligevel være bedre end det er nu, så kan det være værd at overveje. 

Jeg er altid opmærksom på at al bevægelse som regel er godt. Så det vil sige, at jeg altid har tillid til at tingene vil løse sig. Det kan godt ske, at det ikke løser sig sådan som jeg ville ønske mig det, f.eks. i form af et hussalg. Men at når jeg f.eks. afleverer nøglerne til huset i banken, eller måske lejer huset ud, så frigiver jeg en masse energi. Det gør det energetiske omkring mig meget hurtigt ændrer stemning og helt nye og uforudsete ting kan ske. Noget af det jeg virkelig med sikkerhed ved, det er at jeg aldrig selv kan regne tingene ud. Men jeg kan starte en bevægelse ved at tage det første skridt, jeg ender altid steder, jeg aldrig havde troet jeg ville ende, og som altid er meget mere fantastiske end jeg havde forestillet mig.

Noget andet jeg gør når jeg er i en situation som din, det er at jeg som sagt flytter mit hoved fra stenen og prøver så vidt muligt at holde op med at stå og pine mig selv ved kun at fokusere på den. Så jeg gør, hvad jeg kan for ikke at brokke mig, at tale om det, at være ked af, at den sten er på min vej (altså som i dit eksempel i form af et hus, der ikke kan sælges lige nu). Jeg bruger muligheden for at træne min tålmodighed. At øve mig i at være med det, der er. 

Jeg øver mig i taknemmelighed for, at jeg trods alt har det jeg har. Jeg er ikke et barn, der arbejder i en kulmine i Sydamerika (det er det billede, jeg altid bruger over for mig selv). Jeg har tag over hovedet. Mad i køleskabet, en seng, vand i vandhanen osv. Det kræver virkelig en bevidst beslutning at træne taknemmelighed og tålmodighed i den type situationer, og selvfølgelig falder jeg igennem og bliver vildt pylret og synes at det er synd for mig at tingene er som de er. Men så er bare op på hesten igen, så snart jeg har fået tudet ud, spist en is og sovet lidt.

Det er godt at skifte energien omkring en situation, og det kan du altså gøre ved at træne tålmodighed og taknemmelighed. Det giver en helt anderledes og blid energi omkring dig og dit hus. Modsat energien, hvor man går og er træt af tingene. Det er meget nemmere at tiltrække forandringer, når man er i den blide, taknemmelige energi.

Mange tak for dit spørgsmål A., jeg ønsker dig alt det bedste på din videre færd.

Kærlig hilsen

Anja

Går du også med spørgsmål som du kunne tænke dig at få svar på, så er du meget velkommen til at skrive til mig igennem min nye brevkasse om spiritualitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM