ETIKKEN

 

Herunder kan du læse de etiske regler jeg hentede i en clairvoyance.

 

EN REJSE TIL KINA

Jeg rejste med mine hjælpere og endte langt tilbage i tiden i det gamle Kina. I en landsby omringet af rismarker og bjerge, mødte jeg en gammel mand. Landsbyen var præget af frygt for tigeren, som tog bønderne ude i marken og for soldaterne som hentede bønderne til krigen. Der var en trykket og vagtsom stemning.

Jeg blev vist ind til den gamle mand i hans hytte.

Den gamle mand sad på gulvet og skrev på en helt masse forskellige ark gulnet papir. Jeg fik vist en plads foran ham på gulvet. Sad i lang tid foran ham og ventede på at han var klar.

”Jeg vil spørge dig, om du kan fortælle mig noget, om hvordan mine etiske regler som clairvoyant skal være”.

 

Han svarede, ”Du er både bonden, tigeren og tigerens unger. Du er både soldaten der henter uvillige bønder til krigen og du er bonden, som i næste landsby er blevet til soldaten der henter andre bønder.”

Jeg så hvordan tigeren hentede mennesker som føde til sine egne unger. Og jeg så hvordan de soldater, der virkede så hensynsløse og brutale når de hentede bønderne i landsbyen, selv var bønder. Kidnappet til en fremmed krig, fra en anden lille by.

”Du er bjerget, som både er stort, stærkt og mægtigt, men som også bare er lavet af jord. Du er floden som smyger sig stille og smidigt gennem landskabet, men som er stærk nok til at banke sig igennem bjergets sider.”

 

 

”Vi er alle sammen et. Vi består alle sammen af det samme. Af soldaten, bonden, tigeren, træet, bjerget, floden.”

Jeg sagde tak for ordene. Men svarede ham også, at jeg synes det var lidt svært at få et konkret etisk regelsæt ud af de billeder han havde givet mig, uanset hvor fine de var.

Selvom den gamle mand var venlig, så var han også ret afmålt i sin entusiasme overfor mig. Det var tydeligt, at jeg forstyrrede ham i hans skrivning, på de mange stykker gulnede papirer som lå foran ham.

 

”Når nogen kommer til dig for at få hjælp og afklaring, så kommer du også til dem. Misforstå ikke rollen som clairvoyant, så du tror at du ved alt. Alle som kommer til dig, lærer du også af og udvikler dig ved. Du er alting og ingenting. Du er bare formidleren af budskabet.”

Tak, sagde jeg, og prøvede igen: ”Jeg havde måske mere forestillet mig, at når jeg rejste ud for at finde mit regelsæt som clairvoyant, så ville jeg få en slags liste i punktform, som jeg kunne poste direkte på min hjemmeside. Noget om etik som også ville være nemt for mine fremtidige kunder at forstå.”

Han sukkede dybt og begyndte at rode endnu mere rundt i sine papirer. Jeg fik en følelse af at min tid sammen med ham var begrænset, at han nok snart ville smide mig ud af sin hytte.

 

På et stykke papir som han vendte hen mod mig, stod der:

”Observer uden at dømme. Forhold dig neutralt til alt hvad du oplever.”

”Mød alt og alle med kærlighed, der findes ikke andet.”

Jeg vidste at min rejse var slut og jeg takkede den gamle kinesiske mand, mine kraftdyr og de andre hjælpere som havde været med, og rejste hjem igen.

Sådan her blev mine etiske regler altså, jeg har beskrevet det jeg oplevede så ærligt og rent som muligt.

Anja Dalby

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

FÅ ET SPIRITUELT BOOST

 

Vil du gerne træde ud af hovedet og ned i hjertet? Lære at se naturen som en dåseåbner for din intuition, så du kan bruge spiritualiteten som redskab til at skabe positive resultater i dit liv? Du får samtidig mulighed for at stille spørgsmål til min spirituelle brevkasse, hvor jeg flere gange om måneden svarer på spørgsmål.

 

Skriv din e-mail i feltet og klik på ‘TILMELD’.

You have Successfully Subscribed!