RØGELSESHOLDER #4

DKK 379,00

Røgelsesholder #4 har støvede blå toner og en smuk levende glasur med struktur i. Holderen måler 15 cm i diameter, og er håndlavet af keramiker Marguerite Johnsen, som bor lidt uden for Aarhus. Når du køber denne røgelsesholder så støtter du en lokal keramiker. Et virkelig fint menneske, hvor kærligheden til smukt håndværk bor i hendes hjerte og hendes hænder, der former hver eneste stykke keramik.

Røgelsesholderen er unik og er speciallavet til Inca Aromas røgelsen, du kan købe her i shoppen, men passer lige så godt til både tykke og tynde røgelsespinde. 

Kategori:

Beskrivelse

Røgelsesholder lavet af keramiker Marguerite Johnsen.

Marguerite har rejst i Japan, hvor hun blandt andet blev inspireret af japanernes kærlighed til keramik og kunsthåndværk, deres sans for godt håndværk og den måde de omfavne råvarernes og ildens aftryk i den færdige keramik.

 

Til røgelsesholderne har Marguerite brugt askeglasur. En smuk og nærmest levende glasur, som kan bære at formen er helt enkel. Det har naturligvis også været en vigtig del af overvejelserne at røgelsesholderen også fungerer godt. Derfor har den fået en høj ‘tut’, så man ikke skal bekymre sig om røgelsespinden vælter. Den står stabilt uanset om du bruger helt tynde røgelsespinde eller de lidt tykkere som Inca-røgelsen, du også finder her i shoppen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RØGELSESHOLDER #4”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.