WORKSHOPS

NB! WORKSHOPPEN HERUNDER ER AFHOLDT MEN VI VIL ARRANGERE FLERE UDESIDNINGSWORKSHOPS. TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG DU VIL FÅ BESKED NÅR DE ER KLAR.

 

5 timers guidet udesidning d. 18. 8. 2018

Giver dig kraften, redskaberne og modet til at lave din egen udesidning.

Få et udesidnings-kit, der gør dig i stand til at lave en hel nats udesidning, så du også kan opleve den brusende fornemmelse af frihed og kraft, der bliver givet til en efter sådan en nat. En energi, du kan bruge til at nå de ting i dit liv, du lige nu tager tilløb til.

En udesidning er en af de ting, der i løbet af kort tid gør dig i stand til at nå nye steder hen i dit liv. Den fungerer en lille smule som en time warp der:

  1. Skærper dine sanser og du kommer lettere i kontakt med din intuition
  2. Får din puls og stresshormoner til at falde betydeligt.
  3. Åbner dig for at livet er magisk og fuld af eventyr.
  4. Giver dig mere mod og selvtillid, fordi du har overvundet egoets stemme i dig selv.
  5. Et fint og særligt minde som du vil bære med dig i hjertet resten af dit liv.

 

Du lærer dig selv meget bedre at kende i løbet af en udesidning og det er det vi skal snuse til i løbet af de 5 timer vi får sammen en aften i skoven fra kl 19-24.

En udesidning giver mulighed for virkelig at mærke dig selv, høre din intuition (og nok også egoets bekymrede stemme i starten). Du vil kunne mærke at i stedet for at søge ro og bekræftelse udefra, så kan du ved at lytte til og mærke din krop derigennem få en langt bedre kontakt med din intuition.

Tag din krop til dig. Tag din intuition til dig. Og tag på den måde dit liv til dig på en ny og mere kraftfuld måde. Denne guidede udgave af en udesidning er en lille smagsprøve på alle de ting du kan tage kontakt til, når og hvis du får lyst til at lave en udesidning en hel nat fra solnedgang til solopgang.

]

Indhold workshop d. 18. 8. 2018:

Indledning: Fra kl. 19-21 finder vi i en plads i skoven og vender tilbage til gruppen, hvorefter jeg guider et ritual for gruppen.

Udesidningsritual ritual: Jeg samler gruppens energi og laver et ritual hvor vi hver især sætter en intention for vores udesidning. 

Fra klokken 21-24 sætter vi os ud på hver vores plads indtil trommen lyder kl. 24 og alle bliver kaldt hjem igen.

Efter udesidning: Udlevering af udesidnings-kit. Et kit som vi kan tage med hjem og blandt andet bruge til at tage notater i, om udesidningen, om vores intention og om hvordan det opleves at lave en udesidning.

 

Vi mødes kl. 19.00 i en skov på SydDjursland (alle de praktiske detaljer vil du få tilsendt ved tilmelding, men skoven er ca 30 min. fra Aarhus i bil og hvis du kommer med offentlig transport så vil du blive hentet i bil og kørt til skoven).

Hvis du er interesseret i at melde dig til, så skriv til anja@anjadalby.dk med ordet “Udesidning” i emnefeltet.

Prisen for workshop’en er 575 kr, ved tilmelding får du tilsendt betalingsmulighederne. Der er plads til 8 deltagere.

Hvis du har spørgsmål til denne workshop af den ene eller anden art, både praktiske spørgsmål eller af en mere spirituel karakter, så er du meget velkommen til at skrive til mig på anja@anjadalby.dk

 

 

FÅ ET SPIRITUELT BOOST

 

Vil du gerne træde ud af hovedet og ned i hjertet? Lære at se naturen som en dåseåbner for din intuition, så du kan bruge spiritualiteten som redskab til at skabe positive resultater i dit liv? Du får samtidig mulighed for at stille spørgsmål til min spirituelle brevkasse, hvor jeg flere gange om måneden svarer på spørgsmål.

 

Skriv din e-mail i feltet og klik på ‘TILMELD’.

You have Successfully Subscribed!