BREVKASSE

 

Du er velkommen til at stille alle de spørgsmål, du har om spiritualitet og selvudvikling i min brevkasse. Særligt emner inden for, ego og intuition har min store interesse, og jeg vil rigtig gerne dele min nysgerrighed og viden med dig, men alle spørgsmål er velkomne.

De fleste af os går med de samme spørgsmål. Selvom vi alle er individer, så indeholder vi stort set de samme tanker. Derfor kommer de ubesvarede spørgsmål, du går rundt med også alle os andre til gavn, så spørg endelig løs. På den måde kan vi hver især opdage, at vi ikke er forkerte, og at der er absolut intet at skamme sig over.

Hvad vil du gerne vide? Du må gerne spørge meget specifikt som f.eks. hvad er stress? Hvordan sætter jeg grænser? Hvorfor bliver jeg jaloux? Hvordan skaber jeg et meningsfuldt liv? Kan jeg slippe mit mindreværd ved at arbejde med min spiritualitet? Hvad er det arbejdet med egoet kan lære mig? Som du kan se er mulighederne mange, og jeg glæder mig til at besvare dit spørgsmål.

 

Sådan stiller du spørgsmål

Send dit spørgsmål til mig enten via kontaktformularen herunder eller på anja(at)anjadalby.dk (husk at skrive det er et spørgsmål til brevkassen).

Alle på listen her har mulighed for at stille mig spørgsmål. Du vil modtage et svar på mail, og jeg poster samtidig dit spørgsmål og mit svar på bloggen. Der vil kun stå dine initialer eller et aftalt mærke, så du er anonym.

 

Hvor ofte besvarer jeg spørgsmål

Jeg besvarer spørgsmål flere gange om måneden, men jeg kan desværre ikke garantere, at jeg har tid til at besvare alle spørgsmål.

 

Anja Dalby Brevkasse

Stil dit spørgsmål her

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

 

 

Få mit nyhedsbrev – og 200 kr. rabat på mine udesidnings-workshops for begyndere

 

 

Mit nyhedsbrev handler om spiritualitet, selvudvikling og om at gøre sig umage som menneske. Jeg inspirerer dig med øvelser og indlæg, der åbner op for din intuition og din kontakt med naturen.

 

Som nyhedsbrevsmodtager får du 200 kr. rabat, når du tilmelder dig en af mine guidede workshops i udesidning. De er for dig, der vil opleve den dybe grounding som naturen giver, når du sidder i den. Se det som en stor natur-vaccination, hvor stress og uro smelter væk.

 

Skriv din e-mail i feltet og klik på ‘TILMELD’.

You have Successfully Subscribed!