RUDE RØGELSE | INCA AROMAS

DKK 159,00

Rude/Arruda er en plante hjemmehørende til Middelhavsregionerne i Europa. Navnet “ruta” kommer fra det græske ord “reu”, hvilket betyder “lad fri”. Dens alkymistiske kraft transformerer og beskytter dine omgivelsers energier. Den udsender vibrationer af harmoni, entusiasme og klarhed i bevidstheden.

  • 9 røgelsespinde i æsken med en brændtid på ca. 2 timer pr. stk.
  • Håndlavede og baseret på en særlig brasiliansk formulering udviklet for mere end 20 år siden.
  • Støtter både lokale familiers arbejdsmuligheder i Amazonas og selve Amazon-junglen via et skov- og dyreprojekt.

Kun 2 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Rude røgelse | Traditionelt håndværk fra Brasilien, der støtter lokale familier og Amazonas

Rude/Arruda er en plante hjemmehørende i middelhavsregionerne i Europa. Navnet “ruta” kommer fra det græske ord “reu”, hvilket betyder “lad fri”. Dens alkymistiske kraft transformerer og beskytter dine omgivelsers energier. Den udsender vibrationer af harmoni, entusiasme og klarhed i bevidstheden.

Rude er en helt ny plante for mig. Jeg har fået den i haven, men kendte ikke meget til den, før jeg stødte på den hos Inca Aromas. Den har en meget dejlig duft, som jeg er blevet helt vild med.

Lad de beroligende dufte fra Inca Aroma fylde rummet. Håndværket bag denne røgelse bygger på gammel viden om healing-skikke fra flere steder i verden, men selve røgelsen er håndlavet i den brasilianske by Pirenópolis. Her bliver de essentielle olier udvundet fra bæredygtigt dyrkede planter og tilsat en base af trækul, groft salt, frankincense og den såkaldte ‘breau resin’ base. Denne base består af harpiks fra Almacega-træet i Amazonas, der også bruges i de healende ayahuasca-ceremonier. 

Inca Aroma er meget fokuseret på at deres arbejde og produkterne bliver produceret med respekt for både Amazonas og medarbejderne, der er en værdifuld del af produktionen. Omkring 20 lokale er ansat til at hjælpe med produktion, pakning og forsendelse. Samtidig har Inca Aromas taget initiativ til et større skovbeskyttelsesprojekt, hvor der indgår over 700 Almacega-træer og områdets rige dyreliv også beskyttes. Ribeirinhos-befolkningen, der lever langs Amazonas flodbanker er også en værdifuld del af Inca Aromas produktion, idet de indsamler og pakker harpiksen fra Almacega-træerne dybt i Amazonas. Harpiksen indsamlet kun efter træerne naturligt har udskilt den. Ribeirinhos får dermed mulighed for at fortsætte deres traditionelle arbejde og samtidig blive betalt en ordentlig løn for det. 

Forsendelse:

Forsendelsen koster 40 kr. og sendes med DAO. Der er GRATIS forsendelse på ordrer over 500 kr. Du er også velkommen til at hente røgelsen i Thorsager på Djursland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RUDE RØGELSE | INCA AROMAS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.