RØGELSESKAR #2

DKK 249,00

Røgelseskar #2 er blåt og har en smuk levende glasur med struktur i. Der er en lille spiral i bunden af karret. Karret måler 11 cm i diameter, og er håndlavet af keramiker Marguerite Johnsen, som bor lidt uden for Aarhus.

Når du køber dette røgelseskar så støtter du en lokal keramiker. Et virkelig fint menneske, hvor kærligheden til smukt håndværk bor i hendes hjerte og hendes hænder, der former hver eneste stykke keramik.

Røgelseskarret er unik og er speciallavet til købt løs røgelse, større smudgestænger og urter du selv samler og tørrer til røgelse.

Kategori:

Beskrivelse

Røgelseskar lavet af keramiker Marguerite Johnsen.

Marguerite har rejst i Japan, hvor hun blandt andet blev inspireret af japanernes kærlighed til keramik og kunsthåndværk, deres sans for godt håndværk og den måde de omfavne råvarernes og ildens aftryk i den færdige keramik.

 

Til røgelseskarrene har Marguerite brugt en smuk og enkel glasur. En glasur, som kan bære at formen er helt enkel. Røgelseskarrene er lavet til at lægge cypresrøgelsen i. Til løs røgelse, f.eks. af indisk/østlig oprindelse, til løs hvid salvie eller urter du selv har plukket og tørret. Karret har en størrelse, så du kan holde det i hånden samtidig med at du kan ‘smudge’ med fjer i den anden hånd. Karrene kom til verden ud fra et behov vi selv havde. Vi manglede en smuk lille dekorativ skål, som kunne huse løs røgelse. Men også hvor cypressmudgen kunne hvile sig ind imellem brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RØGELSESKAR #2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.